eylül 2011 anneleri buraya...

Gecen hafta p.tesii 3080gr demisti doktorum.bu pztesi 3070 dedi.cok sasirdik.kizlar bende yarin doguma giriyorum.dua edin insallah hersey yolunda gider.rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallahhh...

dualarımız seninle.sağ salim kucagına alırsın inş bebegini.

cok sukur bende bugun gıtttım ve kesemızı gorduk rabbım korusun ve hepınıze ısımlernızı falan bılmesemde cok dua edıyorum allahm en kısa zaman da tum ısteyen kardeslerımede nasıp etsın ınsallh dualalrla hersey guzel olcak bıde arkadaslar bal corek otu ve tarcın karısımını yapın mucızevı bısey ondan oncede sogan kuru yaptm bıguzel ıcımı temzledı ve suan rabbme sukur ınsallh ısteeyn herkes bu guzel duyguyu yasar

arkadaşlar 24 saatten bile daha kısa bir süre sonra Allah izin verirse sezeryana giriyorum. hayırlısıyla bebeğime kavuşuyorum darısı sizlere. lütfen benim için dua edin çabuk ayağa kalkmalıyım. okullar açılacak prenseslerimin okulu var birde küçük prensimin çok bakıma ihtiyacı var annemde gidecek yanlız kalacağım.

doğumdan sonra görüşmek üzere inşallah... hepinize kucak dolusu sevgiler....

allah yardımcın olsun canım.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.bizimde perşembeye az kaldı.doğumdan sonra görüşmek üzere....

günaydın kzılar uzun zamandır yoktum geldım artık.bugun artık çalışamaz raporumu alıcam 16-19 eylul arasıda sezeryanla doğumum var ınşallah meleğime kavulmama çok az kaldı valla çok heyecanlıyım bugun ruyamda bıle gördum kzılar meleğimi.bide benim gögüs uçlarım yok chıcco nun sılıkon gogüs ucunu aldım acaba onunla emse süt gelırmı ?gelmeme durumuna karşı yenı doğan bebeğe ne gıbı mama vaerılır?en son 15 gun oncekı kontrolumde 2700 grdı meleğim uma<rım bugun 3 kıloyu geçmıştır.yardımlarınızı beklıyorum kızlar.

Selam kızlar 25 ağustos günü sezeryanla oğluma kavuştum ikimizinde sağlık durumu iyi çok şükür.. Darısı başınıza..

Selam kızlar 25 ağustos günü sezeryanla oğluma kavuştum ikimizinde sağlık durumu iyi çok şükür.. Darısı başınıza..

allah güle güle büyütmek nasip etsin canım.nasıl bebiş sen?umarım sarılık derdi olmamıştır ve sende çabucak ayaklanmışsındır.sezeryan sonrası süreç nasıldı merak ettim???
sağsalim bizde kucağımıza bi alsak....darısı hepimizin başına...

arkadaşlar 3 gün oldu kurtuldum çok şükür darısı sizlere.. sezeryan oldum narkozun etkisinden kalan omuz ağrılarım var tek şikayetim bu rabbime şükür...

sağolasın samirsakçım sarılık olduk maalesef ama değerimiz düşmeye başladı dün.Hala sarıyız yanlız yavaş yavaş atıcaz inşallah.. sezeryandan ben memnun kaldım 2.gün ayağa kaldırdılar ağrım olmasın diye sürekli ağrı kesici aldım maşallahım var gaz problemim dışında sorun yaşamadım koridorda yürüyüş yaptım gazım kolay çıksın diye diğer doğum yapanlar zar zor birilerinin desteği ile yürümeye çalışırken ben nerdeyse atletizm yarışlarına katılacakmışcasına yürüdüm ama gazımı yine çıkaramadım :)) sonunda lavman yaptılar ama yine gaz maz çıkmadı çok az büyük tuvalete çıktım o da yeterliymiş zaten
sezeryan olacaksan hiç korkma çok büyük rahatlık yine doğum yapsam yine sezeryan derim..

arkadaşlar 3 gün oldu kurtuldum çok şükür darısı sizlere.. sezeryan oldum narkozun etkisinden kalan omuz ağrılarım var tek şikayetim bu rabbime şükür...

ohhh maşallah diyelim canım..allah güle güle büyütmek nasip etsin canım.

hiç merak etme canım yeni doğan sarılığı tüm bebeklerde oluyo.değerlerinin düşmeye başlamasınada çok sevindim.bakalım bende yarın sabahtan sezeryana giricem.tek korkum seninde dediğin gibi gaz problemi yaşamak.bakalım bende tecrübelerimi paylaşırım artık...allah bebeğine uzun ömürler versin.sağlıkla büyüt inşallah canım.

hayırlı uğurlu olsun bebeğin....Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...darısı bizlereee....

slm kızlar nihayet bulabildim sizi ne zmandır eylül annelerini arıyorum bende 15 eylüle gün aldım çok heyecanlıyım allahım hepimize yardım etsi

slm kızlar nihayet bulabildim sizi ne zmandır eylül annelerini arıyorum bende 15 eylüle gün aldım çok heyecanlıyım allahım hepimize yardım etsi

bende 15 eylüle gün aldım canım ama buqun acaip sancım var ve karnım semsert oldu erken mi olcak acaba erken doğum riskimde var

slm kızlar eylül anneleri çoğunlukla sezeryan olmuş... ben ne yapacağım hiç bilmiyorum 38 hafta oldu hala karar veremedim normal doğumdan korkuorum doktorum sezeryanı planlayalım ozaman dedi ama sezeryan da olmak istemiorum.. kafam çok karışıkkk bebişlerini kucaklarına alanların gözü aydın geçmiş olsun.. darısı başımıza..

son güne kadar bekle bakalım canım nasip neyse onu yaşıyacaksın ama tavsiyem normalden yana niye korkuyosunki ben 1. yi sezeryan olmasam hiç düşünmem normal için uğraşırım bu mecburi sezeryan benim
bende 15 eylüle gün aldım canım ama buqun acaip sancım var ve karnım semsert oldu erken mi olcak acaba erken doğum riskimde var

sık dişini canım artık erken doğum tehliken kalkmış doğarsa normal zamanda doğacak ama 15 eylülü bekler inş. ne kadar orda saklarsak ii dışarıda bakımı zor içerde ekmek elden su gölden:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…