Eyllull'ün Diyet Günlüğü

biraz geç oldu ama ancak gelebildim :)

sabah kahvaltı yapmadım.

öğlen;

2 küçük dilim pizza
1 bardak limonata

akşam;
3 kaşık çorba
1 büyük kase cacık

merhaba güldencim nasılsın nasıl gidiyor?

kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
3 zeytin
3 çeri domatesi
1 salatalık
1 kerecik de kaymak sürdüm ekmeğime
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

arada;
bir fincan türk kahvesi içtim.

Son düzenleme:
merhaba canim hic sorma hic iyi gitmiyor tutamiyorum kendimi bu ara cok yiyorum. Bazi sorunlar var ailemde bu da baya etkiliyor beni.Bugün yine baya kacirdim sen nasilsin canim?

kahvaltim
2 dilim ekmek
sürme peyniri
2 ince dilim salam
biber

öglen kiraz cilek karisimi yedim ve ince dilim kek

aksam
sütlac yedim pek sütlac denilmez aslinda sulu ve az sekerliydi

ama yarin cok daha dikkat edecegim

iyi diyelim iyi olsun be güldencim aynı bende devam işte ye ye dur. takma kafana stresten yiyosundur bana da oluyo strese girdim mi tamam olay bitiyo dolaba yapışıyorum ne varsa yiyorum. Umarım her şey yoluna girer en kısa zamanda üzme tatlı canını.

akşam;

1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık makarna
1 kase cacık

yaklaşık bir saat öncede 7 kiraz 5 erik yedim.

insallah canim.

kahvaltim

2 dilim ekmek
2 ince dilim salam
s.peyniri
salatalik,biber
5 zeytin

kahvaltım;

3 kaşık menemen
3 zeytin
4 çeri domatesi
1 salatalık
2 dilim ekmek
1 bardak çay

arada;
8 kiraz, 4 erik, 1 küçük nektari

akşam;

3 kaşık mantar sote
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

bir saat sonra falanda bitter çikolatalı puding yiycem biraz akşam yemeğinin üzerinden geçsin diye bekliyorum şu zamana kadar yememek için zor tuttum kendimi zaten :78::78:

sagol canim bugün bi halsizlik var üzerimde bende anlamadim. Hava bunaltici ondan heralde. Sen nasilsin canim ?

öglen büyük bir tabak salata yedim

aksam da 1 kase cornflakes sonra dan tekrar aciktim orda damcok az salata yine yedim

Daha yeni de dondurma yedim :78:

iyiyim bende canım teşekkür ederim. Evet çok sıcak bugün biraz dışarı çıktım resmen piştim sıcaktan nem fazla galiba. Senin halsizliğinde ondandır merak etme geçer inşallah.

insallah canim bi de iste cok yoruldum daha yeni eve geldim bende.esracim ben cikip yatiyim kusura bakma olur mu cok yorgunum yarin görüsürüz. kendine cok iyi bak öptüm

insallah canim bi de iste cok yoruldum daha yeni eve geldim bende.esracim ben cikip yatiyim kusura bakma olur mu cok yorgunum yarin görüsürüz. kendine cok iyi bak öptüm

yok canım ne kusuru anlıyorum seni uyu dinlen sen kendine çok iyi bak görüşürüz öptüm bende

Merhaba fıstıklar nasılsınız

Bugünlerde havalar çok sıcak, pazardan sonra sıcaklıklar biraz düşecekmiş ama, aman siz kendinize dikkat edin...

Güldencim inşallah bugün daha iyisindir, dikkat et kendine...

Bende yeni sağlıklı beslenme topiğinde hamilelikte dengeli düzenli beslenme topiği açtım, yediklerimi yazmadan duramadım yine İnşallah o topik sayesinde hem çok kilo almam hemde bebeğim daha sağlıklı beslenir...Sizin yedikleriniz de gözümden kaçmıyor değil hani Ama kızmıycam artık sonra kendimi kötü hissediyorum

merhaba eylülcüm Allaha sükür bugün daha iyiyim.Bosver eylülcüm bebisimiz ve sen iyi ol kilolar o kadar önemli degil Kizma eylülcüm ara sira kacamak yapalim yoksa bu diyet hic cekilmiyor bugün piknige gidecegiz insallah fazla kacirmam :78:

ben yinede biseyler yedim cok gec olmasin diye
1 dilim ekmek
s. peyniri

piknikten yeni geldik

yediklerim
1 izgara kanat
2 sarma
1 kücük parca börek
3-4 catal patates salatasi
2 dilim karpuz

merhaba eylülcüm yuvarlanıp gidiyoruz işte :)) sen nasılsın :)

arada kaçırıyoruz ama olur öyle
boşver düşünme sen şimdi kiloları sağlıklı beslen ama canın ne istiyosa ye gitsin bir daha bulamazsın bu şansı doğumdan sonra gelsin diyetler gitsin sporlar

Son düzenleme:
kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta
1 parça peynirli gözleme yapmıştı annem ondan yedim
3 çeri domatesi
1 salatalık
3 zeytin
bir bardak çay

arada hiç bir şey yemedim.

akşam;
3 kaşık kabak yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurtlu havuç salatası
1 bardak ayran

selam kızlar

kahvaltım;
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık menemen
3 çeri domatesi
1 salatalık
4 zeytin
çok azıcık peynir
1 bardak çay
2 dilim kepek ekmeği

arada; küçük bi parça bitter çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…