Eyllull'ün Diyet Günlüğü

kahvaltım;

1 salatalık
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
3 çeri domatesi
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

gec kalktim yine ondan gec kahvalti yaptim.Aslinda canim bisey istemiyordu zorladim kendimi.

1 dilim ekmek
sürme peyniri
yesil biber

simdi de karpuz yiyorum

gec kalktim yine ondan gec kahvalti yaptim.Aslinda canim bisey istemiyordu zorladim kendimi.

1 dilim ekmek
sürme peyniri
yesil biber

simdi de karpuz yiyorum

sadece 1 kücük parca cikolata yedim ben bile sasirdim hic biseye saldirmadiyim icin gece bol bol su ictim ise gitmeden icmemistim dogru düzgün
sen napiyorsun canim

sadece 1 kücük parca cikolata yedim ben bile sasirdim hic biseye saldirmadiyim icin gece bol bol su ictim ise gitmeden icmemistim dogru düzgün
sen napiyorsun canim

ne güzel sevindim:)) hiç bir değişiklik yok aynı devam bende ben her gün bir fincan türk kahvesi içiyorum ama herhangi bişey olur mu sence bi bilgin var mı bu konuda internetten baktım bir kaç yere ama metabolizmayı hızlandırdığı için kilo vermeye yardımcı oluyomuş.

hic bir bilgim yok canim sadece forumda bi kac yerde okumustum dedigin gibi metabolizmayi hizlandiriyor diye. bende yesil cay iciyorum ara sira bilmiyorum ama faydasi var mi diye.bugün son nöbetim ondan sonra geri normal hayatima dönecegim yarin tartilmayi düsünmüyorum esracim gece cok su ictigim icin tartida fazla gösteriri diye cumartesi tartilacagim

bakalım ben tartılıcam yarın kaç olmuşum:)) sanırım benim gittikçe yüzüm ve belim küçülüyo aslında istediğim bu değildi sadece basen kısmının incelmesi ama işte incelmiyo anlamadım gitti düzenli spor yapmak lazım galiba bunun için :44:

ahh ahh keske bende öyle incelsem ben her yerimden incelmem lazim balina gibi oldum evlendikten sonra cogu kisi ip atlamanin da faydasi var diyo ip mi atlasak acaba
bu arada eylülde forumda yakaladim onu bebek patiklerinde bisey okuyor

ahh ahh keske bende öyle incelsem ben her yerimden incelmem lazim balina gibi oldum evlendikten sonra cogu kisi ip atlamanin da faydasi var diyo ip mi atlasak acaba
bu arada eylülde forumda yakaladim onu bebek patiklerinde bisey okuyor

ciddi misin patik örüyor galiba eylül bebişee bizi de unuttu gitti :)

ikisi de iyi olsun da yeter ama ara sira ugrayip bize fikirler versin yoksa bizim bu kilolar gitmeyecek esracim yan karin bölgelerin erimesi icin ne yapabilirim bi fikrin var mi ?

ikisi de iyi olsun da yeter ama ara sira ugrayip bize fikirler versin yoksa bizim bu kilolar gitmeyecek esracim yan karin bölgelerin erimesi icin ne yapabilirim bi fikrin var mi ?

mekik çekersen düzenli olarak karın bölgesindeki yağlar eriyomuş karın kaslarını çalıştırıyomuş diye duymuştum ben ama sen yinede bunu bir araştır yanlış bilgi vermiş olmayayım gerçi mekik kötü bişey değil zayıflatıyo da ama olsun yinede:))

mekik cekiyorum canim ama sürekli yapamiyorum canim.Ebru sallinin pilates videosunu indirdim ama hala uygulayamadim bi baktim cok yorucu hareketler var ya

mekik cekiyorum canim ama sürekli yapamiyorum canim.Ebru sallinin pilates videosunu indirdim ama hala uygulayamadim bi baktim cok yorucu hareketler var ya

bende pilates yapmak istiyorum ama zamanım yok yaa ders çalışmaya başlıycam yakında gelicek sene tekrar girmek istiyorum üniversite sınavına stresten yemek yemiyim de o bana yeter :))

benim de yok aslinda bos zamanlarimda da eriniyorum yapmaya Allah yardimcin olsun esracim senin isinde zor. Canim ben cikiyorum. Kendine cok iyi bak. yarin görüsürüz

benim de yok aslinda bos zamanlarimda da eriniyorum yapmaya Allah yardimcin olsun esracim senin isinde zor. Canim ben cikiyorum. Kendine cok iyi bak. yarin görüsürüz

aminn canım aminnn 2 yıllık okudum ama tekrar dön başa şimdide 4 yıllık oku zor zor görüşürüz canım

bugün çok yoruldum kepimi fırlattım sonunda az önce geldim eve ve hemen yaptım kahvaltımı:))

sabah erkenden bir tost yedim okulda :78:

kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
2 çeri domatesi
1 bardak çay
1 dilim kepek ekmeği

hayirli ugurlu olsun canim hangi bölümü okudun :) bende yeni kalktim birazdan biseyler yiyecegim :)
1 dilim ekmek
s.peyniri ve biber yiyecegim :)
tartildin mi esracim :)

hayirli ugurlu olsun canim hangi bölümü okudun :) bende yeni kalktim birazdan biseyler yiyecegim :)
1 dilim ekmek
s.peyniri ve biber yiyecegim :)
tartildin mi esracim :)

teşekkür ederim canım:) bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunu oldum ön lisanstı ve bitti kendimi lisede gibi hissettim biran aynı güne denk gelmiş kep töreni gerçi biz lisede kep atmamıştık ama artık atılıyomuş :44:

birazdan tartılıcam güldencim geç yediğim için sindireyim birazcık belki bir iki gram vermiş olarak görünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…