eylül 2011 anneleri buraya...

allah kurtarsın canım.desene herkesin yavaş yavaş tarihleri belli oluyo.hadi bakalım başka yokmu?
canım bende dün gittim kontrole ve 2600 çıktı.bende çok telaşlandım ama doktorum bebek doğum kanalına yerleşmeye çalışıyo doğru kilosunu alamayabiliriz dedi.son haftalarda haftada 200-250 gr alabilir dedi.o yüzden sıkma canını.sağlıkğı yerinde olsunda doğduktan sonra biz onları tombikleştiririz..

canım tut kendini yeme.ne biilm kraker falan ye.bebegin için dayan biraz daha:) eminim başarırsın anneler güçlüdür her konuda
hayırlı doğumların olsun şimdiden oh bebişler geliyor yavaş yavaş
doğum tarihi belli olmuş oh.bende eşimin doğum tarihiyle aynı güne denk gelcek inş daha doğrusu ben istiyorum ama dikişleirme baglı 10 ekim diye düşünüyorum.kızın kaç yaşında..

ölçümlere takılma canım.bana 3500 gram dediler 38.haftamda 40 da daha çoğalır diye gittim çok zayıf bu dediler.sonra 42.haftamda doğdu 3200 :))

biz geçen hafta 34+6 da gittik konrolümüze 2800 dedi doktorumuz.9 eylüle gün aldık bizde ama genel anestezimi yoksa epidural mı doğuma yakın karar vercez..[/QUOTE]

en yine epidüral istiyorum... inşallah Allah kolaylaştırsın doğumlarımısı...ve inşallah emsirirken göğüs uçlarımıs yara olmas amin:))

biz geçen hafta 34+6 da gittik konrolümüze 2800 dedi doktorumuz.9 eylüle gün aldık bizde ama genel anestezimi yoksa epidural mı doğuma yakın karar vercez..

en yine epidüral istiyorum... inşallah Allah kolaylaştırsın doğumlarımısı...ve inşallah emsirirken göğüs uçlarımıs yara olmas amin:))[/QUOTE]

aminnnnnnnnnn:)
bende epidurali bebeği aldıklarında kucağına veriyorlar ya onu duymuştum bende o anı yaşamk i,dtediğim için istiyorum ama endişelerim de var epiduralle ilgili kısmet artık....sütümüz bol olsun bebişimiz bol bol içsin)))) aminnnnn

biz geçen hafta 34+6 da gittik konrolümüze 2800 dedi doktorumuz.9 eylüle gün aldık bizde ama genel anestezimi yoksa epidural mı doğuma yakın karar vercez..

en yine epidüral istiyorum... inşallah Allah kolaylaştırsın doğumlarımısı...ve inşallah emsirirken göğüs uçlarımıs yara olmas amin:))[/QUOTE]

aminnn canım.ya evet herkes onu sölüyor.kimisi bol sıcak suda yıka diyo,kimisi krem kullan diyo.ben kendi doktoruma sordum bi ilaç ismi verdi ve devlet ödemiyo dedi.dediği ila. 29 tl di.biraz araştırdım ve lansinoh diye ilacı herkes çok met ediyo,fiyatıda dışarda 39 tl.internetten aldım ben 25tl.umarım işe yarar.bununda doğumdan sonra görücem.benim gibi başka kimse varmı krem alıp kullanan merak ettim...

en yine epidüral istiyorum... inşallah Allah kolaylaştırsın doğumlarımısı...ve inşallah emsirirken göğüs uçlarımıs yara olmas amin:))

aminnn canım.ya evet herkes onu sölüyor.kimisi bol sıcak suda yıka diyo,kimisi krem kullan diyo.ben kendi doktoruma sordum bi ilaç ismi verdi ve devlet ödemiyo dedi.dediği ila. 29 tl di.biraz araştırdım ve lansinoh diye ilacı herkes çok met ediyo,fiyatıda dışarda 39 tl.internetten aldım ben 25tl.umarım işe yarar.bununda doğumdan sonra görücem.benim gibi başka kimse varmı krem alıp kullanan merak ettim...[/QUOTE]

en de o kremden aldım akalım işe yararsa ne ala... kadir geçemis müarek olsun inşallah.... Allahım yülerimii güldürsün iki çihanda...

