Nerelerdeydin huzurumuz :) özledikCanım sen gayret edince yapıyorsun bence bşrazdaha eksiklerine yogunlaş olacak inş ben inananıyorum sana ip de yarısalım istersen bebegim
Kız hiç sorma ben de özledim herkeşler tatilden döndğ heralde artık hasret giderebiliriz :)Nerelerdeydin huzurumuz :) özledik
Kiz ben senle yarisamam valla geberirim..Canım sen gayret edince yapıyorsun bence bşrazdaha eksiklerine yogunlaş olacak inş ben inananıyorum sana ip de yarısalım istersen bebegim
Geçmiş olsun canım Babana acil sifalar diliyorumHerkese günaydın kızlar dün geceyi hastanede babamın yanında geçirdim ve sabah kahvaltı yaptım tartılamadım yarın sabah da ben tartılıp bildireyim kızlar
Sabah 7. 30
5 zeytin 1 bardak çay 1 lokma puaca
İnşallah iyice toparlanırsin..olsun gitmişGünaydin herkese, bende 61.3 olmusum, 2kilodan fazla gitmis ama bu benim bilincli olarak verdigim bi kilo degildi hastaliktan dolayi bu hafta böyle cok verdim
Amin canım çok sağol bu arada seni ve herkese bol bol tebriklerrr helal olsun kızlar devam siz burda korumaya devam edersiniz bende vermeye gelirim hayırlısıyla insallahGeçmiş olsun canım Babana acil sifalar diliyorum
Harika...canım karatayla spor birleşince işte bu oluyor.tebriklerBen de gecen hafta cuma 73.6 idim
bu hafta 71.7
-1.900
Karataycıgım sagolsun
Benim gibi yap canım...yoğurdun içine kuru meyve yaş meyve ceviz fındık hepsinden accik koy.tarçınla yeee...nefis oluyor gerçektenKızlaaaar tatlı krizlerindeyim ölezeim tatlısısızlıktann
Canım biliyorsun Karatayda akşamları kuru meyve vs yemek yasak ancak sabahları oda üç tane gün kurusu ya da incir şu an istesem de yiyemem yaniBenim gibi yap canım...yoğurdun içine kuru meyve yaş meyve ceviz fındık hepsinden accik koy.tarçınla yeee...nefis oluyor gerçektenbu arada ben galiba biraz üşütmüşüm kızlar...tüm eklem yerlerim acayip acıyor burnumda akmaya başladı hep yatasım var
Çok geçmiş olsun bu arada ben de hasta olmak istiyorum olacağım ama çocuklardan yatamıyorum bir türlüBenim gibi yap canım...yoğurdun içine kuru meyve yaş meyve ceviz fındık hepsinden accik koy.tarçınla yeee...nefis oluyor gerçektenbu arada ben galiba biraz üşütmüşüm kızlar...tüm eklem yerlerim acayip acıyor burnumda akmaya başladı hep yatasım var
Biliyorum canım benim ...bende ilk 10 kiloyu öyle verdim ama arada haftada bir yaptım böyle...zaten önemli olan harcamak o enerjiyi...herzaman yapmadım zaten...o zaman tarçınlı süt iç tatlım için rahat ederCanım biliyorsun Karatayda akşamları kuru meyve vs yemek yasak ancak sabahları oda üç tane gün kurusu ya da incir şu an istesem de yiyemem yani
Ben de çocuklardan yatamıyorum olsun onlar iyi olsun daÇok geçmiş olsun bu arada ben de hasta olmak istiyorum olacağım ama çocuklardan yatamıyorum bir türlü
Agzı acık ney kız :) kola pasta cıss ama suan benim de canım cok cekiyor yaaaSabah
1 tabak yeşil mercimekli pilav
Kayısı cayı ve nar çiçeği cayı
Öğlen
1:30
2 tane cennet meyvesi
6;00
2 tane ağzı açık yedim yanında salata
Saat 10:00
1 bardak kola
2 çatal pasta
Akşam gece Kızı cayı içerim
Cnm ağzı açık . Etli yağda kızaran hamur . Gözleme gibi hamur sma yağda kızarıyor bol etli. Eşim çocuklara getirdi azda olsa tadımlık yedim . Yarın dikkat ederim . Boşver yeme sonra insan pişman oluyor . Ben pişmanımbunları düşün . Fit olucaz aklına yemek gelince yemiycez incecik olcaz . Yaza az kaldı . Fazlalıklar gidince dahaiyi görünücez :)Agzı acık ney kız :) kola pasta cıss ama suan benim de canım cok cekiyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?