turkce adi internette gördügüm kadariyla alabas. tadi lahananin ortadaki sapi varya soyunca hani yenilebilen ona benziyo kaloriside düsük bir sebze 100 grami 27 kalori.Kohlarabi ne
Cok iyisiniz 90 mekik harşka aslında setler halinde yapılabilşr dediginiz gibi cok faydalı ise.. ben bayadır tartılmıyorum tartım bozuldu 2 ay oldu tartılmayalı ama aynı kilo civarındayızdır boy kac sizinKizlar mekik cekin ihmal etmeyin. 70 kilo biri 50 mekikle ortalama 50 kalori yakarmiş
Ben 82 kiloyla 90 mekik cekiyorum simdilik
sehraa tartildin mi canim nasil gidiyor..bak misaifrlige geldim banada beklerim
Evet ben 3 set halinde yapiyorum..setler arasinda 2 dakika kadar dinleniyorum. 164 .Cok iyisiniz 90 mekik harşka aslında setler halinde yapılabilşr dediginiz gibi cok faydalı ise.. ben bayadır tartılmıyorum tartım bozuldu 2 ay oldu tartılmayalı ama aynı kilo civarındayızdır boy kac sizin
Hergın tartılınca bazen fark gözükmüyor ya bana moral bozuklugu veriyor o durum malesefEvet ben 3 set halinde yapiyorum..setler arasinda 2 dakika kadar dinleniyorum. 164 .
Ben her gun tartilirim yoksa eksik hissederim :)
hoşgeldinnnn:)Merhaba bende araniza katılabilir miyim 3 yıldır kilo vermeye çalışıp hep bi kaç kilo verip üstüne daha katarak aldim şu an 83 kiloyum ve dün başladım iki öğün besleniyorum ve her gun 10 bin adım atmaya çalışıyorum
alabaşı biliyorum limon ve azcık tuzla ben de çok severimturkce adi internette gördügüm kadariyla alabas. tadi lahananin ortadaki sapi varya soyunca hani yenilebilen ona benziyo kaloriside düsük bir sebze 100 grami 27 kalori.
süpersin tatlım ben tartıldım ama söylemem şimdi haftaya çarşamba dicimmmmKizlar mekik cekin ihmal etmeyin. 70 kilo biri 50 mekikle ortalama 50 kalori yakarmiş
Ben 82 kiloyla 90 mekik cekiyorum simdilik
sehraa tartildin mi canim nasil gidiyor..bak misaifrlige geldim banada beklerim
süpersin tatlım ben tartıldım ama söylemem şimdi haftaya çarşamba dicimmmmayhh kızlar iyi ki varız varsınız..gidecek klilolar harika olacağız..sabırlı olun olur mu
Beni etkilemiyor cunku bu normal. Gitmez gitmez birden fazla fazla gitmeye baslar.Hergın tartılınca bazen fark gözükmüyor ya bana moral bozuklugu veriyor o durum malesef
Uuu haftaya carsambaya ugrarim yinesüpersin tatlım ben tartıldım ama söylemem şimdi haftaya çarşamba dicimmmmayhh kızlar iyi ki varız varsınız..gidecek klilolar harika olacağız..sabırlı olun olur mu
Uuu gercekten süper.75 karın mekik
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
100bisiklet hareketi
75 sag arka bacak
75 sol arka bacak yapıldı
100 sag ve sol bel calışıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?