Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar....Sizler aşılama tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz?Özellikle İstanbulda ki arkadaşlar???Ben acıbademe gidiyorum ve aşağı yukarı 1.280 tl ödersiniz dediler.(Farklı ilaç tedavisi uygulanırsa buda fiyata dahil ediliyormuş).Özele gidenler ne kadar ödediniz?Çevremde herkes fiyatın çok yüksek olduğunu söylüyor ama doktorumada çok alıştım ve gerçekten çok ii bir doktor.Kafam karıştı şimdi fiyat gerçekten çok mu yüksek???

canım sabırsızlıkla bekliyodum seni neden gitmedin keşke gitseydin . yanılabilrisin ama hamilelik belirtileri de benzer adet belirtilerine bence git bir test yaptır. güzel haberler ver bize

canım sabırsızlıkla bekliyodum seni neden gitmedin keşke gitseydin . yanılabilrisin ama hamilelik belirtileri de benzer adet belirtilerine bence git bir test yaptır. güzel haberler ver bize

canım artık yarına kaldı çalışıyorum şuan işteyim, Dün sabah gidicektim ama adet ha oldum ha olucam diye boşa gidip hüsrana uğramak istemedim şuan da aynı karnım ağrıyo yarına kadar olmazsam sabah gidicem kan vermeye ama ümitlenmiyorum hiç ve adet olursam ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık....

sedacım ben ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım toplam 1000 Tl ödedim ilaçlarla birlikte.

sedacım ben ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım toplam 1000 Tl ödedim ilaçlarla birlikte.

ilaçlarla birlikte 1000 tl ii bir fiyatmış.Benim ilaçlar artı ekleneceği için sanırım 1500 filan olur diye düşünüyorum.Ama bir taraftan da yeter ki bebiş olsun ödemeyi bir şekilde hallederiz nasıl olsa diye geçiriyorum aklımdan.Aşılamanın son aşamasından korkup uykularım kaçıyordu şimdi birde bunu takarsam kafama yandım ben demektir:) Zaten kafaya taktıkça adetimde gecikti bir an önce adetim başlasın diye dört gözle bekler oldum ama 4 gün geçti hala tık yok.Gelde şimdi takıntı yapma:)

Son düzenleme:

canım keşke bakdırsaydın,adet belirtileri gibi hissederdin zaten ,bende 1 hafta gecikmeyle adet oldum artık bugün,ilaçların etkisinden kaynaklanıyo gecikme benim 1 gün bile şaşmaz normalde,umarım hayırlı sonuçlar verirsin bize..

canım ben ilaçlarla beraber yaklaşık 1400 falan verdim aşılamaya,özel bi tüp bebek merkezinde yaptırdım...bence çok pahalı değil ama sen bilirsin yinede(acıbademe göre ii bile fiyatı)

benim adet günüm 2 aydır şaştı çünki doğum kontrol hapı kullandım aşılama öncesi kist için. 26 ağustos ta olmuştum son adetimi normalde 3 gün var adetime bakalım. hayırlı haberi vermeyi çok isterim yarına kaldı artık.

tamam canım hayırlısı olsun stres yapma olacaksa zaten sen düşünsende düşünmesende oluyo umarım güzel haberler verirsin bize..

kızlar bişi sorcam size aşılamsı tutmayan arkadaşlara bilhassa. benim adetim çok yoğum ilk defa böle bir şey yaşıyorum . sizdede oldumu alışamadan sonra yoğun adet. cevaplarsanız sevinirim.

hayırlısı olsun, dilerim hamişsindir arkadaşım..

canım bende bugün oldum daha tam sökülmedi bi türlüü,ama yoğun olması normal çünkü birsürü yumurta atılıyo canım,normal adet gibi olmaz herhalde,bende yoğun bekliiyorumm bu ayy,olalımda rahimimiz temizlensinn,,

doğru sölüyosun tek korkum kist oluşması umarım atıyorumdur. bu ay dinlenme dedi zaten doktor . o yüzden kontorle falan gitmedim . ömüzdeki ay devam edicem . sende bu ay aşılama yaptrıyomusun tekrar canım

doğru sölüyosun tek korkum kist oluşması umarım atıyorumdur. bu ay dinlenme dedi zaten doktor . o yüzden kontorle falan gitmedim . ömüzdeki ay devam edicem . sende bu ay aşılama yaptrıyomusun tekrar canım

bende korkuyorum kist olmasından,ekimde dedi doktor 2.aşılama için ama kararsızım bilmiyorum belki aralık gibi yaptırırm eşimde ilaçlarına başladı tekrar en az 3 ay kullanması gerek,öyle işde canım...

bende korkuyorum kist olmasından,ekimde dedi doktor 2.aşılama için ama kararsızım bilmiyorum belki aralık gibi yaptırırm eşimde ilaçlarına başladı tekrar en az 3 ay kullanması gerek,öyle işde canım...

anladım . bende karasızım canım aşımaya mı devam etsem yoksa tüp bebek mi yapsam . birde tüp bebek yapmayı hem isityom hem istemiyom en son yapılması gereni ilk yapıp ondada negatif alırsam . ozamanda kötü olcam . bilmiyorum valla kafam allak bullak. doktorumda acele etme aşılamay devam diyo .. bunları düşüne düşüne bu ay geçcek böle kendiliğinde tutsa bu ay keşke deliririm herhalde sevinçten ... şimdiden benim adamı sıkı bir takibe aldım bal polen arı sütü takviyelerine

ya zaten aşılamadan sonraki 2 ay içinde kendiliğinden hamile kalma şansı fazlaymış,ilaçların vücuttan atılması 60_70 günü buluyomuşş,ama nerde bizde o şans bacım zaten sperm problemi var bizimm ,çokk zor ama tabiki denicemm genede:)tüp bebek için erken daha bence,benim koca çok inat bal polen içmiyooo delirtiyo benii,sizin sorun neydi canım?

açıklanmayan infertilete . en kötüsü bence sebebimi bilsen ona göre tedavi olrsun ... he yok benim ki zorla yiyo maşallah ne yapsın eli mahkum

açıklanmayan infertilete . en kötüsü bence sebebimi bilsen ona göre tedavi olrsun ... he yok benim ki zorla yiyo maşallah ne yapsın eli mahkum

yok ya bacım,öle deme eşimde olcağına bende olsaydı elimden geleni yapardım,ama o çabalamıo çok fazla,e sperm sorunu oluncada zorlaşıo işde,sizin inş.olur bi şekilde sorununuz yokmuş madem,demekki vakdi zamanı var,keşke benimde sizin gibi olsaydı takmazdım kafama zamana bırakırdım..

her şekilde zor be canım .. tabi erkekler sorunu kabullenmesi biraz daha güç oluyor. erkeklik güdülerinden kabullenmek istemiyorlar aslında biraz vitamin vs denese yükselir belki burda çok okudum ben düşük sperm le hamile kalanı . birde şu var ne olsursa olsun dedğin gibi vakti zamanı gelmyenice bir de rabbim izin vermeyince olmuyo . ALLAH kimseyi evlatla sınamasın ...

aminn canımm,çokda takmamak gerekiyor aslında ama biz malesef takıyoruz ben eşimden daha fazla takıyorum yaa,ama artık umursamıcam gerçekden yicem içicem gezicem alışveriş yapıcam,olmasada napim,sağlık olsunn,düşüne düşüne kafayı yicem yoksa verende vermeyende Rabbim,ne zaman isterse ozaman vericek,belkide hiç vermicek napalımm,,neyse ben çıkıyorum yemek yapmam lazım yarında nöbete gidicem zaten işlerimi halledeyim,öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…