herkese hayırlı olsunnnn... kolay doğumlar dilerimmm.... bana da 26 sına yazdı doktor... inşallah gönlümüze göre olur herşey....
inşallah canım ağrıları en az derecede hisseder bebeklerimizle ilgileniriz inşallah.. bütün hamilelere sabır versin allahım.. sende isteğe bağlı mı sezeryan olcaksın yoksa mecburimi ?
slm kızlar nihayet bulabildim sizi ne zmandır eylül annelerini arıyorum bende 15 eylüle gün aldım çok heyecanlıyım allahım hepimize yardım etsi
merhaba benimde 15 eylülde ve çok heyecanlıyım sen nasılsın ?
Selam kızlar 25 ağustos günü sezeryanla oğluma kavuştum ikimizinde sağlık durumu iyi çok şükür.. Darısı başınıza..
arkadaşlar 3 gün oldu kurtuldum çok şükür darısı sizlere..sezeryan oldum narkozun etkisinden kalan omuz ağrılarım var tek şikayetim bu rabbime şükür...
slm bayanlar bende doğumu yaptım ve bebişim 5 günlük oldu....doğum yapmayan arkadaşlar sakın heyecan yapmayın.ve kesinlikle epidural o ilk sesini duymak herşeye ama herşeye bedelmiş.allah herkese sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin.
inşallah canım ağrıları en az derecede hisseder bebeklerimizle ilgileniriz inşallah.. bütün hamilelere sabır versin allahım.. sende isteğe bağlı mı sezeryan olcaksın yoksa mecburimi ?
benim ikinci sezeryanım olcagı için mecburi deniyo
benimde sezeryan olcak canım.geçen sene çok rahat ettiim inş buda öyle olur.14 aylık kızım var benim güçlü ve iyi olmam lazımteşekkür ederim canım allah sanada göstersin..sezeryan oldum canım,bana tekrar sorsalar ben yinede sezeryan derim....
selam millet 20 sine sezeryan planlamıştık ama benim bebiş acele ediyor.. nişan geldi sancım yok beklemedeyim.. herşey normal giderken sezeryan lafını etmedik doktorumla o da sancıları bekleyelim dedi.. ama gelen giden yok sizce ne yapmalıyım akışına mı bırakayım yoksa sezeryana gireyimmi? normal doğumdan çok korkuyorum benim için dua edin dualarınıza ihtiyacım var..
canım bence akışına bırak.olmadı
son çare olursun sezeryan.belkide çok kolay şekilde normla doğumun olcak.geçen birinede sezeryan dediler olcaktı.kadın evde sancısı başlamış açılma beş cm olmuş epiduralsiz çatır çatır normal yaptı
artık birçoğumuz bebeklerimize kavuştuk rabbime şükürler olsun... annelik nasıl gidiyor sarılık sorunu yaşayanlar varmı? bizde 9 seviyesinde çıkmıştı doktor 15 günlük olana kadar bekleyelim dedi ama hala hafif derecede var.. geçmesi için tavsiyesi olanlar varmı sık sık emziriyorum.. birde sütü artırıcı yiyecekler neler arkadaşlar sıvı tüketimi dışında bilgisi olan varmı?
hayırlı olsun canım bebişin benimkide 15de doğdu sarılk inş. geçer canım bizimkinde yoktu ama bugün çok uyuyor ve az emiyor sarardı gibi uyandıramıyomda öle her zaman bakalım olmayız inş. humana stil tea al canım ii gelio hoşaf iç su iç dereotu bulgur gaz yapar ama sütte yapar ben humana ie suya abanıyom iştahım çok açık şimdiden mahvodum senin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?