Eyllull'ün Diyet Günlüğü

yok önemli degil canim ee sende nasil gidiyor zorlaniyor musun sende benim gibi bu ara

yok önemli degil canim ee sende nasil gidiyor zorlaniyor musun sende benim gibi bu ara

zorlanmazmıyım hiç:)) size söylemeyi unuttum geçen gün bölgesel zayıflama için bilgi almaya gidim dedim benim sadece basenlerim var biraz belki bölgesel zayıflamayla daha etkili sonuç alabilirim dedim ve gittim sordum kavitasyona girmem gerekiyomuş 10 seans ama ben kararsızım yaa vücuduma bir zararı olur mu diye tereddüt içerisindeyim aslında sorduğum kız hiçbişey olmaz diyo gerçi bir tabir vardır ya kim malına kötü derki :44::44:

valla canim insan isterse evde de kendi yöntemlerinlede bölgesel zayiflayabilir.ben acikcasi biraz eriniyorum evde spor yapmaya yoksa evde de bazen zamanim oluyor spor yapmaya.Hatta kondisyon biksiklet var evde ama hic sürmüyorum sIkIliyorum onun üstünde Yine de sen bilirsin bence iyice arastir öyle karar ver

bende onun için işte karar veremedim:44: pekde gitme taraftarı değilim aslında kısmet yaa artık :))

hayirlisi olsun canim bi sekil benim bu kilolari hic degilse eylüle kadar vermem lazim.ramazanda yaklasiyor o zaman ne yapacagiz bilmiyorum :)

hayirlisi olsun canim bi sekil benim bu kilolari hic degilse eylüle kadar vermem lazim.ramazanda yaklasiyor o zaman ne yapacagiz bilmiyorum :)

ramazanı özledim yaa:)) aslında iyi bir yandan da ben kilo veriyorum ramazanda az yiyip bol su içiyorum ki zaten bu sene suyu fena tüketicez yazın sıcağında

bende özledim ama bu sene baya zor olacak yazin sicaginda bende tam tersi cok yiyorum ondan kilo aliyorum ama bu sene dikkat edecegim insallah

bende özledim ama bu sene baya zor olacak yazin sicaginda bende tam tersi cok yiyorum ondan kilo aliyorum ama bu sene dikkat edecegim insallah

inşallah inşallah

haydi ben çıktım canım sonra yine gelirim öptüm kocaman kendine çok iyi bak

merhaba :))

kahvaltımı az önce yaptım

3 kaşık menemen
2 kaşık patates salatası
4 çeri domatesi
2 zeytin
bir küçük dilim peynir
küçük bi parça helva
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak çay

merhaba :))

bugün kahvalti mi biraz gec yaptim
1 dilim ekmek
sürme peyniri
az kasar yedim

simdi de badem, findik yiyorum

aksam 4-5 kasik taze fasulye ve yarim tabak bulgur pilavi yedim

akşam;
3 kaşık taze fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık salata
bir bardak ayran

birazdan da bitter çikolata yiycem.

kahvaltı;

6-7 tane patates kızartması
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
3 zeytin
4 çeri domatesi
1 salatalık
2 defa ekmeğime vişne reçeli sürdüm
1 bardak çay
iki dilim kepek ekmeği

arada; küçük kupa bardağıyla sade kahve içtim.

Merhabalar :)

kahvalti :
2 dilim ekmek
sürme peyniri
2 ince dilim kasar
kirmizi biber
1 tane haslanmis yumurta

öglen de sadece cilek yedim

Aksam

1 kase mercimek corbasi
7-8 kasik bulgur pilavi
1 kase cacik

cok mu yedim ya. Kendimi cok yemis gibi hissediyorum sanki

Tebrikler kızlar çok iyi gidiyorsunuz, cumaya çok az kaldı... eminim bu hafta kilolar daha çok gitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…