slm biz bu gün 37+2 olduk ve doktora gttik. normal doğuma karar verdk ama bebeğim biraz zayıf gibi geldi bana. 2 kilo 800 grammış. 37 hafta boyunca sadece 5 kilo aldım bunun ve aldığım kiloloları geri vermeye basladım. normalde bu dönemde daha çok kilo alınır diye biliyorum ama ben kilo kaybediyorum. ben gibi olan var mı ya da bu durum hakkında bir fikri olan var mı???((

slm biz bu gün 37+2 olduk ve doktora gttik. normal doğuma karar verdk ama bebeğim biraz zayıf gibi geldi bana. 2 kilo 800 grammış. 37 hafta boyunca sadece 5 kilo aldım bunun ve aldığım kiloloları geri vermeye basladım. normalde bu dönemde daha çok kilo alınır diye biliyorum ama ben kilo kaybediyorum. ben gibi olan var mı ya da bu durum hakkında bir fikri olan var mı???(([/QUOTE]

anım ya dert etme kendi kilolarından gidiyo demek ki.. skntı olmas inş ama dikkat et güçsüs kalma pekme şereti iç hurma ye vitaminlerini kullan mutlaka...

anım ya dert etme kendi kilolarından gidiyo demek ki.. skntı olmas inş ama dikkat et güçsüs kalma pekme şereti iç hurma ye vitaminlerini kullan mutlaka...[/QUOTE]

tsk ederm cnm bebekte sıkıntı yok sükür ama ben gün gün zayıflıorum. dediklerini yapayım ben sağola
sın cnm.

doğum tarihi belli olmuş oh.bende eşimin doğum tarihiyle aynı güne denk gelcek inş daha doğrusu ben istiyorum ama dikişleirme baglı 10 ekim diye düşünüyorum.kızın kaç yaşında..

ölçümlere takılma canım.bana 3500 gram dediler 38.haftamda 40 da daha çoğalır diye gittim çok zayıf bu dediler.sonra 42.haftamda doğdu 3200 :))[/QUOTE]

merhaba, benim de 6 eylül tarihim, epidural sezaryen olacak inş. ilki de mecburi nedenlerle bu şekilde olmuştu.37+0 da kontrole gittiğimde bebeğin ağırlığı 2.600 çıktı, iri bir bebek olmadığını biliyordum ama yine de biraz üzüldüm. erken doğum riskimiz var sürekli istirahat halindeyim Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin.

Allah bağışlasın maş genç anne olmuşsun.bende düşündüm taşındım tekrar genel anesteziyle doğuam karar verdim.hem panigim hemde ne bilim ya omur iligime igne vurulmak istemiyorum yinede.her ne kadar tehlike yok deseler de istmeiyorum yinede.bide doktor beni keserken keisn yapışırım ben eline kesme etme diye .ben çok çabuk ayılmıştım yine inş öyle olur.rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin de 1 saat sorna görelim bişi olmaz

kızlar bu arada eylül annelerinden 8 kişi falan doğum yaptı :)) çok tatlı bebekleri hepsininde pamuk giibler insanın hemen doğurası geliyor

Gecen hafta p.tesii 3080gr demisti doktorum.bu pztesi 3070 dedi.cok sasirdik.kizlar bende yarin doguma giriyorum.dua edin insallah hersey yolunda gider.rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallahhh...

Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..

değerlerin olması gerektiği gibi çıkmış inşallah her şey yolunda gider de alırsın bebeğini kucağına değer 1500 ü geçince de kesen görünüyor diye biliyorum ben inşallah her şey yolundadır içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…