evvvet başlıyoruz

MEnüm
Sabah 8.30 ılık su
Birbuçuk sucuklu yumurta
İki mücver salata
İki lokma pide
Ara 12
Bir incir
İki avuç beyaz leblebi
Bir akide şekeri

Öğle 16.00
Dört kaşık dolusu ciğerli iç pilav
Bir ayran
Fındık lahmacun
Yarım kepçe çorba
20.00
Bir bardak portakal suyu
Bi kase patlamış mısır
Spor yok yine
Su az içtim hep hata bunlar

Joe cool nerdesin
Troll ve huzur verme yolunda tebrik Azmi’nizden dolayı sık yazın ki motive olun aynen devam

busabah ve öglen yemek icin birseyler hazirlamaya vaktim olmadi pratik ve hizli seylerle gecistirdim
sabah 2 kasik yulafla yogurt ve yarim eksi elma
öglen ögün yerine gecen shake lerden ictim ve yarim eksi elma
ara ögün olarak 4 ceviz
aksam közlenmis patlican ve tavuk
spor insallah cocuklar uyuduktan sonra

Olsuuun moral bozmak yok hiç aynen devamm benimde suan canım okadar cok kahve cekiyor ki az sekerli içsemmiki ya

Kızlar merhaba herkese menü vereyim

Sabah karnabahar tostu yaptım biraz marul 2 zeytin
Öğlen dut kurusu kayısı çekirdeği ve 3 tane ceviz baya çay içtim şekersiz
Akşam bir kase çorba ve mantar kavurma
Neskafe şekersiz küçük çikolata özel günümde olduğumdan dayanamadım
Spor yapmadım sancim ve misafirim olduğu için .2 lt den fazla da su ictim kizlar

45 dk crosstrainerde sporumu yaptim ama bugünde mekik icin hic istegim yok

Son olarak bir bardak süt içtim kızlar 2 gün önce mekik suquat ve plank yaptım ve 2 gündür kas ağrısından ölüyorum resmen oturmak kalkmak bile zor geliyor

Akşam menumu söyleyim

Bir kase salata
10 adete yakın mezgit balıgı
Bir dilim tahıllı ekmek
Gece yarım bardak az sekerli kahve

Son olarak bir bardak süt içtim kızlar 2 gün önce mekik suquat ve plank yaptım ve 2 gündür kas ağrısından ölüyorum resmen oturmak kalkmak bile zor geliyor

Reglin ilk gunleri cok zoor Allah yardımcınız olsunnn siskinlik agrılar zor seyler

Ayy evet canım ben bide tutup spor yaptım şimdi kas ağrısından oturup kalkamıyorum bile fena yani inşallah kilo verebilirim

Okadar emek vermişsiniz hicbir caba karsılıksız kalmaz sma regl iken ve reglden 2-3 gun sonrasına kdr tartılmamak gerekirmiş dogru ölçüm için

Okadar emek vermişsiniz hicbir caba karsılıksız kalmaz sma regl iken ve reglden 2-3 gun sonrasına kdr tartılmamak gerekirmiş dogru ölçüm için
Ya bilmiyorum ama bu sabah 82.5 çıktım hergun tartilanlardanim gram fazla görünce tutabiliyorum kendimi yoksa salıyorum tamamen sen şu an kaç kilosun ne zaman başladın

Menunuz nekadar ilginc karnıbahar tostu ilk kez duyuyorum meyve sebze agırlıklı olmuş anlaşılan biraz.. regl dönemi için iyi performans ama canınızı sıkmayon bence

Ya bilmiyorum ama bu sabah 82.5 çıktım hergun tartilanlardanim gram fazla görünce tutabiliyorum kendimi yoksa salıyorum tamamen sen şu an kaç kilosun ne zaman başladın

Ben tartışmayalı uzun zaman oldu 2-3 ay kadar ama tahminimce sana yakınım en son 80 i görmüştüm basladıgımda 81-82 olmuşumdur yalnız degilsiniz yani 5-6 gun oldu ben başlayalı 3 gundur de duzenli spor bakalım burayla birlikte hepimiz veririz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…