Eyllull'ün Diyet Günlüğü

iyiyim canım şimdilik :) 2 gün önce kulağım ağrıyordu ama ilaçlarla iyi oldum çok şükür
sahura kalkmadan başarıyorsun oruç tutmayı ne güzel tebrik ederim seni
iyi gidiyor diyelim de iyi olsun :) sen nasılsın senin nasıl gidiyor ?

sahurda;

1 haşlanmış yumurta
1 tana közlenmiş kırmızı biber
4-5 tane kızartılmış patates
bir kibrit kutusu kadar peynir
2 salatalık
1 bardak çay

bugün iftara davetliyim fazla yememek için elimden geleni yapacağım umarım başarılı olurum :78:

gecmis olsun canim sevindim geri iyi olmana. izinli oldugum zamanlar sahura bazen kalkmiyorum calistigim zaman yapamiyorum :) ama zor oluyor erindigim icin kalkmiyorum :)
ara sira da kacamaklar olur sIkma canini :) bizde pzrt ve sali davetliyiz :) iftarda ne yedigimi yarin yazarim ben simdi ise gidiyorum :) bu arada her gören sen baya zayiflamissin diyo buna cok seviniyorum ve gecen tartildim oruc tutali nerdeyse 1 kilo vermisim :)

teşekkür ederim :) sevindim canım bana da diyorlar bende bayağı seviniyorum Allah kolaylık versin işte

sahurda;

1 haşlanmış yumurta
3 çeri domatesi
1 salatalık
3 zeytin
3 dilim ekmek
1 bardak çay

iftarda;

1 kepçe çorba
4 kaşık türlü yemeği

sahurda

2 dilim ekmek
recel

iftarda annemlere misafir geldi bende yardima gittim ama ne yedim anlamadim kosusturmaktan :)

1 yayla corbasi
3 lahana sarmasi
4 yaprak sarma
2 kasik pilav
cok az tavuk
2 dilim baklava

ayyy ne cok yemisim ya simdi yazinca farkettim :)

bugün mısafırlıkteydık zorla yedırıp durdurlar yıne:)

sahura yıne kalkmadım

ıftar
1 kepce corba
2 kücük lahmacun
künefe

ben de bugün iftara davetliydim :)

sahurda;

3 kaşık menemen
3 çeri domatesi
1 salatalık
2 bardak çay
3 dilim ekmek

iftarda;

1 kepçe çorba
4 kaşık bezelye
4 kaşık pilav

sahur
2 dilim ekmek
1 ince dilim salam
sürme peyniri

iftar
az döner eti
1 cola

sahurda;

1 tane küçük gözleme
3 çeri domatesi
1 salatalık
1 bardak çay

iftarda;

1 porsiyon kanat (7 tane vardı tabakta)
2 bardak ayran

benim yine bu ara cıkolata ve yeme krizlerim tuttu. iftardan sonra paso tatlı seyler yıyorum haftaya sanırım yine regl olacagım neyse ben kacyım canım. kıb

benim yine bu ara cıkolata ve yeme krizlerim tuttu. iftardan sonra paso tatlı seyler yıyorum haftaya sanırım yine regl olacagım neyse ben kacyım canım. kıb

aa ben çikolata yediğimi yazmayı unutmuşum bugün nerdeyse bi paket bitter çikolata bitirdim :26: nedir bu tatlı krizi bilmiyorum
sende kendine iyi bak canım görüşürüz

esracım yazılarınızı okuyordum da ben de nedense sen gibi oldukça fazla tatlıya yöneldim bu aralar hani dpymak da bilmiyorum... ne yapsak bilmem ki
benim de regl dönemim sanırım bu yüzden ...bir an önce bitse de kendime gelsem diyrdum da vazgeçtim iradeli olup kendimi tutacağım...

ahh ahh ben tutamıyorum kendimi çikolatayı görünce özellikle de bitteri

sahurda;
7-8 tane kızartılmış patates
2 tane közlenmiş biber
3 çeri domatesi
bir kibrit kutusu kadar peynir
3 dilim ekmek
1 bardak çay

iftarda;

1 kepçe çorba
3 kaşık bezelye yemeği
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

bende bu ara iftardan sonra önüme ne gelirse yiyorum tekrar dikkat etmem lazim ya

sahura kalkmadim bugünde

iftarda kardesim pizza yemeye davet etti hayir diyemedim 3 -4 dilim pizza yedim

sonra da dondurma yedik

sahurda
1 dilim ekmek
biber
sürme peyniri

iftar

3-4 kücük dilim pizza
karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…