Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende çok korkuyorum....Bazen ben aşılama evresinde korkudan kendimi kasarım ve herşey boşa gider diye geçiriyorum aklımdan.Sen sona yaklaşmışsın yine ben henüz adet olmadım.Adet olucamda yumurtalar büyüyecek filan falan....Kafamda o kadar büyüttüm ki bunları artık uykularım kaçıyor diyebilirim.Aşılama evresinde şu spekulumu yerleştirdikleri kısım olmasa yine razıyım en büyük kabusum spekulummmm Lütfen aşılamanı olduktan sonra paylaırmısın?

Sağol cnm ya bu iyi moral oldu bak. Bide varya bende ilk evlendiğimizde vajinusmus vardı. 3 sene önce daha o işi yapamıyoduk İnsan ne evrelerden geçiyo :) Onuda tedaviyle atlattık. İnş. bunlarıda atlatıcaz:) Seninde hayırlı haberlerini yarın bekliyoruzz çok heyecanlıı

Valla işin laylayındaymışım diyorumm dr pzt aşılama diyince bi çöküntüye uğradım ağlıycaktım nerdeyse :) Halbuki onun için uğraşıyoruzz ama insan bi garip oluyo. Kafamızı dağıtıcak bişeyler bulmamız lazımm stres yapmamak lazımda ne mümkün Herkes üstesinden geliyosa bizde bi şekilde gelicez inş. Zaten 5 dk sürüyomuş gererekirse bağırırız :)Tabiki paylaşırımm hepimiz olumlu sonuçlar alana kadar burdayızz:)

merhaba kızlar..nasılsınız umarım sonuc bekleyen arkadlsrdan güzel haberleri duyazrız samyeli merhaba canım aşılamanın tutmamıs olmasına üzüldüm bende temmuzda yaptrmıstım malesef benımde senın gıbı test gunum gelmeden kırmızılar gelmıstı koca bı hayal kırıklıgı o yuzden senı cok ıyı anlıyorum.benımde ılk asılamamdı sonuctan sonra doktora gıttgmde 3 ay bekleyın sonuclara gore bakarız demıstı..ama ben direk tüpe gecmeyı dusunuyrm aşılamada şans çok az malesef..

kızlar bıde bısı sorcam eşinde sperm hareketı düşük olan varmı bızde o problem varda malesef..sımdı bı ılac kullanıyo bakalım umarım ıyı gelır..

Son düzenleme:
.................................................

Son düzenleme:
kızlar bıde bısı sorcam eşinde sperm hareketı düşük olan varmı bızde o problem varda malesef..sımdı bı ılac kullanıyo bakalım umarım ıyı gelır..

benim eşimde var aynı durum.puregon iğnelerinden kullandı 2 ay,ama cok bır artış olmadı.dün değisik bir sistemle doğal balın icine faydalı şeyler kattım macun yaptım.aşılamaya kadar sperm sayısını sabit tutmak için ya da artar diye sabah aksam aç karnına yediriyorum.pazartesi aşılama icin doktora gidecegim,bakalım doktor ne zaman asılama yapar.

Smayelim ilk aşılamada bende çok umutlanmıştım aşılama oldum ya kesin olacak diye düşündüm olmayınca epey üzüldüm hiç ara vermeden ikinciye başladım şimdi çok rahatım hiç düşünmüyorum onu şu progestanı da kullanmasam aşılama olduğumu unutacağım neredeyse.Sen önce kendini rahatlat eğer dinlenmek istersen dinlen gez dolaş rahatla sonra karar ver ama lütfen pozitif mutlu ve huzurlu ol.

canım benim sanada büyük geçmiş olsun . umarım rabbim en kısa zamanda yavrularımza kavuşturur. ben doktorumla görüştüm az önce bu ay dinlenme dedi . önümüzde ay tekrar aşılama diyo ama . bilmiyorum kararsızım akşam eşimle konuşup bir karar vercez tüp bebek mi yok sa aşılamaya devam mı . ne yapalım herşey nasip işi. hakkımızda hayırlısını versin rabbim ....

sağol canım benim umarım güzel haberler verirsin bize . bu gün daha iyiyim doktorumla da görüşünce rahatladım . bu ay dinlenicez . nasip se önümüzdeki ay yola devam hayılrısını versin rabbim isteyen herkese . kendine dikkat et canım ...

herseyın hayırlısı vardır elbet bı zamanı bekleyıp goruces.reyhan valla ben bu ılacı sıteden bı arkadsımdan duydum ıyı geldgnı soledı daha sonra gene bu sıteden bırısyle konustum onunda esı bu ılacı kullnıymus cevresınde kullanan kişler hamıle kalmıs bız daha yenı basladık..ah canım benı bı bılsen kecı boynzunu kaynatıp az ıcırmedım eşime sonra aktrdan macun falanda aldık ama bı faydasını goremedım bakalım onumusde 3 ay var..bu ılac bttgı zmn tekrardan ölçüm yapılcak eger bı dgsıklık olmassa tüpe geçmeyı dusunuyrm cnm

canım benim eşimdede hareket problemi var senin eşinin kullandığı ilacın adı ney acaba?

