bayanlar şeker yüklemesini yaptırdınız mı? ben haftaya yaptırıcam çok zor oluyomuş galiba.çoğu kişi yanında limon suyu götürüyomuş galiba bende öle yapıcam.benimki 75gr glukoz la yapılacak.sizler yaptırdıysanız nasıl oldu?
bayanlar şeker yüklemesini yaptırdınız mı? Ben haftaya yaptırıcam çok zor oluyomuş galiba.çoğu kişi yanında limon suyu götürüyomuş galiba bende öle yapıcam.benimki 75gr glukoz la yapılacak.sizler yaptırdıysanız nasıl oldu?
merhaba arkadasım,ben yaptırdım şeker yüklemesini.benim için bir zorluu yoktu.sadece suyun içine ilacı katıp veriyorlar içiyorsun,o bir saatte hiç bir şey yiyip içmiyorsun.1 saat sonrada kan veriyorsun o kadar.tam olarak neyi zormuş anlayamadım,tadını beyenmeyenler,yada miğdesi çok hassas olanlara zorluk vermiş olabilir,tadı çokta iğrenç değil açıkcası.
selam kızlar. benımde ıns eylülde bı kızım olacak.
ben dün yaptırdım şeker yüklemesi. ac karnına ılaclı suyu ıcıyosun 1 saat bekleyıp kan verıyosun.
bı zorlugu yok. benım ılacın ıcıne lımon sıkmışlar o yuzden hemen ıcebıldım. 2 bardak ıcırdıler.
sonucları aynı gün alıyosun.
benim şekerım bıraz yuksek cıkmıs. hamur ısınden uzak durcakmısım. baska bısey demedı ılaca felan gerek yokmus. zaten ekmegi minicik parca yıyordum heralde tam kesecem artık.
bu arada 25 haftalıgım ve 9 kg aldım. cok aldım az yedıgım halde ucuyo kilom.
siz kac kg aldınız sımdıye kadar?
merhaba arkadaşlar,
bende 22 haftalık hamileyim. nasipse net değil ama bi kızım olucak. inşallah kontrolde net olarak gösterir. bu arada topik ne demek? fransız kaldım da..
arkadaşlar aranızda devit kullanan varmı?saglık ocagında hemşiremiz 5.aydan sonra devit kullanılmasını öneriyolarmıs,banada yazdılar aldım ama,prospektüfünde uyarılarda (D3 vitamininin devamlı kullanılmasını gerektiren durumlarda böbrek fonksiyonları düzenli olarak kontrol edilmelidir. Günlük ihtiyaç 400-800 IU’dir. Bunun üzerindeki dozlar entoksikasyon yapabilir. Hamile kadınlarda mutad doz düzeyinde güvenilir olup olmadığı bilinmediğinden hamilelik sırasında kullanılmaları önerilmez.) diyo,tereddüt ettim açıkçası..varmı kullanan arkadaslar?
merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım ben de 23 haftalık hamileyim ve kısmetse eylülde bi oğlum olucak :)
merhabalar...
allahın izniyle bende eylül annesi olucam. 22 haftalık hamileyim. benimde oğluşum geliyo. allah hepimize sağlıcakla kucağımızı almayı nasip etsin inş.
birde ben yarın obstetrik yaptırcam. yaptıranız varmı aranızda? nasıl yapılıyor bu?
merhaba.. bu obstetrik nedir benden istemediler...
arkadaşlar aranızda devit kullanan varmı?saglık ocagında hemşiremiz 5.aydan sonra devit kullanılmasını öneriyolarmıs,banada yazdılar aldım ama,prospektüfünde uyarılarda (D3 vitamininin devamlı kullanılmasını gerektiren durumlarda böbrek fonksiyonları düzenli olarak kontrol edilmelidir. Günlük ihtiyaç 400-800 IU’dir. Bunun üzerindeki dozlar entoksikasyon yapabilir. Hamile kadınlarda mutad doz düzeyinde güvenilir olup olmadığı bilinmediğinden hamilelik sırasında kullanılmaları önerilmez.) diyo,tereddüt ettim açıkçası..varmı kullanan arkadaslar?
benım bebiş 700küsür grammıs.
zayıf dedi doktor. kiloyu sen alıyosun bebek alamıyo dedi. 5gün gerileme olmus bebekte o yuzden.
cok canım sıkıldı
inan canım ben hiç abartı bişey yemiyorum.bazen akşam yemeğini yemiyorum.ama çok fazla meyve yiyiyorum.bende çok üzülüyodum kilo verdim ama sadece 2 kilo aldım bebişimi besleyemiyorum herhalde diyodum ama dün doktorumdan öğrendimki bebişimin kilosuda sağlığıda yerindeymiş çok şükür.
sende canını sıkma canım.o toparlar kendini.peki doktorun sana herhangi bişey önermedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?