Eyllull'ün Diyet Günlüğü

yinede canim sen ihmal etme bi baktir derim ben

ben çıkıyorum şimdilik canım sonra tekrar görüşürüz Allah'a emanet ol

kahvaltım;

2 salatalık
1 kaşık yumurta
2 çeri domatesi
1 dilim kepek ekmeği

Son düzenleme:
kahvalti

2 dilim ekmek
s.peyniri
iki ince dilim kasar peyniri
domates

öglen

6-7 kasik pilav
firinlanmis tavuk

kahvaltım;

2 tost (kepekli tost ekmeğiyle)
1 bardak çay

selam canım bugün doktora gidicektim ama gerek kalmadı çok şükür

slm canim sevindim sonunda olmana benim de esim bugün hastaneden cikti ve o cikar cikmaz baya kacirdim bugün ama yarindan sonra kesinlikle dikkat edecegim geri yememi düzene sokmam lazim

slm canim sevindim sonunda olmana benim de esim bugün hastaneden cikti ve o cikar cikmaz baya kacirdim bugün ama yarindan sonra kesinlikle dikkat edecegim geri yememi düzene sokmam lazim

düzeltirsin yarından sonra :) sevindim canım tekrar geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir inşallah

inan su anda cok kötüyüm mide artik fazla yemegi kaldirmiyor yesil cay icsem acaba kendime gelir miyim ?

iki saat önce bir fincan Türk kahvesi içtim.

akşam;

3 kaşık sebze yemeği
3 kaşık makarna
6 kaşık salata.

esime dedim hava biraz serinlesin yürüyüs yapalim diye canim ben cikiyorum kendime hala gelemiyorum sonra görüsürüz

kahvaltim

2 dilim ekmek
s.peyniri
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
domates ve salatalik

kahvaltım;

2 kaşık menemen
2 salatalık
3 çeri domatesi
1 bardak çay
1 dilim ekmek

aksam sadece 1 kase sütlac yedim birazdan da karpuz yiyecegim

kahvaltım;

4 çeri domatesi
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak çay

slm canim nasilsin ? benim bu ara midem cok agriyo neden bilmiyorum ve hava da cok bunaltici ve cok sicak burda

kahvalti
1 tane simit
s. peyniri

öglen
kücük tabak salata

aksam
2 kase katiklas

slm canim nasilsin ? benim bu ara midem cok agriyo neden bilmiyorum ve hava da cok bunaltici ve cok sicak burda

kahvalti
1 tane simit
s. peyniri

öglen
kücük tabak salata

aksam
2 kase katiklas

selam canım iyiyim çok şükür :) sen nasılsın ? evet hava çok bunaltıcı burada da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…