Gecen hafta p.tesii 3080gr demisti doktorum.bu pztesi 3070 dedi.cok sasirdik.kizlar bende yarin doguma giriyorum.dua edin insallah hersey yolunda gider.rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallahhh...
canım normaldir bir sorun olcağını sanmıyorum .bu arada hepinizin bayrmaı mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşş
arkadaşlar 24 saatten bile daha kısa bir süre sonra Allah izin verirse sezeryana giriyorum. hayırlısıyla bebeğime kavuşuyorum darısı sizlere. lütfen benim için dua edin çabuk ayağa kalkmalıyım. okullar açılacak prenseslerimin okulu var birde küçük prensimin çok bakıma ihtiyacı var annemde gidecek yanlız kalacağım.
doğumdan sonra görüşmek üzere inşallah... hepinize kucak dolusu sevgiler....
allah yardımcın olsun canım.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.bizimde perşembeye az kaldı.doğumdan sonra görüşmek üzere....[
9 ay bekledik şu son günleri beklemek çok daha zormuş. Allah senide kurtarsın. artık bebeklerimizden bahsetmeye başlıycaz kısmetse...
Selam kızlar 25 ağustos günü sezeryanla oğluma kavuştum ikimizinde sağlık durumu iyi çok şükür.. Darısı başınıza..
allah güle güle büyütmek nasip etsin canım.nasıl bebiş sen?umarım sarılık derdi olmamıştır ve sende çabucak ayaklanmışsındır.sezeryan sonrası süreç nasıldı merak ettim???
sağsalim bizde kucağımıza bi alsak....darısı hepimizin başına...
arkadaşlar 3 gün oldu kurtuldum çok şükür darısı sizlere..sezeryan oldum narkozun etkisinden kalan omuz ağrılarım var tek şikayetim bu rabbime şükür...
sağolasın samirsakçım sarılık olduk maalesef ama değerimiz düşmeye başladı dün.Hala sarıyız yanlız yavaş yavaş atıcaz inşallah.. sezeryandan ben memnun kaldım 2.gün ayağa kaldırdılar ağrım olmasın diye sürekli ağrı kesici aldım maşallahım var gaz problemim dışında sorun yaşamadım koridorda yürüyüş yaptım gazım kolay çıksın diye diğer doğum yapanlar zar zor birilerinin desteği ile yürümeye çalışırken ben nerdeyse atletizm yarışlarına katılacakmışcasına yürüdüm ama gazımı yine çıkaramadım :)) sonunda lavman yaptılar ama yine gaz maz çıkmadı çok az büyük tuvalete çıktım o da yeterliymiş zaten
sezeryan olacaksan hiç korkma çok büyük rahatlık yine doğum yapsam yine sezeryan derim..
arkadaşlar 3 gün oldu kurtuldum çok şükür darısı sizlere..sezeryan oldum narkozun etkisinden kalan omuz ağrılarım var tek şikayetim bu rabbime şükür...
slm kızlar nihayet bulabildim sizi ne zmandır eylül annelerini arıyorum bende 15 eylüle gün aldım çok heyecanlıyım allahım hepimize yardım etsi
son güne kadar bekle bakalım canım nasip neyse onu yaşıyacaksın ama tavsiyem normalden yana niye korkuyosunki ben 1. yi sezeryan olmasam hiç düşünmem normal için uğraşırım bu mecburi sezeryan benimslm kızlar eylül anneleri çoğunlukla sezeryan olmuş... ben ne yapacağım hiç bilmiyorum 38 hafta oldu hala karar veremedim normal doğumdan korkuorum doktorum sezeryanı planlayalım ozaman dedi ama sezeryan da olmak istemiorum.. kafam çok karışıkkk bebişlerini kucaklarına alanların gözü aydın geçmiş olsun.. darısı başımıza..
bende 15 eylüle gün aldım canım ama buqun acaip sancım var ve karnım semsert oldu erken mi olcak acaba erken doğum riskimde var
son güne kadar bekle bakalım canım nasip neyse onu yaşıyacaksın ama tavsiyem normalden yana niye korkuyosunki ben 1. yi sezeryan olmasam hiç düşünmem normal için uğraşırım bu mecburi sezeryan benim
bugün doktorla konuştuk 20sine sezeryan yazdı o güne kadar normal doğarsa doğar, doğmazsa sezeryan...
psikolojim normal doğurmaya elverişli deildoktorlarım bile benle dalga geçio artık sıkıldım valla 39+4 oluo bakalım kısmet
son güne kadar bekle bakalım canım nasip neyse onu yaşıyacaksın ama tavsiyem normalden yana niye korkuyosunki ben 1. yi sezeryan olmasam hiç düşünmem normal için uğraşırım bu mecburi sezeryan benim
bugün doktorla konuştuk 20sine sezeryan yazdı o güne kadar normal doğarsa doğar, doğmazsa sezeryan...
psikolojim normal doğurmaya elverişli deildoktorlarım bile benle dalga geçio artık sıkıldım valla 39+4 oluo bakalım kısmet
herkese hayırlı olsunnnn... kolay doğumlar dilerimmm.... bana da 26 sına yazdı doktor... inşallah gönlümüze göre olur herşey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?