Aşılama Eylül 2011'de aşılama yaptıracak hanımlar buraya....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

baslamadım canım asılama ertesi baslıcam raporla aldıgım icin ilaçları hepsini verdiler elime vermezse öyle bi ilaç sor bence

kızlar burdan size güzel haberler vermiyi diliyodum ama malesef bu sabah adet oldum Allah daha nasip etmemiş demekki Yazacak söyliyecek birşey bulamıyorum çok üzgünüm, bekleyen arkadaşlara haber vereyim istedim. İnşallah diğer aşılama yaptıran arkadaşlar olumlu sonuç alırlar.

canım benim üzülme desemde biliyorum üzülüyo insan. ne yapalım Allah tan gelene razı olmaktan başka. nasip değilmiş: umarım önümüzdeki ay bizimle olur bebişlerimiz. kendine iyi bak ..

Yakınmışız bir birimize ben Manisadayım Turgutluya gidiyorum özele sen nere gidiyorsun?

Bugün tekrar doktora gittim. Adetimin 2.günü iğnelere başladık, bugün 3 gün oldu iğnelere başlayalı ve en düşük ml'le başladık daha yükseltmeyi düşünürken bana iğneleri kullanmayalım artık dedi sağ tarafımda ki yumurtalık 2.3 olmuş fazla büyümüş bu kadar istemiyorduk...Yumurtan aşılamaya hazır ama rahim daha hazır değil dedi.Bekleyelim 14cü güne kadar eğer daha fazla büyürse aşilama iptal ederiz dedi. Ve bitane yumurtam olmuş oda sağ tarafda benimde tüpüm sağ taraf tıkalı... Aşılama yapsakta tutma ihtimali olabilir yumurta diğer tarafa atlayada bilir cok hastamız var böyle hamile kalan dedi....Ama benim için bu iş şimdiden negatif gibi geliyor

Yakınmışız bir birimize ben Manisadayım Turgutluya gidiyorum özele sen nere gidiyorsun?

canım ben bülent güleklinin hastasıyım izmirde dünyada derecede olan bir doktor ve cok ilgili cok memnunummmm imkanın varsa görün derim videoları var googlede izle istersen

canım üzülme hiç,nasip değilmiş,bizlerinde olmadı vardır bir hayır tatlım,yılmak yok yola devamm

canım ben bülent güleklinin hastasıyım izmirde dünyada derecede olan bir doktor ve cok ilgili cok memnunummmm imkanın varsa görün derim videoları var googlede izle istersen

Hangi hastanede bu doktor? biraz zor giderim ya merak işte???
Ya Arkadaşlar benim yazdığım soru hakkında bi bilgisi olan var mı bana cevap yazsanız

Arkadaşlar aranızda ğrogestan kullanınca şişen varmı?göğüslerim patlayacak sanırım ve 1,5 kilo fazla geliyorum tartıda ama kimse kilo almışsın demiyor şişiyormuyuz biz böyle...

Hangi hastanede bu doktor? biraz zor giderim ya merak işte???
Ya Arkadaşlar benim yazdığım soru hakkında bi bilgisi olan var mı bana cevap yazsanız

özel muayenehanesi var canım 9 eylülde de ders verio ana bilim dalı baskanı tabi tam gün yasası cıkınca orda calısamıyo sadece ders verio muayenehanesi alsancakta aslıda sen manisadan izmire kolay gelirsin 45 dk yol

slm ben de ilk aşılamamı erdemde yaptırdım temmuz ayında. araya biraz vakit girsin istedik aralık gibi yeniden başlamayı istiyoruz.
hakkınızda hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda bebişinizi kucağınıza alırsınız

slm, bende biraz ara vericem ama 1 ay kadar kafamı biraz boşaltmam lazım dinlenmem lazım, belki başka bi doktora, başka hastaneye giderim. Erdemde doktorun kimdi ? benim emel türkoğlu aslında memnunum doktorumdan ama ben hastane olarak güvenmemeye başladım bilmiyorum. Senin sorunun neydi canım?

canım benim üzülme desemde biliyorum üzülüyo insan. ne yapalım Allah tan gelene razı olmaktan başka. nasip değilmiş: umarım önümüzdeki ay bizimle olur bebişlerimiz. kendine iyi bak ..

canım üzülme hiç,nasip değilmiş,bizlerinde olmadı vardır bir hayır tatlım,yılmak yok yola devamm

kızlar çok sağolun, evet vardır bir hayır zaten Allahtan hep hayırlısını hayırlı zamanda istemek lazım. Ben bu ay ara vericem birdaki aya bakalım biraz unutmak istiyorum düşünmek istemiyorum artık hepimiz için hayırlısı.

KIZLAR Bİ İLAÇ DUYDUM BASKA Bİ TOPİCTEE romanyada satılan bi ilaçmış 10 kişi içmiş 10u da hamile şok oldum yazan bayanla konustum getirtmek zor dedi o na da baska topicten biri göndermiş kalan ilacını öyle içmiş oda tedavi görmüş olmamıs 22 gün içmiş ve hamileee şok oldum eger tutmazsa asılamam bende getirticem o ilacııı netten de arastırdım cidden öyle bi ilaç erkeklerede fadalı ayrıca yumurta büyütüo catlatıo spermleri arttırıo

canım neymiş ilacın adı merak ettim?

Cnm hakkında hayırlısı olsun. Kendini en iyi sen tanıyosun en doğru kararıda sen vericeksin. Neticede ara verdiğin ayda ilaçlar etkisini gösterdiğinden şansın devam edicek. Hayırlısı hepimiz için. Dermansız dertler olmasınn.

Merhaba Mery bir kaç gündür siteye uğrayamadım o yüzden cevabım biraz geç oldu.ben 2 yıl 3 aylık evliyim yaşım 28 ilk aşılamam tutmadı bu ikinci aşılamam.ilaçlarla birlikte 900 e mal oldu inşallah bu uğraşlarımız boşa çıkmaz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.

Canım iğnelere başlayalı çok olmamış daha belli olmaz belki de büyürler geçen ay ben de öyle olmuştu sol taraftan gelişmişti bütün yumurtalar iğneleri kullandım çatlatma iğnesi hariç o ay aşılamayı yapmadı doktor.benim de sol tüp tıkalıydı . bu ay yaptırmayıp pas da geçebilirsin.olumlu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…