Aaaay çok zor bir sınav olmuş..geride kalanlara Allah sabır versin arkadaşım..çok üzüldüm.mekanları cennet olsunkızlar mutlu bir haftanız olsun inşallah..malesef bir haftadır yoktum işten de izin aldım..halamın oğlu vefat etti ve onun üzüntüsüne dayanamayan halam aynı gün kalp krizinden öldü
Canım Allah rahmet eylesin gerçekten zor günler yaşamışsınız Allah onları ahirette kavuştursun inşallah yakınlarına sabır versinkızlar mutlu bir haftanız olsun inşallah..malesef bir haftadır yoktum işten de izin aldım..halamın oğlu vefat etti ve onun üzüntüsüne dayanamayan halam aynı gün kalp krizinden öldü
Başın sagolsun cnm .mekanı cennet olsun . Allah kalanları sabır versin . Bi daha da göstermesin cnm .kızlar mutlu bir haftanız olsun inşallah..malesef bir haftadır yoktum işten de izin aldım..halamın oğlu vefat etti ve onun üzüntüsüne dayanamayan halam aynı gün kalp krizinden öldü
Geçmiş olsun cnm . Aynen cnm benimde yazasım yok . Allah sabır versinKızlar valla sehraanın durumuna öyle üzüldüm ki...bu durumda birşey yazmak menü yazmek bile içimden gelmedi..zaten hastayim.yatıyorum birşey de yiyemedim bugün
Basin sagolsun canim Allah sabir versinkızlar mutlu bir haftanız olsun inşallah..malesef bir haftadır yoktum işten de izin aldım..halamın oğlu vefat etti ve onun üzüntüsüne dayanamayan halam aynı gün kalp krizinden öldü
Geçmiş olsun arkadaşım.saglık herşeyden önce gelir.toparla kendini tatlım.ondan sonra diyete devam insallahiki gün hastanede kaldiktan sonra dünden beri evdeyim agrilarimfan dolayi sürekli ilac aliyorum ve diyete henüz daha adapte olamadim tüm gün boyunca canim tatli seyler istedi.
senin menün gayet iyi görünüyor Berin tebrikler
Bugün çok yoğundum Huzurum..dersim çoktu bir de doktora gittim.cildimde kızartilar vardı.kortizon içeren bir hap ve krem verdi doktor.1 ay aksatmadan kullanmam lazımmis.umarım kilo almadan atlatırım.tuzu kesicem ama pesetmek yok diyete devamKızlaaar nerelerdesiniz huu
melekcim bende bu hafta hic dikkat etmedim hatta hastane serumlar daha cabuk iyileseyim derken kilo bile almis olabilirim.ama haftaya tekrar devam edicem sende bu haftayi tatil gibi düsün moralini bozmaKızlar bu hafta diyeti bozdum ben bi türlü 60 inemiycem60 kaldım . Bu hafta hiç dikkat etmedim
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin . İşallah birlikte haftaya veririz . Bu yazın İnan moralimi yükselti. :) devam haftayamelekcim bende bu hafta hic dikkat etmedim hatta hastane serumlar daha cabuk iyileseyim derken kilo bile almis olabilirim.ama haftaya tekrar devam edicem sende bu haftayi tatil gibi düsün moralini bozma
Tekrar geçmiş olsun canım...melekcim bende bu hafta hic dikkat etmedim hatta hastane serumlar daha cabuk iyileseyim derken kilo bile almis olabilirim.ama haftaya tekrar devam edicem sende bu haftayi tatil gibi düsün moralini bozma
Regla döneminde oluyor cnm . Benimde adete yakın fazla çıkıyor . Adet olunca gidiyor . Bu hafta dikkat ederiz işallah devam diyete kaçamaksız diyet yapalım .Bu arada ben ufak tefek kacamaklar haricinde bozmadim ama kilo almışım.çok şaşkınım arada spor da yapmıştım oysa...60.5 den 1 haftada 62.4 e çıkılır mıçok sinirliyim ve gerginim.neredeyse ağlıycam...yok kesinlikle alamam.en azından yerinde saymam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?