hehe hadi gözün aydin simdi güzel bir tatil yaparsin artik
hehe tmm tartilinca yazarsin bende sabah nöbetten cikmadan tartildim genellikle is yerinde tartiliyorum cünkü evdeki tarti her ciktigimda baska gösteriyo500 gr gibi vermisim nasil verdim anlamadim bütün hafta yiyip durdum
Arkadaşlar merhaba, nasılsınızBende iyi sayılırım, hayatım salak saçma insanlarla uğraşmakla geçiyor Ama Allaha şükürler olsun bebeğim çok iyi p.tesi günü kalp atışlarını duyduk, harika bir duyguydu allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
Güldencim tebrik ederim 500 gr hiç yoktan iyidir, tebrik ederim seni
Esracım inşallah sende kilo vermişsindir, şimdiden seni de tebrik ederimKocaman öpüyorum sizi kızlar
öncelikle 200 grama yakın bir kilo kaybım olmuş benimde hiç yoktan iyidir ama daha iyi olmasını isterdim:))
aminnn aminn Allah herkese nasip etsin inşallah. bebişinin ve senin iyi olmana sevindim bizde seni öpüyoruzuğraşma öyleleriyle üzme kendini:)) arada buralara da uğra bebiş patikleri konusunda yakaladı geçen gün gülden seni
eylülcüm gelmiiissss ve hosgelmiiisssssnerelerdesin canim iyi olmana coook sevindiimmm evet baktim yoksun bi bakiyim nerelerde dolasiyor bu dedim ve arastirip buldum seni bosver takma o insanlari sen kafana sen bebisimizle ve kendinle sadece ilgilen
bu arada aksam yediklerimi yazayim hemen
1 1/2 kepce mercimek corbasi
4- 5 kasik yogurtlu bulgur pilavi
Siz işi gücü bıraktınız beni mi takip ediosunuz bakim
Şimdiden araştırmalara başladım ne nasıl oluyormuş diyeCinsiyeti belli olsun o patiklerden ördürücem çok güzeller Esra ya
eylülcüm canimm dedigim gibi bosver gitsin öyle insanlari kendini üzmene degmez
daha ne yapalim eylülcüm canimiz cikiyor yaaa bu diyet yüzündenneler yapalim daha sen söyle
bizi ihmal edersen biz böyle devam ederiz sen dogurana kadar da veremeyiz bu kilolari
Ara öğünleri ihmal etmeyin, fazla kalorisi olmayan meyve türü yiyeceklerden ye canım..Ben alıyorum size verdiricem, eğer yok canım senin doğumdan sonra hep birlikte zayıflarız diyorsanız buda uyar bana yalnız diyet yapmamış olurum
Yok yok şaka yapıyorum siz verin şimdi kiloları sonrada bana destek olun tamam mı
esrayi bilmiyorum ama ben hayatta 9 aya kadar veremem bu kilolari ondan sana destek olmayi tercih ediyorumtmm canim kendine cooookk iyi bak ve ara sira böyle ugra ve kendinden bahset merak ediyoruz iyi geceler canim
merhaba canim,
cok kötü bugün basim agriyo o kadar ilac ictim hala gecmedicanim da bisey yemek istemiyor simdi zorla biseyler yedim
1/2 dilim ekmek
sürme peyniri
biber
sagol canim havadan dolayi galiba cok bunaltici bir hava var burda ama simdi Allaha sükür daha iyiyim.Evde temizlik yaptiktan sonra kendime geldim
simdi 1 tabak ananas yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?