evvvet başlıyoruz

form cayimi ictim 45 dk crosstrainerde sporumu yaptim. iyi geceler herkese

Kizlar mekik cekin ihmal etmeyin. 70 kilo biri 50 mekikle ortalama 50 kalori yakarmiş
Ben 82 kiloyla 90 mekik cekiyorum simdilik
sehraa tartildin mi canim nasil gidiyor..bak misaifrlige geldim banada beklerim

Kizlar mekik cekin ihmal etmeyin. 70 kilo biri 50 mekikle ortalama 50 kalori yakarmiş
Cok iyisiniz 90 mekik harşka aslında setler halinde yapılabilşr dediginiz gibi cok faydalı ise.. ben bayadır tartılmıyorum tartım bozuldu 2 ay oldu tartılmayalı ama aynı kilo civarındayızdır boy kac sizin

Cok iyisiniz 90 mekik harşka aslında setler halinde yapılabilşr dediginiz gibi cok faydalı ise.. ben bayadır tartılmıyorum tartım bozuldu 2 ay oldu tartılmayalı ama aynı kilo civarındayızdır boy kac sizin
Evet ben 3 set halinde yapiyorum..setler arasinda 2 dakika kadar dinleniyorum. 164 .
Ben her gun tartilirim yoksa eksik hissederim :)

Evet ben 3 set halinde yapiyorum..setler arasinda 2 dakika kadar dinleniyorum. 164 .
Ben her gun tartilirim yoksa eksik hissederim :)
Hergın tartılınca bazen fark gözükmüyor ya bana moral bozuklugu veriyor o durum malesef

herkese günaydin bende hergün tartilanlardanim. busabah 66.6

Sabah kahvaltısı

1 mantarlı yumurta
Domates salatalık biber
1 tatlı kasıgı tahin pekmeZ
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardk beyaz cay sekersiz

hoşgeldinnnn:)

turkce adi internette gördügüm kadariyla alabas. tadi lahananin ortadaki sapi varya soyunca hani yenilebilen ona benziyo kaloriside düsük bir sebze 100 grami 27 kalori.
alabaşı biliyorum limon ve azcık tuzla ben de çok severim

süpersin tatlım ben tartıldım ama söylemem şimdi haftaya çarşamba dicimmmmayhh kızlar iyi ki varız varsınız..gidecek klilolar harika olacağız..sabırlı olun olur mu

75 karın mekik
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
100bisiklet hareketi
75 sag arka bacak
75 sol arka bacak yapıldı
100 sag ve sol bel calışıldı

Bugun bir de yuruyus yapmayı dusunuyorum cocukları uyutunca sabah da kilo bildirimi yaparım arkadaslar

süpersin tatlım ben tartıldım ama söylemem şimdi haftaya çarşamba dicimmmmayhh kızlar iyi ki varız varsınız..gidecek klilolar harika olacağız..sabırlı olun olur mu

Siz de iyiki varsınız hep birlikte zayıflayıp etrafımızdaki yorumları da paylaşacagımız gunler de gelir inşallah

Arkadaslar bir de diyet yapmanın yanısıra nelere dikkat ediyoesunuz uyguladıgınız özel seyler varmı paylassanız belki bizlere de yararı olur.. örnegin sabah ac karnına ılık limonlu su içmek gibi tarcın turk kahvesi içmek gibi ara ogunlerin metabolizma hızlandırdıgını biliyorum ben o sebple meyvelere sütlere tarcın eklerim ara öğünlerde türk kahvesi iki kuru incir yada uc hurma ile

Uuu haftaya carsambaya ugrarim yine unutmazsm.
InşaAllah canim bu hafta artilarda geziyorum ama asla moralimi bozmuyorum..
InsaAllah diledigimiz gibi olacak

11.30 yarım elma bir ceviz
13.30 oglen
Bir kase corba
İki adet tavuk kebabı
Az yaglı mevsim salata

Simdi de yuruyuse gidiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…