Eyllull'ün Diyet Günlüğü

Merhaba kızllaarrr
Tebrik ederim sizi yinede iyi vermişsiniz şuan regl dönemindesiniz, dönem geçtiğinde daha hızlı verirsiniz

Merhaba kızllaarrr
Tebrik ederim sizi yinede iyi vermişsiniz şuan regl dönemindesiniz, dönem geçtiğinde daha hızlı verirsiniz

merhaba eylül :))
inşallah canım yaa :44: çikolata yiyemeden duramıyorum ben. iyiki sütlü çikolata sevmiyorum yoksa daha kötü olurdu

slm esracim ve eylülcüm :)

esracim ne güzel az yemissin sen bugün ben de haburu girtlak yiyip duruyorum
ama sonunda bugün regl dönemim basladi bitsin geri cok daha dikkat edecegim yoksa eylül bizi kesecek :)))

ama sonunda bugün regl dönemim basladi bitsin geri cok daha dikkat edecegim yoksa eylül bizi kesecek :)))

sonunda başlamış seninde sevindim az mı yemişim çok yemişim bence daha az yemeye özen gösteriyorum çikolata yediğim için ama işte pek de başarılı olduğum söylenemez :44:

Ah canım önce kendimi kesmem lazım sizi kesmem için, hiç sağlıklı beslenmiyorum Ama kendime söz verdim şu andan itibaren dengeli, düzenli bebeğim için gerekli olan gıdalardan yiyip her önüme geleni silip süpürmüycem

olduguma bu kadar sevinecegimi hic sanmazdim sonunda oldum da kurtuldum

ben bu ara dondurma yemeden duramiyorum. Bi de havalar cok sicak ister istemez insan yiyor
Neyse artik haftaya daha dikkat ederiz o degilde verdiklerimizi geri alamaktan korkuyorum

hic acele etme eylülcüm biz nasil olsa sen dogum yaptiktan sonra rejime devam edecegiz hem seni yalniz birakmak olmaz di mi

hic acele etme eylülcüm biz nasil olsa sen dogum yaptiktan sonra rejime devam edecegiz hem seni yalniz birakmak olmaz di mi

bencede sen hiç acele etme eylül sen gelene kadar ve muhtemelen geldikten sonrada devam bu gidişle öyle gözüküyo

Tabi ki canımmmm Ne güzel 3lü grup oluşturmuştuk çok da iyi gidiyordu ama olsun, tek bebeğim sağlıklı doğsunda

canlarım siz yinede yediklerinize dikkat edinde ben yeniden diyete başladığımda sizler kilolarınızı vermiş olursunuz, bana destek olmak için yanımda bulunursunuz Anlaştık mı

inşallah dediğin gibi olur :))

ben çıkıyorum kızlar dışarı çıkayım biraz hava çok güzel güldencim az yiyoruz bugün sende çık istersen biraz dışarıda aklıma gelmiyo benim pek bişeyler yemek eylül sen evinde otur sakın çıkma bayılırsın maazallah sıcaktan güzel güzel şeyler de ye bebişimize iyi bak:)) haydi öptüm sizi kendinize çok çok iyi bakın

İyi gezmeler canım sana, benim içinde gez Bebişimize iyi bakcm sağlıklı şeyler yiycem söz verdim bi kere
Sende kendine çok iyi bak tatlım, görüşmek üzere
Güldencim bende çıkıyorum canım, biraz yatıp dinleneyim çok öpüyorum seni de
Az kalorili güzel günler dilerim kızlarr

teşekkür ederiz eylülcüm

kizlar kusura bakmayin isten gelmistim uyuyakalmisim koltukta sizin yazilari okurken

aksam 1 tabak karpuz yedim

birazcikta abu cubur

sonra da az cilek yedim

akşam;
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık sulu patates
2 kaşık da makarna

biraz önce de karpuz ve kiraz yedim.

Slm Kizlar hemen bugün yediklerimi yazayim

sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
2 dilim ince dogranmis kasar
1 tane haslanmis yumurta
salatalik, turp, domates

öglen
az patates salatasi

daha yenide nesfit kornflakes yedim

yatmadan da meyve yemeyi düsünüyorum

merhaba:)

itiraf ediyorum kahvaltıda çok kaçırdım aslında genel olarak bugün çok fazla yedim desem daha iyi olur çünkü evde yapmadım kahvaltımı

1 küçük krep
3 kaşık yumurtalı patates
bir kibrit kurusundan biraz büyük peynir
çok azıcık kaşar peyniri
5 zeytin
2 çatal fındık ezmesi
3 çeri domatesi
bir dilim salatalık
3 bardak çay

arada; dondurma yedim

akşam;
1 küçük kepçe mercimek çorbası
2 kaşık sulu patates

uyuyana kadar da bir şey yememeyi düşünüyorum çok fazla yedim çünkü bugün:78::78:

yarin daha dikkat edersin canim o zaman bisey olmaz. Bende galiba verdigim kiloyu geri aldim.KArnim ne güzel inmisti simdi geri sismis durumda.:2:

yarin daha dikkat edersin canim o zaman bisey olmaz. Bende galiba verdigim kiloyu geri aldim.KArnim ne güzel inmisti simdi geri sismis durumda.:2:

canım regl olamadığından şişmiştir sıkma canını olunca eski haline dönersin geri:)) yoksa bu işte başka bişey mi var

aman Allah korusun baska bisey olamaz cünkü regl dönemim dün basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…