merhaba canim. Bu nese ne böyle esracim :)
kahvaltim
2 dilim ekmek
s.peyniri
1 ince dilim kasar peyniri
salatalik
olsun yinede yüzün heü gülsün esracim :) tartildin mi bugün canim ? ben tartildim ama benim tarti kafayi yedi her ciktigimda baska bisey gösteriyor :) ama sanirim 200 - 300 gr gibi vermisim bu hafta :) pek bisey degil ama olsun
insallah tarti dogru göstermistir sanirim bozuldu belki de vermedim bilemiyorum tamsen kesin vermissindir canim bu hafta cok dikkat ettin :)
benim yine karnim acikti ya :) simdi 1 kase yayla corbasi iciyorum
Merhaba canim valla bende utaniyorum bugün yediklerimi yazmayi.bizim burdasene de 1 kere fuar kuruyorlar herkes zorla biseyler yedirdi yemek istemedigim halde.
Sabah
1 tost
biber,salatalik
öglen
kücük porsion patates kizartmasi
aksam
3 kasik sebze yemegi
2 sarma
salata
sagol canim bende Alaha sükür iyiyim. Hava cok sicak ve bunaltici bugün canim hic bisey yapmak istemiyor :) elime 1.5 litrelik su sisesini aldim su icip duruyorum :)
aynen öyle canim yoksa evde oldugum zaman su icmek aklima bile gelmiyor calistigim zaman cok iciyorum sadece :) aslinda vücüdumun su topladigi zamandayim bu ara ama olsun bugün bir yere nasil olsa cikmayacagim icebilirim:) ben almanyada yasiyorum canim
hehe aynen bende öyle oluyorum vücud aliskin degil ondan ama 2 gündür dogru düzgün icmedim bugün iciyim dedim
yok canim malesef degilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?