Bende bugün evdeyim aksam annem dedi oruc tut istersen diye yoksa benim de aklima gelmemisti canim. Olsun sorun degil canim yaz.
Yarin büyük gün bakalim yarin tarti ne gösterecek
canim bu hafta belki fazla vermemis olabilirsin regl döneminden dolayi ondan hic moralini bozma.Darisi benim basima ben olsam da kurtulsambüyük ihtimal hafta sonu gibi olacagim karnim su anda davul gibi görsen 5 aylik hamile sanirsin
ve sonunda orucumu actim ( Allahim kabul eder insallah )
Caminin kermesi vardi kocisim gitmis bana köfte almis
4-5 tane grillde yapilmis köfte yedim
1 tane yufka ekmekten yedim
yaninda karpuz vardi
sagol canim
Sen niye et yemiyorsun esracim ? biz bu gidisle eylül doguracak biz hala kilo veremeyecegiz bizde bu bogaz oldukca :86:
Afiyet bal seker olsun bende dondurma yedim simdi
regl dönemlerimiz gecsin geri normale döneriz ( Insallah )
insallah bisey yoktur. Bizi burda yalniz birakti yoksa bebek konularinda mi geziyo bu arastirmak lazim
Canim ben kaciyorum.Kendine iyi bak. Yarin görüsürüz. iyi geceler
eylül hoşgeldin bebiş nasıl ?
tebrik ederim azmin sonu:))
bende saolsun eylülün gazına gelipte başladım:)) öncelikle isteyerek başla kesinlikle bunu yapman gerektiğini düşün sonrası gelir zaten
yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz.aramiza katilmaniza sevindim hem bizede tecrübelerinizi söylersini. Hem birbirimize destek oluruz.
Eylülcüm seni gördügüme sevindimnasil gidiyor hamilelik bakalim
bende bu ara birazcik fazla kaciriyorum bi su aylik dönemim baslayip bitseydi iyi olacakti
Bugün yine is yerine yürüdüm :)
Öglen dedigim gibi bisey yemedim sadece cilek kiraz karsimi tabak hazirladim bütün gün ondan yedim
Aksam da
bi kac haslanmis patates
kocaman bir tabak salata yedim
Bugün arada bi kac kücük cikolata kacirdim
esracim sen nasilsin, nasil gidiyor ?
Fazla kacirmadikca bisey olmaz geralde canim bende kaciriyorum
Ben bugün oruc tutuyorum aksam ne yerim bilemiyorum daha. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun
teşekkür ederim canım seninde kandilin mübarek olsun. Allah kabul etsin orucunu. Allah dualarımız kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah...
evdeyim aslında tutabilirdim bende niye düşünemedim ki bunu
bende akşama yazarım o zaman şimdi yazarsam senin önünde yemiş gibi bişey olucak.
5 senedir falan et yemiyorum ben bi keresinde miğdem bulandı sonrasında artık yemedim ama tavuk yiyorum onu da yemesem tam otçul olucam:)
aynen yaa bi yanımda da sütlaç var bu gidişle zor zor eylülde gelir aramıza katılır artık öyle devam eder gider nereye kadar giderse:44:
Afiyet bal seker olsun bende dondurma yedim simdi
regl dönemlerimiz gecsin geri normale döneriz ( Insallah )
Eylül görmesin bu yazdiklarimizi
inşallah inşallah :26: eylülden bahsettik ama merak ettim onuda haberi verip gitti ne sesi var ne soluğuumarım kötü bişey yoktur :44:
insallah bisey yoktur. Bizi burda yalniz birakti yoksa bebek konularinda mi geziyo bu arastirmak lazim
Canim ben kaciyorum.Kendine iyi bak. Yarin görüsürüz. iyi geceler
Slm Kizlar yeni kalkabildim bu ara uyku düzenim cok bozuk anlamadim gitti.
Kalkar kalkmaz hemen tartildim ve yine 400 - 500 gr arasi vermisim. Hic vermemekten iyidir di mi ama
Daha yeni 1 kase nestle kornflakes yedim
bugün canim pek bisey istemiyor
Canımmm hoşbuldum, allaha şükür bende bebekte çok iyiyiz homili gırtlak sürekli yiyorum şimdiden bir hafta da 600 gr almışımdoğuma kadar nolcak bakalım benim halim, yarım dünya olacam sanki
Canım benim ne güzel kendim diyet yapamıyorum en azından size vesile oldum, bundan dolayı mutluyum
Güldencim merhaba canımmmİyi gidiyor şimdilik bir sorun yok ama çok yiyorum tutamıyorum kendimi Bi beslenme düzeni oturtmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum
Canlarım sizinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun, Allah kabul etsin orucunu Güldencim...
Kıızzzlarrr kendiinizii toplayın bakiimmmmmHemen regl den sonra düzene sokuyorsunuz diyetinizi anlaştık mı Size diyorum ama inşallah ebnde en kısa zamanda yeme düzenimi oturturumm
Canlarım merak etmeyib beni, çoğu zaman yiyip yiyip uyuyorum çok uykum oluyor, kafamı kaldıramıyorum yastıktan...
Canıımmm tebrik ederim çok güzelll, umarım haftaya daha çok kilo verirsin reglinde bitmiş olur
Slm Kizlar yeni kalkabildim bu ara uyku düzenim cok bozuk anlamadim gitti.
Kalkar kalkmaz hemen tartildim ve yine 400 - 500 gr arasi vermisim. Hic vermemekten iyidir di mi ama
Daha yeni 1 kase nestle kornflakes yedim
bugün canim pek bisey istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?