hemen eline bir pet sisesi al icmeye basla bencebiraz daha gec icmeye baslarsan gece sürekli kalkmak zorunda kalirsin eh iste idare eder :)
simdiden afiyet olsun o zaman
kocam illa adana yiyelim diyip duruyor bugün sen yemezsen bende yemem diyo sanirim bugün aksam yemeginde adana var neyse bugünde bi kacamak yapalim di micanim ben kactim hazirlanip disari cikacak misiz :)
Arkadaşlar bende katılabilirmiyim size?Vermem gereken 5 kilom var.Bugün sabah 61.2 gördüm tartıda ama 56 olmak istiyorum.Yaklaşık 1 saat önce akşam yemeğimi yedim ama çok geç yatıyorum.Gece acıkmam inşallah....Ve ben çok az su içiyorum hep unutuyorum su içmeyi.Bir an önce gitse bir dahada geri gelmese şu kilolar.Boyum 1.67 bu arada ......
aramıza hoşgeldin o zaman
Hoşbulduk canım teşekkür ederim.
sende geç yatmayı sevenlerdensin sanırım güladın gül dimi
Akşam yemeğini erken yedim ve acıktım.Saat 10 gibi 3 tane sigara böreği üstüne 1 cornetto ve iki avuç çekirdek yedim valla... Çok pişmanım.Akşam altıdan sonra yemesem süper olacak aslında ama yapamıyorum....:26:
vuvvvv bencede biraz geç olmuş bu son yediklerinin saati bence yememeye dikkat et ben akşamları çok canım isterse genelde ya dondurma yiyorum ya da meyve türü şeyler yemek yemiyorum 7 den sonra en geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?