- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
gec kalktim yine ondan gec kahvalti yaptim.Aslinda canim bisey istemiyordu zorladim kendimi.
1 dilim ekmek
sürme peyniri
yesil biber
simdi de karpuz yiyorum
sadece 1 kücük parca cikolata yedim ben bile sasirdim hic biseye saldirmadiyim icingece bol bol su ictim ise gitmeden icmemistim dogru düzgün
sen napiyorsun canim
hic bir bilgim yok canim sadece forumda bi kac yerde okumustum dedigin gibi metabolizmayi hizlandiriyor diye. bende yesil cay iciyorum ara sira bilmiyorum ama faydasi var mi diye.bugün son nöbetim ondan sonra geri normal hayatima dönecegimyarin tartilmayi düsünmüyorum esracim gece cok su ictigim icin tartida fazla gösteriri diye cumartesi tartilacagim
ahh ahh keske bende öyle incelsemben her yerimden incelmem lazim balina gibi oldum evlendikten sonra cogu kisi ip atlamanin da faydasi var diyo ip mi atlasak acaba
bu arada eylülde forumda yakaladim onu bebek patiklerinde bisey okuyor
ikisi de iyi olsun da yeter ama ara sira ugrayip bize fikirler versin yoksa bizim bu kilolar gitmeyecekesracim yan karin bölgelerin erimesi icin ne yapabilirim bi fikrin var mi ?
mekik cekiyorum canim ama sürekli yapamiyorum canim.Ebru sallinin pilates videosunu indirdim ama hala uygulayamadimbi baktim cok yorucu hareketler var ya
benim de yok aslinda bos zamanlarimda da eriniyorum yapmayaAllah yardimcin olsun esracim senin isinde zor. Canim ben cikiyorum. Kendine cok iyi bak. yarin görüsürüz
hayirli ugurlu olsun canim hangi bölümü okudun :) bende yeni kalktim birazdan biseyler yiyecegim :)
1 dilim ekmek
s.peyniri ve biber yiyecegim :)
tartildin mi esracim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?