Eyllull'ün Diyet Günlüğü

merhaba canim. Bu nese ne böyle esracim :)

kahvaltim
2 dilim ekmek
s.peyniri
1 ince dilim kasar peyniri
salatalik

merhaba canim. Bu nese ne böyle esracim :)

kahvaltim
2 dilim ekmek
s.peyniri
1 ince dilim kasar peyniri
salatalik

yok canım ne neşesi keşke şöyle neşeli bişeyler olsa da neşelensek her zamanki halim işte

bu arada ne güzel az yemişsin sen bide ben başarabilsem şunu

Son düzenleme:
olsun yinede yüzün heü gülsün esracim :) tartildin mi bugün canim ? ben tartildim ama benim tarti kafayi yedi her ciktigimda baska bisey gösteriyor :) ama sanirim 200 - 300 gr gibi vermisim bu hafta :) pek bisey degil ama olsun

olsun yinede yüzün heü gülsün esracim :) tartildin mi bugün canim ? ben tartildim ama benim tarti kafayi yedi her ciktigimda baska bisey gösteriyor :) ama sanirim 200 - 300 gr gibi vermisim bu hafta :) pek bisey degil ama olsun

seninde yüzün hep gülsün canım :)) vermişsin sen süperr ben daha tartılmadım birazdan tartılıcam ben de vermişimdir inşallah

insallah tarti dogru göstermistir sanirim bozuldu belki de vermedim bilemiyorum tam sen kesin vermissindir canim bu hafta cok dikkat ettin :)
benim yine karnim acikti ya :) simdi 1 kase yayla corbasi iciyorum

insallah tarti dogru göstermistir sanirim bozuldu belki de vermedim bilemiyorum tam sen kesin vermissindir canim bu hafta cok dikkat ettin :)
benim yine karnim acikti ya :) simdi 1 kase yayla corbasi iciyorum

yok güldencim nerde dikkat ettim :26::26::26: tartıldım 200 gram civarında vermiş olarak gözüküyorum ama yemekten yarım saat sonra tartıldım ben keşke önceden tartılsaydım unuttum gitti tartılmayı daha çok belli olurdu ne kadar verdiğim neyse yarın tartılırım artık tekrar.

akşam;

1 kepçe mercimek çorbası
2 tane küçük dolma
1 tabak dolusu salata
1 bardak vişne kompostosu

selam canım :)

bugün canım pek bişey istemedi yinede aç kalmamak için sandwich yaptım kendime:26::26: aslında yemeyecektim ama midem de ülser olduğu için aç bırakmamam gerekiyo miğdemi sonra feci ağrıyo

sandwich (içinde; salatalık, domates, 2 dilim ince kaşar peyniri, göbek salata, zeytin, beyaz peynir)
bir bardak meyve suyu

akşam;

2 kaşık çorba
1 küçük dolma
1 vişne kompostosu

birazdan da 1 tane küçük şekerpare yiycem.

bu arada tekrar tartılıcam demiştim unuttum yazmayı sonuç aynı :26::26::26::26:

Merhaba canim valla bende utaniyorum bugün yediklerimi yazmayi.bizim burdasene de 1 kere fuar kuruyorlar herkes zorla biseyler yedirdi yemek istemedigim halde.

Sabah
1 tost
biber,salatalik

öglen
kücük porsion patates kizartmasi

aksam
3 kasik sebze yemegi
2 sarma
salata

o kadar da çok değilmiş ki :44::44:

merhaba esracim nasilsin ? dün 1/2 kase sütlac ve dondurmayi yazmayi unutmusum :)

kahvaltim
1 tost
1 kücük dilim ekmek
s.peyniri
1 ince silim salam
salatalik

merhaba iyiyim çok şükür canım sen nasılsın? arada benimde unuttuklarım oluyo :26::26:

kahvaltım;

iki kaşık kırılmış yumurta
4 çeri domatesi
1 salatalık
1 dilim küçük helva
bir kibrit kutusundan biraz daha fazla peynir
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay

sagol canim bende Alaha sükür iyiyim. Hava cok sicak ve bunaltici bugün canim hic bisey yapmak istemiyor :) elime 1.5 litrelik su sisesini aldim su icip duruyorum :)

sagol canim bende Alaha sükür iyiyim. Hava cok sicak ve bunaltici bugün canim hic bisey yapmak istemiyor :) elime 1.5 litrelik su sisesini aldim su icip duruyorum :)

güzel yöntem şişeye koyduğun zaman bir hedefin oluyo bitiricem diyosun ve bitirebilyosun ama bardakla içilmiyo o kadar su bugün istanbul çok serin sen hangi şehirdesin canım?

aynen öyle canim yoksa evde oldugum zaman su icmek aklima bile gelmiyor calistigim zaman cok iciyorum sadece :) aslinda vücüdumun su topladigi zamandayim bu ara ama olsun bugün bir yere nasil olsa cikmayacagim icebilirim:) ben almanyada yasiyorum canim

dikkat et sonra yerinden kalkamazsın bana hep öyle oluyo çok içince ağırlaşıyorum
aaa bende Türkiyedesin sanmıştım

hehe aynen bende öyle oluyorum vücud aliskin degil ondan ama 2 gündür dogru düzgün icmedim bugün iciyim dedim
yok canim malesef degilim :)

hehe aynen bende öyle oluyorum vücud aliskin degil ondan ama 2 gündür dogru düzgün icmedim bugün iciyim dedim
yok canim malesef degilim :)

:)) bende içmedim bugün 2 bardak çay içtim sadece bende içsem iyi olucak
olsun canım hayırlısı :)) Almanya da güzeldir eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…