Canim haftada 1 gün kendimize birakalim istedigimizi yiyelim :)bende bugün kacirdim annemde yedik yine tutamadim kendimi.
1 tabak patlican kurusu,biber kurusu,domates kurusuni kavurmus ondan yedim yaninda da yogurt vardi
yok canim pek bisey yememissin bence aferin sana iyi tutmussun yine kendini :)
ben de daha yeni yine aciktim bir dilim ekmek yedimbu ara cok cabuk acikiyorum ya ne yapacagim bilmiyorum
haklisin ondan da olabilir ama burda hava baya soguk bi kac gündür ve bende demir eksikligi var cok cabuk üsüyorum ve biseyler yemeden de isinamiyorum cogunlukla
yok canim eskiden kullandim sonra bütün ilaclar mideme dokundu biraktim.en son gecen sene kan tahlili yaptirmistim biraz düzelmisti ama yinede iyi degildi.yarin gidip bitkisel ilaclar oluyor onlara bakacagim
haklisin canim.esracim ben cikiyorum sabah erken kalkacagim. iyi geceler.kib.yarin görüsürüz
Merhaba kızlarr, nasılsınız bakalım???
Bol bol su için mideniz şişsin o zaman canınız çok bişey istemeyecektir, yeme krizim ne zaman tutsa böyle yapıyordum...Ben çok faydasını görüyordum sizde bunu denemelisiniz :78:
merhaba eylülcüm hosgeldin.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?
canim su ictikce sanki daha cok acikiyorum gibi geliyor bana belki bana öyle geliyor.
bi de hani su 5 günde 5 kilo diyeti var forumda ona mi baslasam diye düsünüyorum ?
Güldencim o diyetin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum, verdiğin kiloları çok kolay geri alırsın gibi geliyor...Ama arada vücudu yediklerinle şaşırtmakta metabolizmayı hızlandırabiliyormuş, sen bilirsin dene istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?