Eyllull'ün Diyet Günlüğü

Bende bugün evdeyim aksam annem dedi oruc tut istersen diye yoksa benim de aklima gelmemisti canim. Olsun sorun degil canim yaz.

Yarin büyük gün bakalim yarin tarti ne gösterecek

Bende bugün evdeyim aksam annem dedi oruc tut istersen diye yoksa benim de aklima gelmemisti canim. Olsun sorun degil canim yaz.

Yarin büyük gün bakalim yarin tarti ne gösterecek

her işte bir hayır var derler ya tutsaymışımda bozulurmuş regl oldum çünkü. evet yarın büyük gün yine yarım gram çıkarsa sinirlenicem artık ama bugünde çok fena tatlı yedim sütalaçtı çikolataydı:26:

kahvaltıda;

1 közlenmiş kırmızı biber
3 çatal kırılmış yumurtadan aldım
azıcık peynir
5 zeytin
3 çeri domatesi
1 bardak çay

arada;
1 yeşil elma
küçük parça bitter çikolata

akşam;
4 kaşık nohut yemeği
3 kaşıkta pilav
1 küçük kase yoğurt
2-3 çatal salata

birazdanda fırında sütlaç yiycem.

canim bu hafta belki fazla vermemis olabilirsin regl döneminden dolayi ondan hic moralini bozma.Darisi benim basima ben olsam da kurtulsam büyük ihtimal hafta sonu gibi olacagim karnim su anda davul gibi görsen 5 aylik hamile sanirsin

ve sonunda orucumu actim ( Allahim kabul eder insallah )

Caminin kermesi vardi kocisim gitmis bana köfte almis

4-5 tane grillde yapilmis köfte yedim
1 tane yufka ekmekten yedim
yaninda karpuz vardi

ohhh ohh senin menü daha güzelmiş ben et yemiyorum benim yerime de ye sen:)) umarım vermişizdir sende üzme kendini veremediysen. kötü bi durum yaa benimde 7 gün geçikti mahfoldum en kısa zamanda olursun inş.

sagol canim

Sen niye et yemiyorsun esracim ? biz bu gidisle eylül doguracak biz hala kilo veremeyecegiz bizde bu bogaz oldukca :86:

sagol canim

Sen niye et yemiyorsun esracim ? biz bu gidisle eylül doguracak biz hala kilo veremeyecegiz bizde bu bogaz oldukca :86:

sagol canim

5 senedir falan et yemiyorum ben bi keresinde miğdem bulandı sonrasında artık yemedim ama tavuk yiyorum onu da yemesem tam otçul olucam:)

aynen yaa bi yanımda da sütlaç var bu gidişle zor zor eylülde gelir aramıza katılır artık öyle devam eder gider nereye kadar giderse:44:

Afiyet bal seker olsun bende dondurma yedim simdi

regl dönemlerimiz gecsin geri normale döneriz ( Insallah )

Eylül görmesin bu yazdiklarimizi

Son düzenleme:

inşallah inşallah :26: eylülden bahsettik ama merak ettim onuda haberi verip gitti ne sesi var ne soluğu umarım kötü bişey yoktur :44:

insallah bisey yoktur. Bizi burda yalniz birakti yoksa bebek konularinda mi geziyo bu arastirmak lazim

Canim ben kaciyorum.Kendine iyi bak. Yarin görüsürüz. iyi geceler

insallah bisey yoktur. Bizi burda yalniz birakti yoksa bebek konularinda mi geziyo bu arastirmak lazim

haklısın araştırmak lazım iyi geceler canım görüşürüz yarın sende kendine iyi bak:)

Slm Kizlar yeni kalkabildim bu ara uyku düzenim cok bozuk anlamadim gitti.

