Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar benide alırmısınız aranıza alırmısınız?????????????
Ben bugün doktordan geldim bizde aşilamaya gectik artık. Bugün adetimin 2.günü Puregon iğnesi vurundum ve yanında coraspirin,estrofem verdi 50iu ile başladık cumartesi tekrar gidecem eğer bu miktar az geldiyse fazlalaştiracaz yumurtanın gelişimine göre. Kaç gün kullanırız bilmiyorum yumurtalarıma bağlı ardından çatlatıcı iğne vurunacakmişim. Bu benim 1. Aşilamam tutar mı acaba????? Sizlerde 1. Tutan oldu mu????
Benim Sağ tüpüm tikalı. Başkada bi sorunumuz yok eşimin spermleride 79 milyon hareket 90% yani doktor hepsi çok iyi dedi. Bi benim tüp yüzünden yarı yarıya şansım düşüyor.
Sizce tutar mı???? Dua edin ne olur...
CEVAPLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM.
Birde Aşilamadan sonra nelere dikkat ettiniz yatınız mı bunlarıda yazarsanız sevinirim

merhaba canım hayırlısı olsun bakalım.bende ilk aşılamamı sabah 10.30 itibari ile olmuş bulunmaktayım.şuan evde uzanıyorum.inşallah hepimiz için hayırlı ise tutar canım.eşinin değerleri çok iyi bence tutma ihtimali var.bizde tam tersi bende birşey yok eşimde harket problemi olduğu için yaptırdık.ben 8 gün iğne vuruldum 9.gün çatlatma iğnesi 11.gün aşılama oldum.
hakkında tekrar hayırlısı olsun canım.

Allah yardımcın olsun tutar inş. hiç kötü düşünme rahat ol ve kendine dikkat et. Biz evliliğimizin 4. yılına girdik artık şimdiye kadarda korunmadık hayırlısı. Tutar inş. arkadaşım

Allah yardımcın olsun tutar inş. hiç kötü düşünme rahat ol ve kendine dikkat et. Biz evliliğimizin 4. yılına girdik artık şimdiye kadarda korunmadık hayırlısı. Tutar inş. arkadaşım

canım hakkında hayırlısı inşalllah seninde cok güzel gecer bu süreç ve sağlıklı hayırlı yavrularına kavusursun.allah bizim gibi olan herkse yardım etsin hayırlısını versin.gelişmelri yazarsın buraya.kendine dikkat et.

canım senin tutar bence baska sorun yoksa benimde arkadasın tüpü tıkalydı bi tanesi simdi bebişi kucagında yumurtlama bozuklukları problem malesef bendede o var cok yumurtam var malesef bakalım hayırlısı ama sen rahat ol senin işin daha kolay bencee

Ay canım heycanladırdın beni bi an. Rabbim isteyen herkeze versin gercekten cok zor hem maddi hem manevi....
Sende rahat ol arkadaşım her kezin imtahanı ayrı ayrı.... Rabbim ol demedikce saglıklı olsanda hic faydası yok...

Bendede durum aynı pco olduğu için dr hergün kontrole çağırıyo. Bugün bitti iğnelerim dün gittiğimde 15'lik 12 'lik 6-7 tane yumurta vardı. Yarın tekrar kontrol var. En büyüğü 18-19 mm olur dedi :)c.teside çatlama iğnesi olucak. Pzt aşılama. Bide benim aşılamadan sonra dinlenme durumumda olmıycak . Pzt iş yerinde önemli bi toplantıya katılmam lazımm. Koştur koştur oraya gidicemm baştan 1-0 başlıyorumm:))Önümüzdeki ay bide o fazla yumurtalar kist olursa tam tuz biber olucek:)

benimde büyük ihtimal pazartesi canım asılamam dün 12.5ti bakalım yarın kac cıkıcak allahtan benim yumurtalardan 1 i 12.5 digerleri daha ufak cok olunca sıkıntı cok oluyo inş böyle devam ederim

valla kalbini ferah tut olur inşallah evet cok zor maddi manevi haklısın ama daha bin beterleri var halimize şükür en azından ihtimalimiz var ugrasıyoruz bu da bi nevi sınav bence dedigin gibi allah iyi doktorlara cattırsın elimiz boş kalmasın sen nerdensin ben izmir

valla kalbini ferah tut olur inşallah evet cok zor maddi manevi haklısın ama daha bin beterleri var halimize şükür en azından ihtimalimiz var ugrasıyoruz bu da bi nevi sınav bence dedigin gibi allah iyi doktorlara cattırsın elimiz boş kalmasın sen nerdensin ben izmir

