Eyllull'ün Diyet Günlüğü

çok şükür düzeldi sanırım birazdan kahvaltı yapıcam yazarım girebilirsem eğer :44:

Son düzenleme:
sevindim düzelmesine canim :)

bugün ben daha kahvalti yapamadim kosusturmaktan:)

esimin bugün dogum günü piknik yapmaya gidecegiz az yemeye calisacagim bugün tabi basara bilirsem :)

sevindim düzelmesine canim :)

bugün ben daha kahvalti yapamadim kosusturmaktan:)

esimin bugün dogum günü piknik yapmaya gidecegiz az yemeye calisacagim bugün tabi basara bilirsem :)

doğum günü kutlu olsun o zaman nice mutlu senelerinize bende yapmadım kahvaltı umarım kaçırmayız bugün :)) ben çıkıorum canım bişeyler hazırlıyım bari daha fazla kalırsam akşam yemeği olucak kahvaltı yerine bir oturdum mu kalkamıyorum bilgisayarın başından iyi eğlenirsiniz inş. görüşürüz öptüm

kahvaltım;
4 çatal kırılmış yumurta yedim
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
5 çeri domatesi
1 salatalık
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

arada hiç birşey yemedim

akşam;
3 kaşık kuru fasülye
2 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık da makarna salatası

tesekkür ederim esracim cok güzel bir gündüü bugün

bugün yediklerim

3 izgara köfte
2 izgara kanat
kücük 1 dilim hindi eti izgarada
7-8 tane sarma

1 kücük dilim cilekli ve cikolatali pasta
1 kücük dilim karpuz
1 bardak kola

offff ya cok yemisim yine di mi bütün gün yediklerim bunlar

esracim eylülcüm nerdesiniz beni biraktiniz burada yalniz :) kilo veremiyorum ya artik ve cok yemeye basladim bana yardimci oluunn verdigim kiloyu geri alacagim

daha yeni kahvaltimi yaptim

2 dilim ekmek
2 ince dilim salam
sürme peyniri
1 tane haslanmis yumurta yedim

çok yememişsin ki güldencim bu kadarı ideal bence.

ben burdayım canım internetimde sorun oluyo bazen giremiyorum bugün halledicem inşallah:)) da bebiş eylülü uyutuyo galiba artık girmiyo sık sık :44: kilo ben de veremiyorum nedense anlamadım yaa bi türlü az yemeye de çalışıyorum ama hala durum aynı bir kilo vermişim nerdeyse o da yemek yemeden tartıldğımda 1 ay olucak hala yerimde sayıyorum sanırım bu bizle alakalı :44:

kahvaltımı az önce yaptım

kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
3 çeri domatesi
1 salatalık
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
bir küçük dilim helva
2 kerecikde çokokrem sürdüm ekmeğime
1 bardak çay
2 dilim ekmek

arada bişey yemeyi düşünmüyorum yeterince yemişim zaten buraya yazınca daha çok farkediyorum neler yediğimi.:)

ayni sorun bende de var canim 1 kilo anca verdim 3 haftadir bazilarin yazilarini okuyorum forumda kac kilo veriyorlar hem de 1 haftada. Spor yapmiyorum acaba ondan mi kaynaklaniyor. haftada artik 3 gün evde 10 dk olsa bisiklet sürmeyi düsünüyorum bakalim faydasi olacak mi.

öglen bisey yemedim kahvaltimi gec yaptim cünkü

ara da 1 tabak ananas ve bi kac tane cilek yedim

aksamda 1 kase cornflakes yedim

daha yeni de 1 avuc patlamis misir ve dondurma yedim

biraz geç yazdım ama

akşam;
1 kaşık bulgur pilavı
1 kase de yoğurt

bende bugün patlamış mısır yedim ama bir avuç değilde dolu dolu iki avuç yedim :78:

olur olur neden olmasın hemde süper olur :) bende artık nereye gitmek istiyosam yürümeye çalışıyorum mesafe çok değilse tabii :))

kahvaltım;

3 kaşık menemen
3 çeri domatesi
peyniri yemedim bugün:44:
1 salatalık
1 bardak çay
1 dilim kepek ekmeği

Merhaba esracim :)

bugünki yediklerim

sabah
1 dilim ekmek
sürme peyniri
kücük ince bir dilim kasar peyniri
yesil biber

kahvaltimi gec yaptim ondan öglen bisey yemedim

daha yeni de
1 kase yayla corbasi
8-9 catal makarna

ne cok yemisim ya simdi yazinca anladim :78:

denk gelemedik anca girebildim merhaba güldencim:)

akşam;
2 kaşık sulu patates
1 tane küçük biber dolması
bir kase yoğurt yedim.

merhaba esracim nasil gidiyor ? bende 3 gün evdeydim izinliydim bugün geri ise basliyorum.Calisinca fazla kacirmiyorum bakalim nasil gececek bugün.

Kahvaltimi yeni yaptim

1 dilim ekmek
s.peyniri
yesil biber yedim

merhaba esracim nasil gidiyor ? bende 3 gün evdeydim izinliydim bugün geri ise basliyorum.Calisinca fazla kacirmiyorum bakalim nasil gececek bugün.

Kahvaltimi yeni yaptim

1 dilim ekmek
s.peyniri
yesil biber yedim

iyi diyelim iyi olsun:)) evet çalışınca unutuyosun yemeyi inşallah iyi geçer:) senin nasıl gidiyo?

kahvaltım;

3 közlenmiş yeşil biber
3 çeri domatesi
4 zeytin
bir kibrit kutusundan az peynir
1 bardak çay
2 dilim kepek ekmeği

arada; 7 tane kiraz, 4 tane erik, 1 küçük şeftali

eh iste esracim sürünüp duruyorum iste

bugün bütün gün sadece kiraz ve kaysi yedim

aksam da 1 kase cornflakes yedim

bazilari meyve iyi degil diyo rejim yaptigin zaman bazilarida yiyin diyo ne yapacagimi sasirdim

eh iste esracim sürünüp duruyorum iste

bugün bütün gün sadece kiraz ve kaysi yedim

aksam da 1 kase cornflakes yedim

bazilari meyve iyi degil diyo rejim yaptigin zaman bazilarida yiyin diyo ne yapacagimi sasirdim

aynen bende bazıları iyi diyo bazıları iyi değil daha çok kilo yapıyo diyo ne yapıcağımı şaşırdım yiyorum yinede valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…