Kalkar kalkmaz hemen tartildim ve yine 400 - 500 gr arasi vermisim. Hic vermemekten iyidir di mi ama

Daha yeni 1 kase nestle kornflakes yedim

bugün canim pek bisey istemiyor

öglen 1 tabak karpuz yedim

Aksamda kermese gittik orda sanirim biraz kacirdim

bi kac catal tavuk izgara yedim
1 tane de kücük lahmacun yedim

eylül hoşgeldin bebiş nasıl ?

Canımmm hoşbuldum, allaha şükür bende bebekte çok iyiyiz homili gırtlak sürekli yiyorum şimdiden bir hafta da 600 gr almışım doğuma kadar nolcak bakalım benim halim, yarım dünya olacam sanki

tebrik ederim azmin sonu:))

bende saolsun eylülün gazına gelipte başladım:)) öncelikle isteyerek başla kesinlikle bunu yapman gerektiğini düşün sonrası gelir zaten

Canım benim ne güzel kendim diyet yapamıyorum en azından size vesile oldum, bundan dolayı mutluyum

Güldencim merhaba canımmm İyi gidiyor şimdilik bir sorun yok ama çok yiyorum tutamıyorum kendimi Bi beslenme düzeni oturtmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum

Fazla kacirmadikca bisey olmaz geralde canim bende kaciriyorum

Ben bugün oruc tutuyorum aksam ne yerim bilemiyorum daha. Bu arada Kandiliniz mübarek olsun

Canlarım sizinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun, Allah kabul etsin orucunu Güldencim...

Eylül görmesin bu yazdiklarimizi

Kıızzzlarrr kendiinizii toplayın bakiimmmmm Hemen regl den sonra düzene sokuyorsunuz diyetinizi anlaştık mı Size diyorum ama inşallah ebnde en kısa zamanda yeme düzenimi oturturumm

inşallah inşallah :26: eylülden bahsettik ama merak ettim onuda haberi verip gitti ne sesi var ne soluğu umarım kötü bişey yoktur :44:

Canlarım merak etmeyib beni, çoğu zaman yiyip yiyip uyuyorum çok uykum oluyor, kafamı kaldıramıyorum yastıktan...

Canıımmm tebrik ederim çok güzelll, umarım haftaya daha çok kilo verirsin reglinde bitmiş olur

çok sevindim iyi olmanıza bebişle birlikte uyu sen uyu bebiş doğunca hiç uyuyamıycaksın arıycaksın bu günlerini doya doya da ye şimdiden. bizim yerimize de ye sokucaz sokucaz inş. bi düzene en kısa zamanda

bende 200 gram vermişim vere vere:78: hiç vermemekten iyidir ama dediğin gibi:))

bugün neler yediklerimi yazayım hemen:)

kahvaltı;
1 salatalık
3 çeri domatesi
1 haşlanmış yumurta
bir kibrit kutusundan biraz fazla peynir
4 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
3 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay

arada; 3 küçük parça bitter çikolata

akşam;
3 kaşık makarna
babam çiğköfte almış dayanamadım ondan da yedim ama 3 parçacık
göbek salata yanında da

az sonrada fırında sütlaç yiycem.

eylülcüm sevindim iyi olmana esranin dedigi gibi iyice dinlen sen bu aralar

ve daha sIk bizi kontrole gel yoksa biz bu diyet isini halledemeyecegiz

bugün sabah
2 dilim ekmek
sürme peyniri
ince 2 dilim kasar
domates
salatalik
1 tane haslanmis yumurta yedim

öglen iste baya yoruldum sekerim düstü orda da visneli pasta yedim

aksam aslinda az yesem iyi olur ama tutamiyorum ya kendimi

selam güldencim:)

kahvaltımda;
3 kaşık kırmızı biber ve yeşil biber karışımından yedim (kavrulmuş olarak yani)
6 kaşık patates salatası
birazcık peynir
4 zeytin
4 çeri domatesi
yarım salatalık
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

arada; bir fincan türk kahvesi içtim
3 parça küçük bitter çikolata yedim

akşam yemeğimi de artık yedikten sonra yani akşama yazarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…