Merhaba kızlar geçmiş sayfaları okudum ve iyi olmanıza çok sevindimDiyette fena gitmiyor tebrikler
Gül sende hoşgeldinBende bu sayfanın misafiri olarak arada yine uğrarım kızlar, kendinize iyi bakın öpüyorum sizi kocaman
Merhaba kızlar geçmiş sayfaları okudum ve iyi olmanıza çok sevindimDiyette fena gitmiyor tebrikler
Gül sende hoşgeldinBende bu sayfanın misafiri olarak arada yine uğrarım kızlar, kendinize iyi bakın öpüyorum sizi kocaman
eylülcüm nasilsin nasil gidiyor bakalim :)
esracim sende ne var ne yok ? beni sorma cok feci gidiyor tutamiyorum kendimi paso yiyoru
kahvaltim
1 dilim ekmek
s.peyniri
öglen
3 izgara köfte
simdi de lasarli tost yedim
bugün yine nöbetciyim insallah baska bisey yemeyecegim bugün
gece nöbetciydim ve sabaha karsi hastaminin birinin kalbi durdu kalp masaji yaptik ama hastayi kurtaramadik onun etkisi hala bende var. saat kac oldu yarim saat uykuyla dünden beri duruyorum.
sabah 1 tane krep yedim simdide dondurma yiyorum
amin canim inan bende cok kötü oldum ilk defa böyle bi durumla kasilastimhala etkisindeyim aksam bi yatmisim yorgunluktan esim yeni kaldirdi kalk ac ac yatiyorsun diye. Aslinda bisey yemeyecektim esimi kiramadim bu saatte biseyler yedim
2 dilim ekmek
s.peyniri ve salam yedim
sabah gec kalktim sonra ise gittim ondan bisey yemedim
öglen 1 tabak salata yedim
aksamda sütlac yedim ( az sekerli ve sulu )
simdi de dondurma yedim. Kendimi tutamiyorum regl dönemim bi baslasaydi ya
Kan sonuçlarım vardı onları aldım bugün.Demir eksikliği tavan yapmış ve demir depolarımıda boşaltmışım.Bir sürü iğne, ilaç hepsi bitecek ve kontrol...Benim diyet yine başka bahara kalacak.Nedir bunun çaresi bıktım ben bu dertten.İlaçlar bitiyor bir sene rahatım sonra yine aynı hoop baştan başla....:84::84:
benim reglm bugün basladi aslinda biraz daha vardi erken oldum bu sefer ve durmadan dondurma yiyorum :26:
kahvaltim
2 dilim ekmek
s. peyniri
2 ince dilim kasar
1 haslanmis kahvalti
bir kac dilim salatalik
öglen
patates salatasi
Benim bu ara bi de uyku düzenim yok nöbetlerim yüzünden.nöbetim bitti bugün isten eve gelier gelmez bi uyumusum yeni kalktim. Bi de bisey yemeden yatmistim simdi 1 dilim ekmek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?