Eyllull'ün Diyet Günlüğü

teşekkür ederim canım :)
sorma bende çok yiyorum çikolata, tatlı :26: hatta az önce yine yedim

iftarda;

1 küçük ızgara çupra
2 bardak fanta
3-4 kaşık salata

az önce bir dilim çikolatalı tatlı yedim.

sahurda;

3 kaşık menemen
4 zeytin
3 dilim ekmek
3 çeri domatesi
2 salatalık
1 bardak çay

iftara davetliyim bugün fazla yemem inşallah :78:

sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
biber
salatalik
domates

aksam
bir kücük peynirli pide

iftarda;

1 kepçe çorba
3 kaşık barbunya
4 kaşık pilav

hemen ardından da 1 küçük dilim tatlı yedim.

sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
biber
1 haslanmis yumurta

aksam

1 kase kellogs

aralarda elme ve seftali yedim baya bugün

daha yeni de dondurma

sahurda;

1 küçük krep
1 tane küçük tost
2 közlenmiş biber
3 zeytin
3 dilim ekmek
2 bardak çay

iftarda;

2 kepçe çorba
1 tabak dolusu salata

Bayramın mübarek olsun canım sevdiklerinle nice mutlu bayramlara

kahvaltı;

1 haşlanmış yumurta
3 közlenmiş biber
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
3 dilim ekmek
1 bardak çay

sagol canim sizede hayirli bayramlar

kahvalti
2 dilim ekmek
sürmey peyniri
biber

aksam salata ve tavuk yedim.bugün gec yedim isten gec ciktim. iste de yiyemedim zaman olmadi

unuttum yazmayi bugün yedigim cikolata dondurma sekerin haddi hesabi yok

akşam;

3 kaşık nohut
4 kaşık pilav
1 bardak ayran

canım ben yarın tatile gidiyorum gittiğimiz yer belli değil henüz. Bilgisayarımı da götüreceğim umarım internet vardır gittiğim yerde eğer yazamazsam bilgin olsun diye söyledim. Ama mutlaka vardır diye düşünüyorum seni yalnız bırakmam burada :44::44:

canim sana simdiden iyi tatiller. burayi bosver sen tatilinin tadini cikart ben zaten bu ara pek devam edemiyorum diyete.olmadi sen döndükten sonra devam ederiz :)

canim sana simdiden iyi tatiller. burayi bosver sen tatilinin tadini cikart ben zaten bu ara pek devam edemiyorum diyete.olmadi sen döndükten sonra devam ederiz :)

saol canım:) sonunda geldik canım dün bütün gün yolda geçti yazamadım kusura bakma bencede biz en iyisi geldikten sonra devam edelim :26: ben kaldığımız yerin pek yemeklerini beğenmedim gerçi :44: heralde bayağı zayıflamış olarak döneceğim

nerdesiniz canim nerde tatil yapiyorsunuz ? ne güzel kilo vermis olursun keske bende verebilsem :) oructa tam 1.5 kilo vermisim ama sanirim onu da geri aliyorum geri dikkat etmeye basladim sen gelince daha da sIkI devam ederiz :)

nerdesiniz canim nerde tatil yapiyorsunuz ? ne güzel kilo vermis olursun keske bende verebilsem :) oructa tam 1.5 kilo vermisim ama sanirim onu da geri aliyorum geri dikkat etmeye basladim sen gelince daha da sIkI devam ederiz :)

Fethiyedeyim canım ohh ohh vermissin sende evet bende vermisim teyzem gecen farketti gelince daha sıkı bir diyete girelim baya iyi oluyo zayiflamissin denince gaza geliyorum iyice

ben geri aldim bu ara bazi sorunlar var annemlerde düzensiz yiyorum ama bugün oruc tutuyorum. bizde 4 hafta sonra türkiye ye ucacagiz hic degilse gidene kadar biraz geri vereyim diyorum. bizim akrabalarda bir huy var ama kilo alir almaz yüzüne vuruyorlar ve hamile olup olmadigimi soruyorlar bende buna sinir oluyorum.
ne kadar daha fethiyedesiniz canim ? nasil geciyor tatil ?

Allah kabul etsin canım. Umarım kötü birsey yoktur en kısa zamanda sorunların çözülür inşallah :S
Ohh ohh ne güzel gel turkiyeye :)
Evet ne yazikki bizim akrabalarda öyle onun için gayet iyi anlayabiliyorum seni
Bugun Marmaris'e geçtim canım çarşambaya döneceğim kismetse. Güzel geçiyor çok şükür :)
sen de mı gezmeye geliyorsun :)

ohh ohh gez canim tadini cikart iyice :) 2 senedir TR gitmiyordum bi de esimin ailesi TR hem onlari ziyaret edecegiz hem de biraz gezmek icin gidelim bu sene dedik :) ayin 30 da ucacagiz benim annemde gelecek bakalim nasil gececek :)

ohh ohh gez canim tadini cikart iyice :) 2 senedir TR gitmiyordum bi de esimin ailesi TR hem onlari ziyaret edecegiz hem de biraz gezmek icin gidelim bu sene dedik :) ayin 30 da ucacagiz benim annemde gelecek bakalim nasil gececek :)

Türkiye'nin neresine geliyorsunuz ona göre söyleyeyim nasıl geçeceğini güzel geçer ya merak etme sen

hehe Ankarada bi kac gün gecirecegiz ordan da yozgata gececegiz canim. Köyümü cok özledim annemlede bi kac gün orda kalacagiz :) aileden köyü bir ben bir annem sever :) Allahtan esimle ayni köylüyüz o da tam köy hastasidir :) yaylalara filan cikacagiz :)

Ohh ohh süper ben pek bilmem koy hayatını, yaylaları ama az çok tahmin edebiliyorum yinede güzeldir hele o dalindan koparılan sebzeler, meyveler muhteşem bir şey :)
Süpermis senin tatilinde tadını çıkar sende bizimde son gunümüz yarın sabah yola çıkacağız Allah kısmet ederse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…