Eyllull'ün Diyet Günlüğü

eylülcüm hoşgeldin nasılsın? bebişimiz nasıl uğra sık sık bekleriz bizim diyet iyi gitmiyo yaa sende kendine çok iyi bak görüşürüz

bende de durum aynı canım yaa bende kaçırıyorum bu ara canım çok tatlı istiyo sanırım regl dönemim geldi yine napıcaz yaa :44::44::44:

kahvaltım;
bir tane tost yedim (kepekli tost ekmeğiyle)
3 kaşık menemen
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
3 çeri domatesi
bir bardak çay
1 dilim kepek ekmeği

arada; dondurma yedim

akşam;
1 kepçe domates çorbası
1 dilim fırında makarna
bir tabak salata
bir bardak ayran

:26::26:

kahvaltım;

kepekli tost ekmeğiyle bir tane tost
3 çeri domatesi
3 zeytin
bir bardak çay

arada dondurma yedim.

gece nöbetciydim ve sabaha karsi hastaminin birinin kalbi durdu kalp masaji yaptik ama hastayi kurtaramadik onun etkisi hala bende var. saat kac oldu yarim saat uykuyla dünden beri duruyorum.
sabah 1 tane krep yedim simdide dondurma yiyorum

gece nöbetciydim ve sabaha karsi hastaminin birinin kalbi durdu kalp masaji yaptik ama hastayi kurtaramadik onun etkisi hala bende var. saat kac oldu yarim saat uykuyla dünden beri duruyorum.
sabah 1 tane krep yedim simdide dondurma yiyorum

çok üzüldüm canım yaa Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin inşallah. Aklıma babamın ısrarı geldi liseye başlamadan sağlık meslek lisesine gitmeni istiyorum diye ısrar etmişti bayağı işte tam da bunun için tercih etmedim ben hayatta böyle bir durum karşısında soğuk davranamazdım elim ayağım titrerdi zor iş doktorluk Allah yardımcın olsun.

amin canim inan bende cok kötü oldum ilk defa böyle bi durumla kasilastim hala etkisindeyim aksam bi yatmisim yorgunluktan esim yeni kaldirdi kalk ac ac yatiyorsun diye. Aslinda bisey yemeyecektim esimi kiramadim bu saatte biseyler yedim

2 dilim ekmek
s.peyniri ve salam yedim

iyi yapmışsın canım iyi gelmiştir biraz da olsa.

kahvaltım;

2 ince krep
3 çeri domatesi
3 zeytin
bir bardak çay

arada bişey yemedim.

akşam;
3 kaşık nohut yemeği
2 kaşık pilav
bir kase yoğurt

canım fena halde dondurma istiyor sanırım birazdan dayanamayıp yiycem :26::26:

sabah gec kalktim sonra ise gittim ondan bisey yemedim

öglen 1 tabak salata yedim

aksamda sütlac yedim ( az sekerli ve sulu )

simdi de dondurma yedim. Kendimi tutamiyorum regl dönemim bi baslasaydi ya

sabah gec kalktim sonra ise gittim ondan bisey yemedim

öglen 1 tabak salata yedim

aksamda sütlac yedim ( az sekerli ve sulu )

simdi de dondurma yedim. Kendimi tutamiyorum regl dönemim bi baslasaydi ya

bende tutamıyorum yaa nolcak bilmiyorum sanırım aynı zamanlara denk geliyo regl dönemimiz :26::26:

benim reglm bugün basladi aslinda biraz daha vardi erken oldum bu sefer ve durmadan dondurma yiyorum :26:

kahvaltim

2 dilim ekmek
s. peyniri
2 ince dilim kasar
1 haslanmis kahvalti
bir kac dilim salatalik

öglen

patates salatasi

Kan sonuçlarım vardı onları aldım bugün.Demir eksikliği tavan yapmış ve demir depolarımıda boşaltmışım.Bir sürü iğne, ilaç hepsi bitecek ve kontrol...Benim diyet yine başka bahara kalacak.Nedir bunun çaresi bıktım ben bu dertten.İlaçlar bitiyor bir sene rahatım sonra yine aynı hoop baştan başla....:84::84:

gülcüm ayni sorun bende de var ama ben 2 senedir doktora gitmiyorum bende durum ne hic bilmiyorum. hic bir ilaci midem kaldirmadi acikcasi yine doktora gitmeyi korkuyorum

geçmiş olsun canım boşver düşünme diyeti iyi olda sonra da yaparsın.

kahvaltım;
3 kaşık menemen
3 zeytin
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
3 çeri domatesi
bir bardak çay
2 dilim ekmek

arada dondurma yedim yine

akşam;
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık pilav
bir kase cacık
6 kaşık salata

benim reglm bugün basladi aslinda biraz daha vardi erken oldum bu sefer ve durmadan dondurma yiyorum :26:

kahvaltim

2 dilim ekmek
s. peyniri
2 ince dilim kasar
1 haslanmis kahvalti
bir kac dilim salatalik

öglen

patates salatasi

benimde yarın başlaması gerekiyo ama bakalım inşallah

Benim bu ara bi de uyku düzenim yok nöbetlerim yüzünden.nöbetim bitti bugün isten eve gelier gelmez bi uyumusum yeni kalktim. Bi de bisey yemeden yatmistim simdi 1 dilim ekmek yedim

Benim bu ara bi de uyku düzenim yok nöbetlerim yüzünden.nöbetim bitti bugün isten eve gelier gelmez bi uyumusum yeni kalktim. Bi de bisey yemeden yatmistim simdi 1 dilim ekmek yedim

nöbet zor iş yaa ne uyku düzeni ne yemek düzeni kalıyo Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…