arkadaşlar bugün kontrole gittik. sezeryana karar verdik ve ayın 5 inde kısmetse oğlum geliyor ve ablasının doğum tarihi o gün çok güzel bir tesadüf..
ama canımı sıkan bişey var geçen hafta gittiğimde kilosu 3150 gr.dı bu hafta daha fazla olur diye bekliyodum bu günde 3105 gr demezmi doktor.. normal dedi + - si olur dedi. çok üzüldüm boyuda aynı uzamamış. son haftalarda bebek gelişmiyomu acaba...bilgsi olan varmı??????
canım tut kendini yeme.ne biilm kraker falan ye.bebegin için dayan biraz daha:) eminim başarırsın anneler güçlüdür her konudaarkadaslar napmalıyım yardımm..... tam 1 aydır diyet yapıyorum şimdiye kadar gayet iyiydm ama ugün çok fena iştah geldi sürekli işyler yemek istiyorumm malessef ve istediklerim -ekmek, poaça ve türevleri(( kilo almak istemiyorum derken ve doğuma 4.5 hafta kalmışken... :83: aten 87-88 kiloyum ((
hayırlı doğumların olsun şimdiden oh bebişler geliyor yavaş yavaşSadece 1 ısırık tadarsın zeynepçim valla ne iftar sofralarında ne tatlıları elimizin tersiyle çevirdik... herşey bebişlerimiz için.. sıkıcaz dişimizi.. kısmetse yarın doğuma giriyorum ben.. umarım herşey yolunda gider..
doğum tarihi belli olmuş oh.bende eşimin doğum tarihiyle aynı güne denk gelcek inş daha doğrusu ben istiyorum ama dikişleirme baglı 10 ekim diye düşünüyorum.kızın kaç yaşında..arkadaşlar bugün kontrole gittik. sezeryana karar verdik ve ayın 5 inde kısmetse oğlum geliyor ve ablasının doğum tarihi o gün çok güzel bir tesadüf..
ama canımı sıkan bişey var geçen hafta gittiğimde kilosu 3150 gr.dı bu hafta daha fazla olur diye bekliyodum bu günde 3105 gr demezmi doktor.. normal dedi + - si olur dedi. çok üzüldüm boyuda aynı uzamamış. son haftalarda bebek gelişmiyomu acaba...bilgsi olan varmı??????
arkadaşlar bugün kontrole gittik. sezeryana karar verdik ve ayın 5 inde kısmetse oğlum geliyor ve ablasının doğum tarihi o gün çok güzel bir tesadüf..
ama canımı sıkan bişey var geçen hafta gittiğimde kilosu 3150 gr.dı bu hafta daha fazla olur diye bekliyodum bu günde 3105 gr demezmi doktor.. normal dedi + - si olur dedi. çok üzüldüm boyuda aynı uzamamış. son haftalarda bebek gelişmiyomu acaba...bilgsi olan varmı??????[/QUOTE
biz geçen hafta 34+6 da gittik konrolümüze 2800 dedi doktorumuz.9 eylüle gün aldık bizde ama genel anestezimi yoksa epidural mı doğuma yakın karar vercez..
biz geçen hafta 34+6 da gittik konrolümüze 2800 dedi doktorumuz.9 eylüle gün aldık bizde ama genel anestezimi yoksa epidural mı doğuma yakın karar vercez..
en yine epidüral istiyorum... inşallah Allah kolaylaştırsın doğumlarımısı...ve inşallah emsirirken göğüs uçlarımıs yara olmas amin:))
en yine epidüral istiyorum... inşallah Allah kolaylaştırsın doğumlarımısı...ve inşallah emsirirken göğüs uçlarımıs yara olmas amin:))
slm biz bu gün 37+2 olduk ve doktora gttik. normal doğuma karar verdk ama bebeğim biraz zayıf gibi geldi bana. 2 kilo 800 grammış. 37 hafta boyunca sadece 5 kilo aldım bunun ve aldığım kiloloları geri vermeye basladım. normalde bu dönemde daha çok kilo alınır diye biliyorum ama ben kilo kaybediyorum. ben gibi olan var mı ya da bu durum hakkında bir fikri olan var mı???((
ama canımı sıkan bişey var geçen hafta gittiğimde kilosu 3150 gr.dı bu hafta daha fazla olur diye bekliyodum bu günde 3105 gr demezmi doktor.. normal dedi + - si olur dedi. çok üzüldüm boyuda aynı uzamamış. son haftalarda bebek gelişmiyomu acaba...bilgsi olan varmı??????[/QUOTE
benim büyük kızım 11 yaşında 5 eylül doğumlu küçük kzızım 6 yaşında 5 ağustos doğumlu..(ben o kadar yaşlı değilim heee... aldanmayın 33 yaşındayım)
bende bebeğim 3500 civarı oluır diye seviniyodum neyse hayırlısı bunada şükür 3000 geçtük en azından.
ben genel anestezi düşünüyorum epidural dah güzel görünüyo ama yanlış iğneden uzun süre uyuşukluktan korkuyorum bide ameliyathanede paniklerim belki ben çok heycanlı bir yapım var ama cesareti olan arkadaşlara tavsiye ederim.
doğum tarihi belli olmuş oh.bende eşimin doğum tarihiyle aynı güne denk gelcek inş daha doğrusu ben istiyorum ama dikişleirme baglı 10 ekim diye düşünüyorum.kızın kaç yaşında..
ölçümlere takılma canım.bana 3500 gram dediler 38.haftamda 40 da daha çoğalır diye gittim çok zayıf bu dediler.sonra 42.haftamda doğdu 3200 :))
benim büyük kızım 11 yaşında 5 eylül doğumlu küçük kzızım 6 yaşında 5 ağustos doğumlu..(ben o kadar yaşlı değilim heee... aldanmayın 33 yaşındayım)
bende bebeğim 3500 civarı oluır diye seviniyodum neyse hayırlısı bunada şükür 3000 geçtük en azından.
ben genel anestezi düşünüyorum epidural dah güzel görünüyo ama yanlış iğneden uzun süre uyuşukluktan korkuyorum bide ameliyathanede paniklerim belki ben çok heycanlı bir yapım var ama cesareti olan arkadaşlara tavsiye ederim.
slm kızlar iki gündür göğüslerim ağrıyor normalmi bu haftada??
canım normaldir bir sorun olcağını sanmıyorum .bu arada hepinizin bayrmaı mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşş
değerlerin olması gerektiği gibi çıkmış inşallah her şey yolunda gider de alırsın bebeğini kucağına değer 1500 ü geçince de kesen görünüyor diye biliyorum ben inşallah her şey yolundadır içini ferah tutArkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?