evvvet başlıyoruz

Sabah
10;00
2 tane ağzı açık 3 çatal pasta 1 bardak kola

Öğlen 1:00
Kayısı cayı nar çiçeği cayı :) ikisini içicem anca bunlar beni idare eder :)

Akşam 16:00
3 yemek kaşığı kısır
Yeşillik
2 dilim baklava
1 saat yürüyüş
Akşam 18;00
Gece Kızı cayı

Sabah
10;00

Kayısı cayı nar çiçeği cayı :) ikisini içicem anca bunlar beni idare eder :)
Sabah sabah kola mi içilir hele pasta...tadını bilmediğin şeyler değilki..valla geliyorum yanına kuzum...

Akşam 16:00
3 yemek kaşığı kısır
Yeşillik
2 dilim baklava
1 saat yürüyüş
Akşam 18;00
Gece Kızı cayı
Baklava mı
Valla Meleğim ben bunları yesem kilo veremem...sen yine de veriyorsun..sporlamı telafi ediyorsun bilemem.ya da yaşın çok mu genç

Akşam yemeğini 16.00 da kapatırsan tabiki harika olur orayı gözden kaçırmışım....ama sen yinede şekerden uzak dur canım

Huzurcum Allah yavruna acil şifa versin...Allah evlatlarimızı bize bağıslasın.tekrar geçmiş olsun bitanem...

selam arkadaslar dün karin agrisindan acilen hastaneye geldim apandisit ameliyati oldum

Sabah sabah kola mi içilir hele pasta...tadını bilmediğin şeyler değilki..valla geliyorum yanına kuzum...
Cnm dayanamadım . Bol bol spor yapıyorum yürüyüş . Aklıma geldikçe mekik ip atlama vs hangisi uygunsa o an bana yapıyorum :) bi daha işallah yapmam :)

Sabah10.00:
1kk peynir
1yumurta
6 zeytin
2ceviz 2 kayısı

Akşam17.00:
2 kaşık pırasa
2 kaşık taze fasülye
Pancar havuç beyaz lahana salatası
2 köfte
1kayısı 1 ceviz

Su aklıma geldikçe içtim.spor yapamadım.haala heryerim ağrıyor.

Sabah
10;00

Kayısı cayı nar çiçeği cayı :) ikisini içicem anca bunlar beni idare eder :)[/QUOT
Huzurcum Allah yavruna acil şifa versin...Allah evlatlarimızı bize bağıslasın.tekrar geçmiş olsun bitanem...
canıım Allah razınolsın diger topikten gördün heralde Allah hepimizin evladını korusun canım acılarını göstermesin

kızlar mutlu bir haftanız olsun inşallah..malesef bir haftadır yoktum işten de izin aldım..halamın oğlu vefat etti ve onun üzüntüsüne dayanamayan halam aynı gün kalp krizinden öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…