Kızlar doktorum bana bir ay yumurtalık ve hormonlarımın dinlenmesi için d.k hapı vermişti.Dün akşam sonuncusunu kullandım ve sanırım 1-2 gün içerisinde adet olmam gerekiyor.Adetimin ilk günü telefon ederek doktoruma bilgi vericem ve çağırdığı gün muayeneye gidicem.Bu süreç ne kadar sürüyor yani beni çağırdıktan sonra ne kadar ilaç kullanılıyor ve ne kadar zaman sonra aşılama yapılıyor?Ben hep eylül ayı için ümitleniyordum ama yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile yarın adet olsam aşılama süreci ekim ayına mı kayıyor?
kızlar size birşey sorucam cevaplarsanız cok sevinirim.şimdi benim bu akşam saat 22de çatlatma iğnem vurulucak ve perşembe sabahı 10da aşılmam dendi.fakat olay su ki ben en son dün doktora gittim 3 yumurtam vardı biri 19 biri 16 diğeri 15 ti yumurtalara bakılınca son puregonumu vuruldum.yanlız dün akşam yine göğüslerim şişti akıntım geldi yumurtam erken çatlamış olabilirmi? ben normal zamanlarımda yani iğnesiz ilaçsız 16.günüm yumurtlarım ve hemen göğüslerim şişip hassaslaşır şimdi niye böle biirsey oldu kafam karıştı yumurta catladıysa aşılma güme gider diye korkuyorum
merhaba panik yapma benimde öyle oldu dikkatimi çekmişti kalbini ferah tut...bende c.tesi test yaptıracağım ama hiç bir belirti yok şaşkınım açıkcası :)
canım sağol çok, evhamlanıyorum işte,seninde hakkında hayırlısı olsun mutlu sonuçlar seni bekliyordur umarım.
inşallah canım allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin bebeklerimiz. :)
slm canlar test bile yapamadan adet oldum dün çok üzüldüm çok ağladım . her şey allah tan yapcak bir şey yok . zaten ben hissettim olmıycaktı. çünkü geçen hafta tirod hormonum sitresten ilaç kullandığım halde yükselmiş o gün anladım olmayacağını . şimdi kararsızım tedaviye devam etsem mi bu ilk aşılamam tekrar aşılamamı yok sa direk tüp bebeğe mi geçsem hiç bilmiyorum kafam o kadar allak bullak oldu ki . ben çok kaptırmışım kendimi hemen olacak gözüyle bakmışım ve kendimi yıpratmışım. neyse sağilık olsun . umarım sizlerin güzel haberlerini alırım da biraz olsun moralim yerine gelir. dualarım siznle.
Moralini bozma hemen canım.Bak kendinde yazmışsın zaten daha ilk aşılamam diye.Bence önce içindeki şu karamsarlığı bir at ve hemen ikinci aşılama için doktorunla görüş.Belki bu sefer ilaçlarını filan değiştirir farklı bir süreç izler.İçini ferah tut herşey sende bitiyor sende biliyorsun.Biraz daha pozitif ve rahat bir ruh haliyle dene ikinci aşılamayıda.Baktın gördün olmadı o zaman biraz ara verip düşünür ve kararını verirsin.Allah bebişini bir an önce kucağına almayı nasip etsin:)
slm canlar test bile yapamadan adet oldum dün çok üzüldüm çok ağladım . her şey allah tan yapcak bir şey yok . zaten ben hissettim olmıycaktı. çünkü geçen hafta tirod hormonum sitresten ilaç kullandığım halde yükselmiş o gün anladım olmayacağını . şimdi kararsızım tedaviye devam etsem mi bu ilk aşılamam tekrar aşılamamı yok sa direk tüp bebeğe mi geçsem hiç bilmiyorum kafam o kadar allak bullak oldu ki . ben çok kaptırmışım kendimi hemen olacak gözüyle bakmışım ve kendimi yıpratmışım. neyse sağilık olsun . umarım sizlerin güzel haberlerini alırım da biraz olsun moralim yerine gelir. dualarım siznle.
canım aynı gün aşılama olmuştuk benimde iki gündür adet olacakmış gibi karnım agrıyone yapıcam bilmiyorum bende adet olursam aşılamamı, direk tüp bebek mi kararsızım. Sen nerde yaşıyosun il olarak ben ist. burda ıvı tüp bebek merkezi var oraya gitmeyi düşünüyorum adet olursam.Hakkımızda hayırlısı.
canım öncelikle tutmadığına aşılamanın cok üzüldüm ama vazgecme kendini salma hemen, daha 1.aşılamanmış,tüp bebeğe geçmenin o kadar kolay olmadığını düşünüyorum psikolojik olarak, önce aşılamada tekrar şansını denemenden yanayım.cünkü aşılma olmazsa tüp bebeğe gecince son sansımız oluyor onun tedavisi psikolojisi insanı ayrı yorar diye düşünüyorum.
