evvvet başlıyoruz

kızlar mutlu bir haftanız olsun inşallah..malesef bir haftadır yoktum işten de izin aldım..halamın oğlu vefat etti ve onun üzüntüsüne dayanamayan halam aynı gün kalp krizinden öldü
Aaaay çok zor bir sınav olmuş..geride kalanlara Allah sabır versin arkadaşım..çok üzüldüm.mekanları cennet olsun

kızlar mutlu bir haftanız olsun inşallah..malesef bir haftadır yoktum işten de izin aldım..halamın oğlu vefat etti ve onun üzüntüsüne dayanamayan halam aynı gün kalp krizinden öldü
Canım Allah rahmet eylesin gerçekten zor günler yaşamışsınız Allah onları ahirette kavuştursun inşallah yakınlarına sabır versin

Başın sagolsun cnm .mekanı cennet olsun . Allah kalanları sabır versin . Bi daha da göstermesin cnm .

Kızlar valla sehraanın durumuna öyle üzüldüm ki...bu durumda birşey yazmak menü yazmek bile içimden gelmedi..zaten hastayim.yatıyorum birşey de yiyemedim bugün

Kızlar valla sehraanın durumuna öyle üzüldüm ki...bu durumda birşey yazmak menü yazmek bile içimden gelmedi..zaten hastayim.yatıyorum birşey de yiyemedim bugün
Geçmiş olsun cnm . Aynen cnm benimde yazasım yok . Allah sabır versin

Bir evden iki cenaze cok zor dunya yalan ya ana yuregi dayanamamıs ah bu analık bende annemi düşünüyorum bazen diyorum nasıl dayanıyor canım benim canım..

Sehracim basın sağolsun Allah sabr versin huzurum geçmiş olsun çocuklara ne oldu bilmiyorum ama

Kızlar bugün nasılsinız hadi gelin artık...tekrar kenetlenelim..
Sabah:
Kk peynir
6 zeytin
3 ceviz
1 kayısı yumurta
Öğle:
Hindi eti ,kurufasülye, beyaz lahana karışımlı salata
1 kase zerdeçallı yoğurt
Akşam:
Sebze yemeği ,salata ve yoğurt düşünüyorum. Okuldan yeni geldim.spor yapamadım.ama okulda mümkün oldugunca su içtim.2 fincan yeşil çay içtim...

iki gün hastanede kaldiktan sonra dünden beri evdeyim agrilarimfan dolayi sürekli ilac aliyorum ve diyete henüz daha adapte olamadim tüm gün boyunca canim tatli seyler istedi.
senin menün gayet iyi görünüyor Berin tebrikler

Basin sagolsun canim Allah sabir versin

Geçmiş olsun arkadaşım.saglık herşeyden önce gelir.toparla kendini tatlım.ondan sonra diyete devam insallah

Kızlar bu hafta diyeti bozdum ben bi türlü 60 inemiycem 60 kaldım . Bu hafta hiç dikkat etmedim

Kızlar bu hafta diyeti bozdum ben bi türlü 60 inemiycem 60 kaldım . Bu hafta hiç dikkat etmedim
melekcim bende bu hafta hic dikkat etmedim hatta hastane serumlar daha cabuk iyileseyim derken kilo bile almis olabilirim.ama haftaya tekrar devam edicem sende bu haftayi tatil gibi düsün moralini bozma

melekcim bende bu hafta hic dikkat etmedim hatta hastane serumlar daha cabuk iyileseyim derken kilo bile almis olabilirim.ama haftaya tekrar devam edicem sende bu haftayi tatil gibi düsün moralini bozma
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin . İşallah birlikte haftaya veririz . Bu yazın İnan moralimi yükselti. :) devam haftaya

Tekrar geçmiş olsun canım...

Bu arada ben ufak tefek kacamaklar haricinde bozmadim ama kilo almışım.çok şaşkınım arada spor da yapmıştım oysa...60.5 den 1 haftada 62.4 e çıkılır mı çok sinirliyim ve gerginim.neredeyse ağlıycam...yok kesinlikle alamam.en azından yerinde saymam lazım

Regla döneminde oluyor cnm . Benimde adete yakın fazla çıkıyor . Adet olunca gidiyor . Bu hafta dikkat ederiz işallah devam diyete kaçamaksız diyet yapalım .

Bende geçen hafta 60.3 tüm bu hafta 60,9 olmuşum . Kilo almışım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…