Merhaba kızllaarrr
Tebrik ederim sizi yinede iyi vermişsiniz şuan regl dönemindesiniz, dönem geçtiğinde daha hızlı verirsiniz
slm esracim ve eylülcüm :)
esracim ne güzel az yemissin sen bugün ben de haburu girtlak yiyip duruyorum
ama sonunda bugün regl dönemim basladi bitsin geri cok daha dikkat edecegim yoksa eylül bizi kesecek :)))
slm esracim ve eylülcüm :)
esracim ne güzel az yemissin sen bugün ben de haburu girtlak yiyip duruyorum
ama sonunda bugün regl dönemim basladi bitsin geri cok daha dikkat edecegim yoksa eylül bizi kesecek :)))
Ah canım önce kendimi kesmem lazım sizi kesmem için, hiç sağlıklı beslenmiyorum Ama kendime söz verdim şu andan itibaren dengeli, düzenli bebeğim için gerekli olan gıdalardan yiyip her önüme geleni silip süpürmüycem
hic acele etme eylülcüm biz nasil olsa sen dogum yaptiktan sonra rejime devam edecegiz hem seni yalniz birakmak olmaz di mi
hic acele etme eylülcüm biz nasil olsa sen dogum yaptiktan sonra rejime devam edecegiz hem seni yalniz birakmak olmaz di mi
Tabi ki canımmmmNe güzel 3lü grup oluşturmuştuk çok da iyi gidiyordu ama olsun, tek bebeğim sağlıklı doğsunda
canlarım siz yinede yediklerinize dikkat edinde ben yeniden diyete başladığımda sizler kilolarınızı vermiş olursunuz, bana destek olmak için yanımda bulunursunuzAnlaştık mı
inşallah dediğin gibi olur :))
ben çıkıyorum kızlar dışarı çıkayım biraz hava çok güzelgüldencim az yiyoruz bugün sende çık istersen biraz dışarıda aklıma gelmiyo benim pek bişeyler yemek eylül sen evinde otur sakın çıkma bayılırsın maazallah sıcaktan güzel güzel şeyler de ye bebişimize iyi bak:)) haydi öptüm sizi kendinize çok çok iyi bakın
İyi gezmeler canım sana, benim içinde gezBebişimize iyi bakcm sağlıklı şeyler yiycem söz verdim bi kere
Sende kendine çok iyi bak tatlım, görüşmek üzere
Güldencim bende çıkıyorum canım, biraz yatıp dinleneyim çok öpüyorum seni de
Az kalorili güzel günler dilerim kızlarr
yarin daha dikkat edersin canim o zaman bisey olmaz. Bende galiba verdigim kiloyu geri aldim.KArnim ne güzel inmisti simdi geri sismis durumda.:2:
aman Allah korusun baska bisey olamaz cünkü regl dönemim dün basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?