Merhaba Meri benim sorunum da aynı tek problem sol tüp tıkalı doktor tek taraftan da olur diyor ama benim 2. aşılamam ilki malesef neğatif.Rastgele yapmıştı doktor.Yeni doktorum bu ay sağdan yumurta geliştirip öyle yaptı buna dikkat et canım açık taraftan yumurtanın gelişmesi çok önemli sana bol şanslar Allah yardımcımız olsun.Bende yaptıralı 1 hafta oldu.Allah isteyen hherkese versin.

kızlar mckocaman bugün test günüydü,acaba gitmedimi teste,umarım güzel haberlerle döner,canım merak ettim sonucunu,güzel haberlerle gel inş..

benimde büyük ihtimal pazartesi canım asılamam dün 12.5ti bakalım yarın kac cıkıcak allahtan benim yumurtalardan 1 i 12.5 digerleri daha ufak cok olunca sıkıntı cok oluyo inş böyle devam ederim

Bende doktoruma çok güveniyorum. Yoksa hiç kalkışamazdım sanki. Daha öncesindede aynı kişiye gidiyodum zaten. Bebekle ilgili hiç denememiz olmadı bizim 3 yıldır hap kullanıyorum.Bebek düşününce bırakırsın dedi,,düşündüğünüzde direk haberim olsun hiç bişeyle uğraşmadan aşılama yapıcaz. Zaman kaybına gerek yok dedi. Bende hem pco var. Fsh ve prolaktinde yüksek. Bu ay gittim ufak ufak başlayalım diye hani klomen verir belki ilk önce onunla dener diye düşünmüştüm. O aşamayıda uygulamayı düşünmüyorum. Direk aşılama iğneleri ve aşılama dedi.Ama çoğul hiç istemiyo onun için uğraşıyoruz. Yarın paylaşalım yine yumoşların büyüklüğünü :)

prolaktin yüksekligi kötü bişi yaa benim hormonlar normal yumurta cok işte o da bi dert ama ii olmus klomen kullanmaman banada kullandırtmadı doktorum bosa kürek cekmek dedi evet yarın paylasım yapalım yumoslar ne alemdeeeeee

Son düzenleme:
kızlar mckocaman bugün test günüydü,acaba gitmedimi teste,umarım güzel haberlerle döner,canım merak ettim sonucunu,güzel haberlerle gel inş..

Bugün hiç görünmedi bende çok merak ettim yaa. Yarın inş. hayırlı haberlerini duyarız:)

İşin ilginç tarafı prolaktinle ilgili hiç bi şikayetim yoktu. Genelde yüksek olanlar anlıyolarmış sorunu. 5 aydır onunla ilgili haftada 1 hap alıyorum . Düştü normal seviyeye ama hamilelik düşündüğün için devam edelim bi süre dedi dr. Bende Pco 'nun tek belirtiside adet düzensizliği zaten. Onun dışında hiç bi belirti yok. Galiba kilo ve kıllanma yapabiliyomuş. Bende tam tersi herkes hamile kalınca kilo alıcağım günleri bekliyo :)

prolaktin süt salgılama hormonu buda hamileligi engellio benimde yüksekti bi ara cok korkmustum allahtan düstü bidahada cıkmadı ii seninde düsmüs pconunda binbir cesidi var canım tek bel,irtiside adet düzensizligi diil memeden süt bile gelen var cok cesitli belirtisi var

Deryacım inş. bu sefer senin ki tutar demek aynı kaderi paylaşıyoruz. Doktor bana kullandıgım ilaç her 2 tarafıda eşit oluşturacağını söyledi ya bakalım artık.. Sen ne kadardır evlisin ve yaşın kaç??? İlk aşilaman ve ikinçiside kaça mal oldu sana? ben dördüncü yılıma girdim artık daha yolun başındayız yaş küçük diye ança tedaviye basladılar.... Sonuçunu bana yaz inş. güzel haberler verirsin=)

Bugün hiç görünmedi bende çok merak ettim yaa. Yarın inş. hayırlı haberlerini duyarız:)

kızlar tes yaptırmaya gitmedim adet sancılarım var adet olucam diye bekliyorum iki gündür bugün olmazsam yarın gidicem test yaptırmaya. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bence aşılamam tutmadı bütün adet belirtilerimi yaşıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…