aminn canımm,çokda takmamak gerekiyor aslında ama biz malesef takıyoruz ben eşimden daha fazla takıyorum yaa,ama artık umursamıcam gerçekden yicem içicem gezicem alışveriş yapıcam,olmasada napim,sağlık olsunn,düşüne düşüne kafayı yicem yoksa verende vermeyende Rabbim,ne zaman isterse ozaman vericek,belkide hiç vermicek napalımm,,neyse ben çıkıyorum yemek yapmam lazım yarında nöbete gidicem zaten işlerimi halledeyim,öptüm..
Hayırlısı olsun canım.İnşallah kısa sürede mutlu haberini alırız:)kızlarrrr doktordan geldimmm 2 yumos büyümüş 16mmyi gördüpazartesiye 20ye varır dedicok şükür digerleri minicik tamda istedigimiz sey dedi doktor harkulade dedi ay cok sevindim crione verdi bide catlatma ignesi pazartesi asılamam var inşallah tutar bu sefer
Hayırlısı olsun canım.İnşallah kısa sürede mutlu haberini alırız:)[/QUOT
amin canım inşallah seninkide tutar cok umtluyum bu sefer nedense inşallah boşa cıkmazzzz
Merhaba kızlar....Sizler aşılama tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz?Özellikle İstanbulda ki arkadaşlar???Ben acıbademe gidiyorum ve aşağı yukarı 1.280 tl ödersiniz dediler.(Farklı ilaç tedavisi uygulanırsa buda fiyata dahil ediliyormuş).Özele gidenler ne kadar ödediniz?Çevremde herkes fiyatın çok yüksek olduğunu söylüyor ama doktorumada çok alıştım ve gerçekten çok ii bir doktor.Kafam karıştı şimdi fiyat gerçekten çok mu yüksek???
kızlarrrr doktordan geldimmm 2 yumos büyümüş 16mmyi gördüpazartesiye 20ye varır dedicok şükür digerleri minicik tamda istedigimiz sey dedi doktor harkulade dedi ay cok sevindim crione verdi bide catlatma ignesi pazartesi asılamam var inşallah tutar bu sefer
merhaba arkadaşlar bende yarın menogon iğne olmaya başlıcam inş yumurtalar istenen büyüklüğe ulaşırsa aşılama olacağım.ama neden sizin fiyatlar böyle yüksek ben iğneleri 150-160 gibi bir fiyata aladm ama raporla aldım tabi.aşılama içinse hastane 600tl istedi.
sizin aşılama ile benim ki arasında ne fark var sağlık güvenceniz mi yok??
SÜPERR hadi hayırlısssııı canım arkadaslar bende ilaçları raporla aldım devlet 3 kere veriomus ilaçları 3ünü birden aldık 3000doz karından igne catlatma ignesi artı crione jel asılamada 1000 tl tuttu 1500 toplam ama eger tutmazsa allah korusun bidaha ilaç parası vermicem 2 seferlik daha ilacım varrrr
Bende gittim bugünn benimde 2 tanesi büyümüş. Biri sağda bir solda. Diğerleri pısmış bendede:) Sağdaki 17 mm soldaki 16mm benimde. Bugün 2 doz daha iğne vuruldum. Yarın geceye kadar 20-21 olurlar dedi banada. 12 'de Pregnly iğne pazartesi 10 buçukta aşılamaa tırsıyorum biraz yahuu :))
2. aşılamada hüsranda sonuçlandı( kısmet başka bahara kaldı rabbim biran önce zamanını getirir inşallahhh
kızlarrrr doktordan geldimmm 2 yumos büyümüş 16mmyi gördüpazartesiye 20ye varır dedicok şükür digerleri minicik tamda istedigimiz sey dedi doktor harkulade dedi ay cok sevindim crione verdi bide catlatma ignesi pazartesi asılamam var inşallah tutar bu sefer
Bende gittim bugünn benimde 2 tanesi büyümüş. Biri sağda bir solda. Diğerleri pısmış bendede:) Sağdaki 17 mm soldaki 16mm benimde. Bugün 2 doz daha iğne vuruldum. Yarın geceye kadar 20-21 olurlar dedi banada. 12 'de Pregnly iğne pazartesi 10 buçukta aşılamaa tırsıyorum biraz yahuu :))
hadi bakalım canım sağ salim ol gel aşılamanı hakkında hayırlısı dualarımız sen le .. umarım mutlu güsel haberler alırsın canım ...
saol canım benim insallah iyi olur teşekkür ederim dualarına
2. aşılamada hüsranda sonuçlandı( kısmet başka bahara kaldı rabbim biran önce zamanını getirir inşallahhh
kızlar doktorunuz size vajinal jel verdimi bana verdi ilkinde baska doktor yaptı vermedi ama vermesi gerekmiş şansı%20 arttırıo vajinal jel bebegi tutunduruo hamile kalırsam ilk 3 ayda da kullanıcammmmm adı crione
evet canım bende kullandım,ama beni çok tahriş etti sen dikkatli kullan,bide çok kalıntı yapıyo vajinada top top kalıyo ve birikiyor onada dikkat et..
canım hakkında hayırlısı umarım güsel habelrler alırısın ... hıç korkma stres falan yapma kendine dikkat et..mutlu haberler ver bize inşallah...
kızlar doktorunuz size vajinal jel verdimi bana verdi ilkinde baska doktor yaptı vermedi ama vermesi gerekmiş şansı%20 arttırıo vajinal jel bebegi tutunduruo hamile kalırsam ilk 3 ayda da kullanıcammmmm adı crione
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?