Amin cnm hepimizin cümlemizinAyy kuzum benim inşallah güzel günler nasip etsin rabbim hepimize
Canım az yemişsin...yediklerin ise insülin direnci için iyi olmamış o yüzden acıkmışsın..umarım yarın eksi çıkarızKızlar dayanmadım 5 yemek kaşığı yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim yarım bardak ayran üstünede nar çiçeği cayı içtim
güzel bir menü, tatlinda harika afiyet olsunKızlar huuuu yine yoksunuz yaaa...
Sabah:
1 parça peynir
6 zeytin
1 kayısı
1ceviz
1yumurta
Öğlen:
Hindi eti ,kirmızı pancar,ve havuçtan hazirladığım salata(okula götürdüm)
2 bardak ayran
Akşam:
1 küçük kepçe çorba
2 kaşık kapuska
(Yarım elma küp dogranmış,1 kayısı ,2ceviz içi ile 3 kaşık yoğurdu karıştirdım.tarçınla yedim.)
Bugün hem dersim çoktu hem de nöbetçiydim...o yüzden böyle masum bir tatlı hazırladım
Teşekkür ederim canım...gel beraber olsungüzel bir menü, tatlinda harika afiyet olsun
İşallah cnm . Geçen haftalar aldığımı verebilseydim iyi olurdu cnm . Yarın sabah haber veririm canlarCanım az yemişsin...yediklerin ise insülin direnci için iyi olmamış o yüzden acıkmışsın..umarım yarın eksi çıkarız
Cnm ben 15 tatilde 2 kg almıştım . Şimdi tartıldım . 60.3 kg olmuşum .Sizler ne durumdasınız...troll,huzur,melek ,bahaaar....tüm kızlar huuuuuu
Ben demistim hızli aldığın kilo bak hemen gitti...tebrikler canım.Cnm ben 15 tatilde 2 kg almıştım . Şimdi tartıldım . 60.3 kg olmuşum .
Hadi haftaya beşli rakamı görmeye . Dahada azimlendim :)Kiz aramizda 200 gr mi var...kızıştırayım mı ortaliğıhadi haftaya 5 li rakamlari görmeye var misın takılıyorum
Canım sen gayret edince yapıyorsun bence bşrazdaha eksiklerine yogunlaş olacak inş ben inananıyorum sana ip de yarısalım istersen bebegimYaza kadar inşallah hedefimize ulaşırız...galiba benim vücut direnmeye başladi.. kırmaya çalışıcam bu inadı...şöyle bir eksikliklerimi düşünürsem sanirım suyu yeeterince içmiyorum.bu hafta tüm haftayı aynı şekilde suyuma dijkat ederk devam edicem.bir de ip atlamayı günde 1000 yapıcam en az...yani birşeyler eklemem lazım.spora devam. Haftaya bakalım neler olucak...
Oo trollis sahalra döndüüü bravoo :)Günaydin herkese, bende 61.3 olmusum, 2kilodan fazla gitmis ama bu benim bilincli olarak verdigim bi kilo degildi hastaliktan dolayi bu hafta böyle cok verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?