Kızlarrr stres oldum ben şimdi. Kontrolum vardı yumurtalarım baya büyümüşler bi tanesi 15 mm olmuş. diğerleri 14 -12 civarlarında :) Ama 6-7 tane yumurtam var doktor çok titiz davranıyo çokluu felan tutar diye. Her gün kontrolPzt'de aşılama dedi. Nasıl olcak bilmiyorumm benim canımda çok kıymetlidir varya. Normalda smear testi yaptırdım. Daha ötesi yok benim için. Çok mu acır kestiremiyorumm. Dr işlemden sonra biraz dinlenip işe bile dönebilirsin dedi. Biraz anlatın bana :)
Korkulacak birşey yok canım çok rahat ol rahat ve stres yapmaman önemli biliyosun. smear testinden bile daha ağrısız acısız , jinekolojik muayeneden bile iyi yani benim öyle oldu. Hiç korkma gayat rahat ol bitince ne kadar basit birşeymiş diyeceksin sadece 5 dk sürüyo okadar.
Bende çok korkuyorum....Bazen ben aşılama evresinde korkudan kendimi kasarım ve herşey boşa gider diye geçiriyorum aklımdan.Sen sona yaklaşmışsın yine ben henüz adet olmadım.Adet olucamda yumurtalar büyüyecek filan falan....Kafamda o kadar büyüttüm ki bunları artık uykularım kaçıyor diyebilirim.Aşılama evresinde şu spekulumu yerleştirdikleri kısım olmasa yine razıyım en büyük kabusum spekulummmmLütfen aşılamanı olduktan sonra paylaırmısın?
kızlar bıde bısı sorcam eşinde sperm hareketı düşük olan varmı bızde o problem varda malesef..sımdı bı ılac kullanıyo bakalım umarım ıyı gelır..
slm canlar test bile yapamadan adet oldum dün çok üzüldüm çok ağladım . her şey allah tan yapcak bir şey yok . zaten ben hissettim olmıycaktı. çünkü geçen hafta tirod hormonum sitresten ilaç kullandığım halde yükselmiş o gün anladım olmayacağını . şimdi kararsızım tedaviye devam etsem mi bu ilk aşılamam tekrar aşılamamı yok sa direk tüp bebeğe mi geçsem hiç bilmiyorum kafam o kadar allak bullak oldu ki . ben çok kaptırmışım kendimi hemen olacak gözüyle bakmışım ve kendimi yıpratmışım. neyse sağilık olsun . umarım sizlerin güzel haberlerini alırım da biraz olsun moralim yerine gelir. dualarım siznle.
merhaba kızlar..nasılsınız umarım sonuc bekleyen arkadlsrdan güzel haberleri duyazrız samyeli merhaba canım aşılamanın tutmamıs olmasına üzüldüm bende temmuzda yaptrmıstım malesef benımde senın gıbı test gunum gelmeden kırmızılar gelmıstı koca bı hayal kırıklıgı o yuzden senı cok ıyı anlıyorum.benımde ılk asılamamdı sonuctan sonra doktora gıttgmde 3 ay bekleyın sonuclara gore bakarız demıstı..ama ben direk tüpe gecmeyı dusunuyrm aşılamada şans çok az malesef..
Smayelim ilk aşılamada bende çok umutlanmıştım aşılama oldum ya kesin olacak diye düşündüm olmayınca epey üzüldüm hiç ara vermeden ikinciye başladım şimdi çok rahatım hiç düşünmüyorum onu şu progestanı da kullanmasam aşılama olduğumu unutacağım neredeyse.Sen önce kendini rahatlat eğer dinlenmek istersen dinlen gez dolaş rahatla sonra karar ver ama lütfen pozitif mutlu ve huzurlu ol.
herseyın hayırlısı vardır elbet bı zamanı bekleyıp goruces.reyhan valla ben bu ılacı sıteden bı arkadsımdan duydum ıyı geldgnı soledı daha sonra gene bu sıteden bırısyle konustum onunda esı bu ılacı kullnıymus cevresınde kullanan kişler hamıle kalmıs bız daha yenı basladık..ah canım benı bı bılsen kecı boynzunu kaynatıp az ıcırmedım eşime sonra aktrdan macun falanda aldık ama bı faydasını goremedım bakalım onumusde 3 ay var..bu ılac bttgı zmn tekrardan ölçüm yapılcak eger bı dgsıklık olmassa tüpe geçmeyı dusunuyrm cnm
kızlar bende ignelerin sonuna geldim sayılır ımık ımık vuruyorum pco var doktorum cok dikkat edio birini büyütsün die 9mm den 12.5 a cıktı cuma 15 i bulur dedi pazarteside asılama olcak büyük ihtimal benim 2. aşılamam çooook yumurtam var
112cim 6 yumurtanın olması ve hepsinin büyümesi dedigin gibi istenmeyen bişi keşke yaptırmasaydın 1 tane olsun tam olsun istiyo doktorlar malesef bendede aynı sorun var
kızlar bıde bısı sorcam eşinde sperm hareketı düşük olan varmı bızde o problem varda malesef..sımdı bı ılac kullanıyo bakalım umarım ıyı gelır..
Valla işin laylayındaymışım diyorumm dr pzt aşılama diyince bi çöküntüye uğradım ağlıycaktım nerdeyse :) Halbuki onun için uğraşıyoruzz ama insan bi garip oluyo. Kafamızı dağıtıcak bişeyler bulmamız lazımm stres yapmamak lazımda ne mümkünHerkes üstesinden geliyosa bizde bi şekilde gelicez inş. Zaten 5 dk sürüyomuş gererekirse bağırırız :)Tabiki paylaşırımm hepimiz olumlu sonuçlar alana kadar burdayızz:)
slm hanımlar,negatif sonucu görmenin üzüntüsünü atlattım aslında biliodum kendimi hazırlamışdım ama yinede insan demekki bir umut taşıyor,bugün dr.la görüşdüm 1 ay dinlen 2.aya tekrar aşılama oda olmasa sonra tüp dedi,bilmiyorum 1 ay değilde 2-3 ay beklesemmi,çünkü benim 6 tane yumurtam vardı,hatta bi dr.yapmıcakdı tedaviyi sonlandırın 10 uz 11 iz bebklerin olur dedi,bende yapdırcam dedim,ve sonuç hiçbiri tutmadıı,:)eğer sizede öyle derlerse özellikle eşinde sperm sorunu olanlar kulak asmayın,..yaa inş.yumurtalıklarımda kist olmamışdır,hala adet olmadım ya 5 gün geçdi günüm offf...
Merhaba hiç üzülme gerçekten bende ilk aşılamada çok üzülmüştüm hemen ikinciye geçtim şimdi sonucun negatif olacağını düşünüyorum yine ama bu kez diyorum ki amaaan ne yapalım olmazsa olmasın ,tabii dediğin gibi içimde saklı bi umut varsa bilemem.bence kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla aşılamaya.Aslında önemli olan bizim sağlığımız ve bu hormonlar beni çok etkiliyor sizide atkiliyordur mutlaka bence zaman tanımalıyız.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?