Eyllull'ün Diyet Günlüğü

Canim haftada 1 gün kendimize birakalim istedigimizi yiyelim :)bende bugün kacirdim annemde yedik yine tutamadim kendimi.

1 tabak patlican kurusu,biber kurusu,domates kurusuni kavurmus ondan yedim yaninda da yogurt vardi

Canim haftada 1 gün kendimize birakalim istedigimizi yiyelim :)bende bugün kacirdim annemde yedik yine tutamadim kendimi.

1 tabak patlican kurusu,biber kurusu,domates kurusuni kavurmus ondan yedim yaninda da yogurt vardi

yiyelim bakalım sizin menüde süpermiş bugün bizimkilerde çok yapar bunu

Cok seviyorum yemegi tutamadim kendimi :)ve su anda kendimi hic iyi hiddetmiyorum sistim ya keske bu kadar yemeseydim yarin artik dikkat ederim

kahvaltimi yeni yaptim hemen yaziyim

1 dilim ekmek
1 ince dilim salam
1 ince dilim pastirma
sürme peyniri
salatalik
yesil biber

simdi de yesil cayimi icecegim

ayy cok mu yedim yaa:44:

ara da 1 tabak karpuz yedim daha yeni de kahvalti tarzi yedim

1 1/2 dilim ekmek
4-5 catal salcali yumurta
1 tane kirmizi biber
domates
sürme peyniri
2 zeytin

anca gelebildim :)

sabah kahvaltı yapmadım ama 4 de misafirlerle birşeyler yedim

3 kaşık patates salatası
2 küçük dilim börek
6 tane sarma
3 tane çikolata toplarından
2 bardak çay

sanırım çok yemişim bugün :78::78:

yok canim pek bisey yememissin bence aferin sana iyi tutmussun yine kendini :)

ben de daha yeni yine aciktim bir dilim ekmek yedim bu ara cok cabuk acikiyorum ya ne yapacagim bilmiyorum

yok canim pek bisey yememissin bence aferin sana iyi tutmussun yine kendini :)

ben de daha yeni yine aciktim bir dilim ekmek yedim bu ara cok cabuk acikiyorum ya ne yapacagim bilmiyorum

yaz geldi sanırım ondan oluyo ben çok terliyorum ve çabuk acıkıyorum aynı şekilde. Galiba terleyince çok kalori kaybediyorum ve hemen acıkıyorum :44:

haklisin ondan da olabilir ama burda hava baya soguk bi kac gündür ve bende demir eksikligi var cok cabuk üsüyorum ve biseyler yemeden de isinamiyorum cogunlukla

haklisin ondan da olabilir ama burda hava baya soguk bi kac gündür ve bende demir eksikligi var cok cabuk üsüyorum ve biseyler yemeden de isinamiyorum cogunlukla

ilaç kullanıyo musun peki bence ihmal etme demir eksikliği önemli bir sorun.

yok canim eskiden kullandim sonra bütün ilaclar mideme dokundu biraktim.en son gecen sene kan tahlili yaptirmistim biraz düzelmisti ama yinede iyi degildi.yarin gidip bitkisel ilaclar oluyor onlara bakacagim

yok canim eskiden kullandim sonra bütün ilaclar mideme dokundu biraktim.en son gecen sene kan tahlili yaptirmistim biraz düzelmisti ama yinede iyi degildi.yarin gidip bitkisel ilaclar oluyor onlara bakacagim

evet bitkisel ilaçlar daha iyi en azından yan etkisi daha az olur belkide hiç olmayabilir.

haklisin canim.esracim ben cikiyorum sabah erken kalkacagim. iyi geceler.kib.yarin görüsürüz

merhabalar :)

hemen yediklerimi yaziyim. Yine yeme krizlerim basladi ve regl dönemime yaklasik 2 hafta kaldi ve benim krizlerim simdiden basladi

kahvaltim
2 dilim ekmek
sürme peyniri
1 ince dilim salam
salatalik,biber
1 haslanmis yumurta maydonoz yaninda

öglen
kücük bir dilim kek yedim
1 tane seftali

aksam
1 1/2 kepce ezogelin corbasi
3-4 kasik bulgur pilavi
2 -3 kasik biber,patlican kavurmasi
bol salata ve yogurt yedim

Merhaba kızlarr, nasılsınız bakalım???

Bol bol su için mideniz şişsin o zaman canınız çok bişey istemeyecektir, yeme krizim ne zaman tutsa böyle yapıyordum...Ben çok faydasını görüyordum sizde bunu denemelisiniz :78:

merhaba eylülcüm hosgeldin.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?

canim su ictikce sanki daha cok acikiyorum gibi geliyor bana belki bana öyle geliyor.
bi de hani su 5 günde 5 kilo diyeti var forumda ona mi baslasam diye düsünüyorum ?

Güldencim o diyetin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum, verdiğin kiloları çok kolay geri alırsın gibi geliyor...Ama arada vücudu yediklerinle şaşırtmakta metabolizmayı hızlandırabiliyormuş, sen bilirsin dene istersen...

haklisin canim zaten 1 gün boyunca hep ayni seyi yiyemem :)

evet su çok iyi oluyo ama içemiyorum çok fazla. midem çok şişiyo benimde bu sefer yerimden kıpırdayamıyorum

yapma bence canım bende hollywood diyeti yaptım bir gün sonra düşündükçe saçma geldi bana bir gün sadece meyve suyu içmek istediğin kadar :44:

kesinlikle katılıyorum verdiğin kiloları geri alıyosun bende bir kaç kişiden duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…