evvvet başlıyoruz

Sabah
10;00 kayısı cayı

Öğlen
Kek bir dilim baklava 1 tane misafir vardı .

Akşam gece Kızı cayı nar çiçeği cayı öğlen kaçamak yaptım diye böyle oldu . Yarın tartı var bu gün böyle olsun .

Kızlar dayanmadım 5 yemek kaşığı yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim yarım bardak ayran üstünede nar çiçeği cayı içtim

Kızlar huuuu yine yoksunuz yaaa...
Sabah:
1 parça peynir
6 zeytin
1 kayısı
1ceviz
1yumurta
Öğlen:
Hindi eti ,kirmızı pancar,ve havuçtan hazirladığım salata(okula götürdüm)
2 bardak ayran

Akşam:
1 küçük kepçe çorba
2 kaşık kapuska
(Yarım elma küp dogranmış,1 kayısı ,2ceviz içi ile 3 kaşık yoğurdu karıştirdım.tarçınla yedim.)
Bugün hem dersim çoktu hem de nöbetçiydim...o yüzden böyle masum bir tatlı hazırladım

güzel bir menü, tatlinda harika afiyet olsun

Canım az yemişsin...yediklerin ise insülin direnci için iyi olmamış o yüzden acıkmışsın..umarım yarın eksi çıkarız
İşallah cnm . Geçen haftalar aldığımı verebilseydim iyi olurdu cnm . Yarın sabah haber veririm canlar

Kızlar günaydın...sabah tartıldım.
Güncel:60.5
---700 gr gitmiş.

5 li rakamları göremedim yine
Bu kilo kaybı 2 haftalık ...galiba gram gram gidicek..

Yaza kadar inşallah hedefimize ulaşırız...galiba benim vücut direnmeye başladi.. kırmaya çalışıcam bu inadı...şöyle bir eksikliklerimi düşünürsem sanirım suyu yeeterince içmiyorum.bu hafta tüm haftayı aynı şekilde suyuma dijkat ederk devam edicem.bir de ip atlamayı günde 1000 yapıcam en az...yani birşeyler eklemem lazım.spora devam. Haftaya bakalım neler olucak...

Kiz aramizda 200 gr mi var...kızıştırayım mı ortaliğıhadi haftaya 5 li rakamlari görmeye var misıntakılıyorum

Canım sen gayret edince yapıyorsun bence bşrazdaha eksiklerine yogunlaş olacak inş ben inananıyorum sana ip de yarısalım istersen bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…