slm hanımlar,negatif sonucu görmenin üzüntüsünü atlattım aslında biliodum kendimi hazırlamışdım ama yinede insan demekki bir umut taşıyor,bugün dr.la görüşdüm 1 ay dinlen 2.aya tekrar aşılama oda olmasa sonra tüp dedi,bilmiyorum 1 ay değilde 2-3 ay beklesemmi,çünkü benim 6 tane yumurtam vardı,hatta bi dr.yapmıcakdı tedaviyi sonlandırın 10 uz 11 iz bebklerin olur dedi,bende yapdırcam dedim,ve sonuç hiçbiri tutmadıı,:)eğer sizede öyle derlerse özellikle eşinde sperm sorunu olanlar kulak asmayın,..yaa inş.yumurtalıklarımda kist olmamışdır,hala adet olmadım ya 5 gün geçdi günüm offf...

kızlar bende ignelerin sonuna geldim sayılır ımık ımık vuruyorum pco var doktorum cok dikkat edio birini büyütsün die 9mm den 12.5 a cıktı cuma 15 i bulur dedi pazarteside asılama olcak büyük ihtimal benim 2. aşılamam çooook yumurtam var
112cim 6 yumurtanın olması ve hepsinin büyümesi dedigin gibi istenmeyen bişi keşke yaptırmasaydın 1 tane olsun tam olsun istiyo doktorlar malesef bendede aynı sorun var

Son düzenleme:

canım benim dr.un sölediği ama kendi dr.um değildi kontrole gittiğimde bakmışdı o dr.kendi dr.um izindeydi,onun demesi çoğul gebeliğim olurmuşş,bacımm hiçbiri olmadıkii,kendi doktorumda sorun yok yapılır dedi ve yapdı..umarım seninki güzel sonuçlanır..

tabi canım olacak die bişi yok ama genede önlem alıyo doktorlar bende dolu yumurta var muayenede direkt görüyorum duvarda büyük ekran var orda görünüo cok net doktorum birini büyütme derdinde sag ve solda 6 yumurta cok gercekten belkide ondan tutmadı 1 tanesi tam büyüseydi tutardı belkide amaaan ne biliyim sıkıntılı işler allah yolumuzu acık etsin izmirdeyim ben sen nerdesin

canım bende sabah 11 de aşılama olucam bende birşey yok eşimden dolatı yaptırıyoruz sayı ve harket düşüklüğü var bizdede.ama benim eşim 3 doktor ve 2 tane hastaneye gitti varikosel varmı diye yok dendi hormonlarında da birsey yokmuş hiç birisi ilaç iğne vs. vermedi.en son gittiğimiz doktor proxseed plus verdi 4 ay içti cok az sayıyı artırdı harkete etki etmedi hatta çok az düşürmüş bile diyebilirim onun dışında yok padişah macunu yok arı sütü polenler harnup pekmezleri yedi şimdide keçi boynuzu kürü uyguluyoruz.bakalım yarın aşılamada inşallah faydasını görürüz bu doğal bitkilerin.
siz hareketlilik için hangi ilaçları kullanıyorsunuz öğrenebilirmiyim??? inşallah hayırlı ise aşılamamız tutar gerek kalmaz ama olurda tutmazsa öğrenmek isterim.

Arkadaşlar fazla endişelenmenize gerek yok bence. Yani 3 gün önce aşılama olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim ki benim asıl korkum aşılamaya başlanacağı zaman muayene koltuğunu öyle bir yükseltip beni bir tepetaklak ettiler ulen ben burdan düşersem diye korktum ( o ana kadar o koltuğun o kadar yükselme marifetinn olduğunu bilmiyordum ) . spekulum takılırken çok az acı oluyor ama muyene olur gibi oda. Ondan sonrası benim için yine gülünçtü çünkü aşırı derecede gıdıklanan biri olarak spekulum takılıp rahm ağzı temizlenirken bile gıdıklandım :))
Ama unların sonucunda 5 dakika içinde herşey olup bitti.

yaplacak en önemli şey kendinizi fazla dinlememek başka şeyler düşünün o ara ve dr. unuza güvenin. Rabbimin izniyle her şey hayırla sonuçlanır inşallah.

Merhaba hiç üzülme gerçekten bende ilk aşılamada çok üzülmüştüm hemen ikinciye geçtim şimdi sonucun negatif olacağını düşünüyorum yine ama bu kez diyorum ki amaaan ne yapalım olmazsa olmasın ,tabii dediğin gibi içimde saklı bi umut varsa bilemem.bence kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla aşılamaya.Aslında önemli olan bizim sağlığımız ve bu hormonlar beni çok etkiliyor sizide atkiliyordur mutlaka bence zaman tanımalıyız.Sevgiler

çok teşk.ederimmşuan içimde bebek sevgisi adına bişey kalmadı niyebilmiyorumm,olursa olur olmasada bakcaz artık ,biraz beklesemmi diyorum,aşılamadan sonra çoğu kişi kendiliğinden hamile kalıyormuş,gerçi ben kalamamda,nasip artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…