bende bu ay ilk kez aşılama olcam hatta yarın sabah 11de cok heyecanlyım benimde temennim tutmasından tabi yani hayırlıysa olmazsa üzülürüm deli gibi ama hemen tüp bebeğe gecmeyi düşünmüyorum en kötüsünü düşünüyorum ben 3 kere tutmazsa tüp bebek düşünelim diye konuştuk eşimle ki ben iğneden deli gibi korkuyorum hatta su göbekten yapılan puregonla bile düşüp bayıldım bir bilsen benm için ne kadar zor bu tedavileri o iğneliri yemek hergün yarın sabah olmasın diyodum iğne vurulcam diye dün gece catlatma iğnemi ağlayarak oldum buna ragmen 3 asılamayı göze alıyorum yapcak bişi yok:)hersey için hayırlısı olsun tatlım üzme kendini allah sabrımızı boş çıkarmaz vaktinde saatinde olur canım ben hep dua ediyorum biz ve bizim gibi çiftler için ne kadar zor bişrseymiş çok iyi anladım allah hepimizie hayırlısını versin.
canım umarım iyi haberlerini alırımda bana da moral olur . benim daha günüm bile gelmemişti . jelim pazr bitcekti .test pazartesi ama olmadı sağlık olsun . vardır bundada bir hayır . canım ben aydındayım izmirde tedavi oluyorum . doktorun muayanehanesine gidiyorum aşılamamıda irenbede yaptı . öğleden sonra tekrar görüşcem bakaılm ona göre bir karar vereceğiz artık.sen kalbini ferah tut benim gibi adet olmadan 3 gün önce ağlamaya başlayıp yıpratma kendini doktorumda demişti olum lu düşün olumlu olsun diye ben yapmadım sen yap rahat ol . kendine dikkat et. güzel haberler ver bize ..
Herşeyde bi hayır vardır canım inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin. Tabi ki çok üzülüyoruz kendimizi yıpratıyoruz elimizde olmadan ama düşündüğüm de Allah vericek ki olacak diyorum o ol derse, o yüzden rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin. Yarın test günüm ama inş. adet olmam hayırlı mutlu haberler veririm burdan size. Sende kendini üzme olumlu düşün artık önümüzdeki ay senin için hepimiz için hayırlı bi ay olur inşallah.
sağol canım benim biliyorum ben bu olumsuzlukarı 6 yıldır yaşıyorum . sebep yok . her hay her gün olack umutla yaşadım . olsa sebep olmamsına belki dayan ması daha kolay olur bilemiyorum işte. olmusuzlar beni yordu. belik tüp bebektede netice alamıycam allah bilir . ama sen son aşamayıda yapmak isitoyrum hemen sonra bir daha uğraşmak istemiyorum . hayırlısı . sende sakın aşılamadan korkma . çok kolay benim düşdüğün hataya dümeyin sıkmayın kendiniz ben sıktım çok umarım güzel haberler alrız senden keniden dikkat et.
Kızlar sabrımızın karşılığını hepimiz alacağız emin olun. Asla yapamam dediğimiz şeyleri bir bir yapıyoruz. İğneler,fitiller ,sürekli ultroson kontrolleri,vajinal muayneler hiç biri kolay süreçler değil. Ama şöyle bişeyde var bebeklerimiz bizim için çok kıymetli olucaklar. Bir şeye hemen sahip olmakla emek verip sahip olmak arasında kesinn bi fark vardır. Hemen çocuk sahibi olanlarda çocuklarını çokk seviyolardır ama bizim durumumuzu yaşamayan anlayamaz.
Beklemek,hayal kurmakta güzel şeyler. Allah çözümsüz çaresiz dert vermesin. İnssanlar ne sorunlarla uğraşıyorlar biz bunların mı üstesinden gelemiycez.
canım merhabane diyeyim şimdi 2 gündür hep olumsuz haber aldım arkadaşımın tüp bebeğide tutmadı çok canım acıdı şimdide sen tutmadı diyorsun...aşılmadan yılma benim ilk aşılamam tutmuştu ama ben 4,5 aylıkken kaybettim oğlumu kalbi durdu. o yüzden herşeyin hayırlısı diyelim....bu ay olmazsa diğer ay kısmettir ve allah büyük onun ol demesi lazım..vakti zamanı vardır mutlaka...kendine iyi bak ve pes etme kafanı karıştırma..
Kızlarrr stres oldum ben şimdi. Kontrolum vardı yumurtalarım baya büyümüşler bi tanesi 15 mm olmuş. diğerleri 14 -12 civarlarında :) Ama 6-7 tane yumurtam var doktor çok titiz davranıyo çokluu felan tutar diye. Her gün kontrolPzt'de aşılama dedi. Nasıl olcak bilmiyorumm benim canımda çok kıymetlidir varya. Normalda smear testi yaptırdım. Daha ötesi yok benim için. Çok mu acır kestiremiyorumm. Dr işlemden sonra biraz dinlenip işe bile dönebilirsin dedi. Biraz anlatın bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?