Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öle canım hakkımızda hayırlısı . tamam kendine iyi bak öptüm

kızlarrrr doktordan geldimmm 2 yumos büyümüş 16mmyi gördüpazartesiye 20ye varır dedi cok şükür digerleri minicik tamda istedigimiz sey dedi doktor harkulade dedi ay cok sevindim crione verdi bide catlatma ignesi pazartesi asılamam var inşallah tutar bu sefer

Hayırlısı olsun canım.İnşallah kısa sürede mutlu haberini alırız:)

Merhabalarr,
Bende İstanbuldayım. Alman hastanesine gidiyorum. Toplam benimde ilaçlar dahil 1.500 TL'ye geldi.( Aldığım yumurtlama iğneleri çatlama iğnesi,sperm testi dahil) Zaten muayne için 1 kez ücret aldı. Takiplerin hiç birinde ödeme yapmadım. 6-7 kere takibe gitmişimdir. İşime yakın olduğundan mecbur oraya gidiyorum.Ama çok memnunum doktorumdan. Ama doğum için ( inşallah o günler gelirse :)) bende ya Acıbadem yada Amerikan düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar bende yarın menogon iğne olmaya başlıcam inş yumurtalar istenen büyüklüğe ulaşırsa aşılama olacağım.ama neden sizin fiyatlar böyle yüksek ben iğneleri 150-160 gibi bir fiyata aladm ama raporla aldım tabi.aşılama içinse hastane 600tl istedi.
sizin aşılama ile benim ki arasında ne fark var sağlık güvenceniz mi yok??

Bende gittim bugünn benimde 2 tanesi büyümüş. Biri sağda bir solda. Diğerleri pısmış bendede:) Sağdaki 17 mm soldaki 16mm benimde. Bugün 2 doz daha iğne vuruldum. Yarın geceye kadar 20-21 olurlar dedi banada. 12 'de Pregnly iğne pazartesi 10 buçukta aşılamaa tırsıyorum biraz yahuu :))

Merhabalarr;
Ben ilk gonal f iğne ile başladım. Onun 1 kutusunun fiyatı 340 TL . Direk kendin uyguladığın için daha kolay oluyo. Yoksa Menogon iğne ile aynı vazifeyi gördüğü söyledi doktor. 2. kutuyu zaten menogonla devam ettim.Oda 130 TL 'ydi. Bende ssk var ama işten izin alamam problem olur. O yüzden hiç raporla felan uğraşmadım. Özel sağlık sigortamda var aslında ama aşılama ve tüp bebek iğnelerinde ne yazikki kullanılamıyo. Sadece doktor muayne ücretini ordan verebiliyorum.

SÜPERR hadi hayırlısssııı canım arkadaslar bende ilaçları raporla aldım devlet 3 kere veriomus ilaçları 3ünü birden aldık 3000doz karından igne catlatma ignesi artı crione jel asılamada 1000 tl tuttu 1500 toplam ama eger tutmazsa allah korusun bidaha ilaç parası vermicem 2 seferlik daha ilacım varrrr

2. aşılamada hüsranda sonuçlandı ( kısmet başka bahara kaldı rabbim biran önce zamanını getirir inşallahhh

2. aşılamada hüsranda sonuçlandı ( kısmet başka bahara kaldı rabbim biran önce zamanını getirir inşallahhh

canım geçmş olsun. bende kırımızı kart görenlerdenim umarım rabbim önümüzdeki ay naip eder hamileliği ...

hadi bakalım canım sağ salim ol gel aşılamanı hakkında hayırlısı dualarımız sen le .. umarım mutlu güsel haberler alırsın canım ...

canım hakkında hayırlısı umarım güsel habelrler alırısın ... hıç korkma stres falan yapma kendine dikkat et..mutlu haberler ver bize inşallah...

kızlar doktorunuz size vajinal jel verdimi bana verdi ilkinde baska doktor yaptı vermedi ama vermesi gerekmiş şansı%20 arttırıo vajinal jel bebegi tutunduruo hamile kalırsam ilk 3 ayda da kullanıcammmmm adı crione

canım üzülme inş.olucak bigün,eylül ayı topiğini ben açmışdım ama banada dahil kimseye pek uğurlu gelmedi sanırımhayırlısı olsun birgün bizde anne olucaz unutmayın...

kızlar doktorunuz size vajinal jel verdimi bana verdi ilkinde baska doktor yaptı vermedi ama vermesi gerekmiş şansı%20 arttırıo vajinal jel bebegi tutunduruo hamile kalırsam ilk 3 ayda da kullanıcammmmm adı crione

evet canım bende kullandım,ama beni çok tahriş etti sen dikkatli kullan,bide çok kalıntı yapıyo vajinada top top kalıyo ve birikiyor onada dikkat et..

canım hakkında hayırlısı umarım güsel habelrler alırısın ... hıç korkma stres falan yapma kendine dikkat et..mutlu haberler ver bize inşallah...

Çok teşekkür ederimm. İlk aşılama olduğu için banada pek olmaz gibi geliyo ama olursa çok çok şaşırırım herhalde güzel olur ama :) Bizim bi akrabamızda 1 kez aşılama oldu. Tutmadı. Sonrasındaki ay kendiliğinden hamile kaldı. Bakalım Hayırlısı cnm hepimiz için.

Sen bugünden kullanmaya başlıycakmısın onu ? yoksa aşılamadan sonra mı başlanıyo. Bana henüz vermedi. Aşılamadan sonra birşeyler vericekmiş ama ne olduğunu söylemedi henüz. Olmassa sorarım bende pzt:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…