Eyllull'ün Diyet Günlüğü

hemen eline bir pet sisesi al icmeye basla bence biraz daha gec icmeye baslarsan gece sürekli kalkmak zorunda kalirsin eh iste idare eder :)

hemen eline bir pet sisesi al icmeye basla bence biraz daha gec icmeye baslarsan gece sürekli kalkmak zorunda kalirsin eh iste idare eder :)

ayy evet aldım aldım şişeyi ben zaten küçük su bardaklarıyla su içemiyorum alışkanlık olmuş kocaman bardaklarla içiyorum

simdiden afiyet olsun o zaman
kocam illa adana yiyelim diyip duruyor bugün sen yemezsen bende yemem diyo sanirim bugün aksam yemeginde adana var neyse bugünde bi kacamak yapalim di mi canim ben kactim hazirlanip disari cikacak misiz :)

simdiden afiyet olsun o zaman
kocam illa adana yiyelim diyip duruyor bugün sen yemezsen bende yemem diyo sanirim bugün aksam yemeginde adana var neyse bugünde bi kacamak yapalim di mi canim ben kactim hazirlanip disari cikacak misiz :)

tamam canım görüşürüz ye bugünde boşver eşin istemiş o kadar size iyi eğlenceler afiyet olsun

esim gidip disardan aldi evde yedik :) döner almis bana da ben ne yaptim biliyor musun :)
döneri ekmegin icinden cikardim bir tabaga koydum zaten döner azmis yanina marul dogradim bi de yogurt koydum cok az ekmekle yedim :)

iyi yapmışsın canım ekmek yememiş oldun çok fazla :))

akşam;

3 kaşık yeşil fasülye
3 kaşık erişte
1 bardak vişne kompostosu

az öncede dondurma yedim.

kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta
3-4 tane kızartılmış patates :26:
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
birazcık tel peyniri
4 zeytin
bir avuç dolusu maydanoz
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

Arkadaşlar bende katılabilirmiyim size?Vermem gereken 5 kilom var.Bugün sabah 61.2 gördüm tartıda ama 56 olmak istiyorum.Yaklaşık 1 saat önce akşam yemeğimi yedim ama çok geç yatıyorum.Gece acıkmam inşallah....Ve ben çok az su içiyorum hep unutuyorum su içmeyi.Bir an önce gitse bir dahada geri gelmese şu kilolar.Boyum 1.67 bu arada ......

aramıza hoşgeldin o zaman

akşam;

1 kepçe domates çorbası
3 kaşık kısır
bir bardak ayran

az öncede dondurma yedim.

aramiza hosgeldin gül :)

ben bugün yine birazcik kacirdim ama tutamiyorum yine bu ara kendimi offf su regl dönemlerini hic sevmiyorum olana kadar böyle cok yiyecegim

kahvaltim
1 dilim ekmek
1 ince dilim salam
s.peyniri

öglen
kiraz ve cilek yedim 1 tabak

aksam
az salata
1 kase kellogs

daha yeni geziden geldik orda da adana yedim

Akşam yemeğini erken yedim ve acıktım.Saat 10 gibi 3 tane sigara böreği üstüne 1 cornetto ve iki avuç çekirdek yedim valla... Çok pişmanım.Akşam altıdan sonra yemesem süper olacak aslında ama yapamıyorum....:26:

vuvvvv bencede biraz geç olmuş bu son yediklerinin saati bence yememeye dikkat et ben akşamları çok canım isterse genelde ya dondurma yiyorum ya da meyve türü şeyler yemek yemiyorum 7 den sonra en geç.

vuvvvv bencede biraz geç olmuş bu son yediklerinin saati bence yememeye dikkat et ben akşamları çok canım isterse genelde ya dondurma yiyorum ya da meyve türü şeyler yemek yemiyorum 7 den sonra en geç.

Saat 10 gibi yedim.Evet geç olmuştu.Yarın daha iradeli olurum inşallah.Bir şey sormak istiyorum siz kaç kilo verdiniz ve ne kadar sürede verdiniz?:26:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar geçmiş sayfaları okudum ve iyi olmanıza çok sevindim Diyette fena gitmiyor tebrikler

Gül sende hoşgeldin Bende bu sayfanın misafiri olarak arada yine uğrarım kızlar, kendinize iyi bakın öpüyorum sizi kocaman

eylülcüm nasilsin nasil gidiyor bakalim :)
esracim sende ne var ne yok ? beni sorma cok feci gidiyor tutamiyorum kendimi paso yiyoru

kahvaltim
1 dilim ekmek
s.peyniri

öglen
3 izgara köfte

simdi de lasarli tost yedim

bugün yine nöbetciyim insallah baska bisey yemeyecegim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…