evvvet başlıyoruz

Herkese günaydın kızlar dün geceyi hastanede babamın yanında geçirdim ve sabah kahvaltı yaptım tartılamadım yarın sabah da ben tartılıp bildireyim kızlar
Sabah 7. 30
5 zeytin 1 bardak çay 1 lokma puaca

Ben bu sabah dün canım çok istiyordu fazla yiyemedim . Sabah sabah yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim 1 tabak :)
Üstünede kayısı cayı ve nar çiçeği cayı içtim :)

Kızlaaaar tatlı krizlerindeyim ölezeim tatlısısızlıktann
Benim gibi yap canım...yoğurdun içine kuru meyve yaş meyve ceviz fındık hepsinden accik koy.tarçınla yeee...nefis oluyor gerçektenbu arada ben galiba biraz üşütmüşüm kızlar...tüm eklem yerlerim acayip acıyor burnumda akmaya başladıhep yatasım var

Canım biliyorsun Karatayda akşamları kuru meyve vs yemek yasak ancak sabahları oda üç tane gün kurusu ya da incir şu an istesem de yiyemem yani

Çok geçmiş olsun bu arada ben de hasta olmak istiyorum olacağım ama çocuklardan yatamıyorum bir türlü

Canım biliyorsun Karatayda akşamları kuru meyve vs yemek yasak ancak sabahları oda üç tane gün kurusu ya da incir şu an istesem de yiyemem yani
Biliyorum canım benim ...bende ilk 10 kiloyu öyle verdim ama arada haftada bir yaptım böyle...zaten önemli olan harcamak o enerjiyi...herzaman yapmadım zaten...o zaman tarçınlı süt iç tatlım için rahat eder

Sabah
1 tabak yeşil mercimekli pilav
Kayısı cayı ve nar çiçeği cayı

Öğlen
1:30
2 tane cennet meyvesi

6;00
2 tane ağzı açık yedim yanında salata

Saat 10:00
1 bardak kola
2 çatal pasta
Akşam gece Kızı cayı içerim

Agzı acık ney kız :) kola pasta cıss ama suan benim de canım cok cekiyor yaaa

Agzı acık ney kız :) kola pasta cıss ama suan benim de canım cok cekiyor yaaa
Cnm ağzı açık . Etli yağda kızaran hamur . Gözleme gibi hamur sma yağda kızarıyor bol etli. Eşim çocuklara getirdi azda olsa tadımlık yedim . Yarın dikkat ederim . Boşver yeme sonra insan pişman oluyor . Ben pişmanımbunları düşün . Fit olucaz aklına yemek gelince yemiycez incecik olcaz . Yaza az kaldı . Fazlalıklar gidince dahaiyi görünücez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…