inşallah canımKızlar ben tartıldım ve 81.5 çıktım 7 leri gorebilirim insallah
Canım geçen hafta tartılamadım en son 81.7 idi -200 en son ki tartidaninşallah canımama ne kadar kaybettin
tebrikler o zamanCanım geçen hafta tartılamadım en son 81.7 idi -200 en son ki tartidan
Sağol kuzum ama ben sevinemiyorum sanki hiç veremeyeceğim gibi geliyor hayatım bu ara çok karışık stresli ondan herhaldetebrikler o zaman
Sabah sabah kola mi içilir hele pasta...tadını bilmediğin şeyler değilki..Sabah
10;00
2 tane ağzı açık 3 çatal pasta 1 bardak kola
Öğlen 1:00
Kayısı cayı nar çiçeği cayı :) ikisini içicem anca bunlar beni idare eder :)
Baklava mıAkşam 16:00
3 yemek kaşığı kısır
Yeşillik
2 dilim baklava
1 saat yürüyüş
Akşam 18;00
Gece Kızı cayı
Cnm dayanamadım . Bol bol spor yapıyorum yürüyüş . Aklıma geldikçe mekik ip atlama vs hangisi uygunsa o an bana yapıyorum :) bi daha işallah yapmam :)Sabah sabah kola mi içilir hele pasta...tadını bilmediğin şeyler değilki..valla geliyorum yanına kuzum...
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versinselam arkadaslar dün karin agrisindan acilen hastaneye geldim apandisit ameliyati oldum
sagol canim ben sadece mide agrim var derken süpriz oldu acil ameliyat edildimGeçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Çok geçmis olsun canım.acil şifalar diliyorumsagol canim ben sadece mide agrim var derken süpriz oldu acil ameliyat edildim
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineselam arkadaslar dün karin agrisindan acilen hastaneye geldim apandisit ameliyati oldum
Sabah
10;00
2 tane ağzı açık 3 çatal pasta 1 bardak kola
Öğlen 1:00
Kayısı cayı nar çiçeği cayı :) ikisini içicem anca bunlar beni idare eder :)[/QUOT
canıım Allah razınolsın diger topikten gördün heralde Allah hepimizin evladını korusun canım acılarını göstermesinHuzurcum Allah yavruna acil şifa versin...Allah evlatlarimızı bize bağıslasın.tekrar geçmiş olsun bitanem...
Aa canım trolim cok gecmiş olsun Allaha sükür farketmişsin buaralar hepimiz hastanelerdeyiz Allah düşürmesin kimseyiselam arkadaslar dün karin agrisindan acilen hastaneye geldim apandisit ameliyati oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?