Eyllull'ün Diyet Günlüğü

amin canim. sanirim verdigim 3 kilonun 1 ni bu hafta icinde stresten geri aldim sen nasilsin canim neler yapiyorsun ?

amin canim. sanirim verdigim 3 kilonun 1 ni bu hafta icinde stresten geri aldim sen nasilsin canim neler yapiyorsun ?

iyiyim canım işte aynı bol bol yemeye devam ediyorum sen nasılsın pek yoğun geçmiş bu haftan. bende yarın tartılıcam bakalım sonuç ne olucak :44:

Son düzenleme:
aynen öyle canim ve haftaya kadar böyle devam edecek.
Bi de esim haftaya burnundan ameliyat olacak anlican kosusturup duruyorum ama bi yandan da yemeden duramiyorum :)
bugün tartilma günümüzdü di mi ben tamamen unuttum. Günleri tamamen karistiriyorum bu ara hala kendime gelemedim ama bu hafta icinde tartilmistim ve kilo almistim. bende yarin tartiliyim.

geçmiş olsun canım. evet bugün tartılma günümüzdü benim de biraz önce geldi aklıma zaten yarın artık tartılırım dedim bende

kahvaltım;

2 kaşık kırılmış yumurta
2 zeytin
4 çeri domatesi
1 salatalık
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
bir avuç dolusu maydanoz
iki dilim kepek ekmeği
bir bardak çay

bugün tartildim ve 500 gr geri almisim

kahvalti

2 dilim ekmek
s.peyniri
bir kac dilim salatalik
1 tane meyveli jogurt

öglen
kücük tabak salata

gülcüm ayni sorun bende de var ama ben 2 senedir doktora gitmiyorum bende durum ne hic bilmiyorum. hic bir ilaci midem kaldirmadi acikcasi yine doktora gitmeyi korkuyorum

Geçmiş olsun.Ben bıktım artık kan hapı, demir hapı görmek bile istemiyorum.Ama ben değerlerimin düştüğünü farkediyorum.Mesela bir şey saklıyorum,bir daha hiç bulamıyorum direk unutkanlıkla başlıyor.Önceden bütün evi temizlerken şimdi bir odayı temizleyip oturup yarım saat dinlenip sonra devam ediyorum.Çok çabuk yoruluyorum.İşte böyle ...Ne zaman bitecek bilmiyorum...:26:

bende tartıldım 400 gram civarında vermişim hiç beklemiyodum oysaki :44::44:
sende verirsin güldencim sabret stres yaptığın için almışsındır haftaya daha iyi olucak sonuç merak etme.

akşam;
1 tane küçük çupra
bir kase çorba
bir tabak dolusu salata

gülcüm ayni sorun bende de var. yazin ortasinda bazen üsüyorum.Hatta bu ara vücudum buz gibi ama ben hissetmiyorum onu bile artik. biri bana dokundugu zaman hissediyorum.

insallah esracim ama bu ara dikkat edemiyorum cok yogunum ne yedigimi bilmiyorum ondan haftayada gecsin ondan sonra dikkat etmeye baslayacagim. Hem haftaya reglim de biter. Bugün mesela yine cok kacidim

1 kepce mercimek corbasi
1 tabak bi de kisir yedim

ben de bir atlatsaydım
bende kaçırıyorum az önce dondurma yedim :26:

insallah canim sende atlatirsin ben simdi dört gözle bitmesini bekliyorum geri rejime iyice baslamak icin.Daha yeni lahmacun yedim bugün aksam is yerinde yemek yiyemedim cünkü bi hastamin yine kalbi durdu onunla ugrastik.. Isten de gec ciktim elim titriyordu acliktan ciktigimda önüme ne geldiyse yedim

kahvalti
1 tabak karpuz

öglen
1 kase kellogs

daha yeni de
1 lahmacun
1 tabak karpuz ve
1 tane dondurma :78:

bende bugün çok kaçırdım bütün gün dışarıdaydım dışarıda yediğim için de kaçırdım bayağı :26:

kahvaltı da;

bir kahvaltı tabağı (1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, küçük kutuda reçel, kaşar peyniri, beyaz peynir, tel peyniri 2 dilim salatalık, 2 çeri domatesi)
4 kaşık menemen
8-9 tane elma dilimli patates
3 dilim ekmek

arada türk kahve içtim

akşam;

1 porsiyon tavuk şiş
2 bardak ayran
bir kase dolusu salata

kahvalti

1 kase kellogs

öglen
meyveli yogurt

aksam
1/2 lahmacun
1 tabak karpuz

daha yeni de dondurma yedim

kahvaltım;

3 tane közlenmiş biber
3 çeri domatesi
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
bir bardak çay
2 dilim ekmek

akşam;

1 kepçe çorba
1 tabak salata

az önce de dondurma yedim.

kahvaltı;

3 kaşık menemen
bir küçük dilim helva
3 zeytin
1 salatalık
bir avuç dolusu maydanoz
bir bardak çay
2 dilim kepek ekmeği

arada Türk kahvesi içtim.

kahvaltim
2 dilim ekmek
s.peyniri
iki inde dilim kasar
1 haslanmis yumurta
salatalik, kirmizi biber

öglen
esimle dondurma yedik

akşam;

3 kaşık taze fasülye
3 kaşık pilav
bir kase cacık

bir saat falan sonra da bir iki tane kavun yemeyi düşünüyorum.

daha yeni 1 tabak karpuz yedim. off bugün cok sicak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…