Eyllull'ün Diyet Günlüğü

hehe hadi gözün aydin simdi güzel bir tatil yaparsin artik
hehe tmm tartilinca yazarsin bende sabah nöbetten cikmadan tartildim genellikle is yerinde tartiliyorum cünkü evdeki tarti her ciktigimda baska gösteriyo 500 gr gibi vermisim nasil verdim anlamadim bütün hafta yiyip durdum

benim durum da seninkinden farklı değil bari en azından kilo almamış olayım o da yeter
tamam yazarım:))

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız Bende iyi sayılırım, hayatım salak saçma insanlarla uğraşmakla geçiyor Ama Allaha şükürler olsun bebeğim çok iyi p.tesi günü kalp atışlarını duyduk, harika bir duyguydu allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

Güldencim tebrik ederim 500 gr hiç yoktan iyidir, tebrik ederim seni
Esracım inşallah sende kilo vermişsindir, şimdiden seni de tebrik ederim Kocaman öpüyorum sizi kızlar

öncelikle 200 grama yakın bir kilo kaybım olmuş benimde hiç yoktan iyidir ama daha iyi olmasını isterdim:))

aminnn aminn Allah herkese nasip etsin inşallah. bebişinin ve senin iyi olmana sevindim bizde seni öpüyoruz uğraşma öyleleriyle üzme kendini:)) arada buralara da uğra bebiş patikleri konusunda yakaladı geçen gün gülden seni

akşam yemeğim;

3 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık yeşil fasülye
2 kaşık da erişte.

Siz işi gücü bıraktınız beni mi takip ediosunuz bakim

Şimdiden araştırmalara başladım ne nasıl oluyormuş diye Cinsiyeti belli olsun o patiklerden ördürücem çok güzeller Esra ya

eylülcüm gelmiiissss ve hosgelmiiisssss nerelerdesin canim iyi olmana coook sevindiimmm evet baktim yoksun bi bakiyim nerelerde dolasiyor bu dedim ve arastirip buldum seni bosver takma o insanlari sen kafana sen bebisimizle ve kendinle sadece ilgilen

bu arada aksam yediklerimi yazayim hemen
1 1/2 kepce mercimek corbasi
4- 5 kasik yogurtlu bulgur pilavi

Hoşbuldummm canımm Nasılsın Güldencim, bu hafta sıkı bi diyete girin artık ya, yoksa oklavayı göstercem size :90:
Kızlar ihmal ettim sizi bundan sonra bebek topiklerinden fırsat buldukça size de uğruycam
Güldencim baya bi üzüldüm de düşününce gereksiz insanlar için artık canımı sıkmıycam, benim gerçek dostum olan insan zaten beni bu halimle üzmek istemez, sonuçta hamileyim ve biraz riskli bir döneme girmişim...Artık sadece bebeğimi düşüncem, bıraktım gerisini senin de dediğin gb

Akşam yediklerin çok güzel böyle devam etmen gerekiyor

eylülcüm canimm dedigim gibi bosver gitsin öyle insanlari kendini üzmene degmez
daha ne yapalim eylülcüm canimiz cikiyor yaaa bu diyet yüzünden neler yapalim daha sen söyle

bizi ihmal edersen biz böyle devam ederiz sen dogurana kadar da veremeyiz bu kilolari

Ara öğünleri ihmal etmeyin, fazla kalorisi olmayan meyve türü yiyeceklerden ye canım..Ben alıyorum size verdiricem, eğer yok canım senin doğumdan sonra hep birlikte zayıflarız diyorsanız buda uyar bana yalnız diyet yapmamış olurum

Yok yok şaka yapıyorum siz verin şimdi kiloları sonrada bana destek olun tamam mı

Canım saat çok geç oldu ben çıkıyorum yarın daha erken bir saatte görüşürüz çok öpüyorum canım seni, kendine çok iyi bak iyi geceler

esrayi bilmiyorum ama ben hayatta 9 aya kadar veremem bu kilolari ondan sana destek olmayi tercih ediyorum tmm canim kendine cooookk iyi bak ve ara sira böyle ugra ve kendinden bahset merak ediyoruz iyi geceler canim

merhaba canim,
cok kötü bugün basim agriyo o kadar ilac ictim hala gecmedi canim da bisey yemek istemiyor simdi zorla biseyler yedim

1/2 dilim ekmek
sürme peyniri
biber

Siz işi gücü bıraktınız beni mi takip ediosunuz bakim

Şimdiden araştırmalara başladım ne nasıl oluyormuş diye Cinsiyeti belli olsun o patiklerden ördürücem çok güzeller Esra ya

artık belli olsun yaa bence kız olucak içime öyle doğdu:)) ama sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil Allah bir an önce kucağına sağ salim almayı nasip etsin

bencede biz veremiycez bu kiloları daha sık uğra buralara :))

inşallah ama gidişat senin doğumundan sonrasında da diyet olduğunu gösteriyo

esrayi bilmiyorum ama ben hayatta 9 aya kadar veremem bu kilolari ondan sana destek olmayi tercih ediyorum tmm canim kendine cooookk iyi bak ve ara sira böyle ugra ve kendinden bahset merak ediyoruz iyi geceler canim

yavaş yavaş güldencim ne acelemiz var 9 ay 1 sene olmadı 2 sene

kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta
3 çeri domatesi
1 salatalık
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
4 zeytin
bir bardak çay
2 dilim kepek ekmeği

kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta
3 çeri domatesi
1 salatalık
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
4 zeytin
bir bardak çay
2 dilim kepek ekmeği

merhaba canim,
cok kötü bugün basim agriyo o kadar ilac ictim hala gecmedi canim da bisey yemek istemiyor simdi zorla biseyler yedim

1/2 dilim ekmek
sürme peyniri
biber

geçmiş olsun canımm neden ağrıyo başın:44: dikkat et kendine.

nasıl oldun?

sagol canim havadan dolayi galiba cok bunaltici bir hava var burda ama simdi Allaha sükür daha iyiyim.Evde temizlik yaptiktan sonra kendime geldim

simdi 1 tabak ananas yiyorum

sagol canim havadan dolayi galiba cok bunaltici bir hava var burda ama simdi Allaha sükür daha iyiyim.Evde temizlik yaptiktan sonra kendime geldim

simdi 1 tabak ananas yiyorum

afiyet bal şeker olsun sevindim iyi olmana :)) bizede yarın misafir gelicek birazdan bende kolları sıvıycam çikolatalı toplardan ve börek yapıcam yarına kendimi tutmam lazım :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…