- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
eger meyvede yemeyeceksek daha ne yiyelim di ama
bi de her meyve hakkinda herkes baska bisey diyo
ne güzel az yiyosun canim bende kendimi tutamiyorum ama spor yapmaya calisiyorum bu ara
yok canim bence cok iyi gidiyorsun ben unutuyorum bazen yedigim abur cunurlari buraya yazmayi ara da bazen bi parcacik cikolata veya dondurma mideye hop diye gidiyor
yarin ve persembe nöbetciyim ve geceleri nasil kendimi tutacagim yememek icin bilmiyorum. nöbetci oldugum zaman bütün düzenim bozuluyor
esracim kusura bakma dün gece bi anda net gitti.bende yeni kahvaltimi yaptim .Nöbetci oldugum icin gec kalkiyorum
yediklerim:
1 dilim ekmek
1 tane yesil biber
sürme peyniri
gündüzleri az yiyorum ama aksam bastigi zaman yeme krizim tutuyorgeceyi nasil atlatacagim yemeden bilmiyorum :) yanimda havuc filan götürmeyi düsünüyorum cikolata filan yememek icin
hehe yok canim genelikle nöbetci oldugum günler gec kalkiyorum gece uykum gelmesin diyeesracim sen günde kac lt su iciyorsun. Herkes 2 litreden az icmeyin diyo ama ben o kadar icmeye calissam yerimden kalkamam bi de karpuz yemek rejimde sorun olur mu herkes baska bisey diyorda
ben yaz aylari karpuzu cok severim hem de tok tutuyor ondan sorudum canim sagol bilgiler icin. abur cubur yemektense karpuz yiyim bariesracim ben cikiyorum ev isleri beni bekler aksam ise gitmeden yetisebilirsem yedilerimi yazip öyle ise giderim
daha yeni yemek yedim ve birazdan hazirlanip ise gidecegim ve insallah bisey yemecegim gece
ara da 1 tabak karpuz yedim
daha yeni de
4 catal yumurta ( pisirilmis )
1 1/2 dilim ekmek
sürme peyniri
biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?