kızlar soruma cvp verecek yokmu yaa,bu crinine jel vajinaya uygulanan(progeston hormonu)adet gecikmesi yaparmıı,ben adet olmadım dahaa bu yüzdenmii,göğüslerimin şişide dün birden indii artık hiç umudum kalmadııı yarın test yaptırıcam ama boşunaa(
Merhaba kızlar,
dun test sonucumu aldim hamileyim:)))
cnm onu bende arastırmıştım yapar denıyo genelde bnm çok gecıkme olmadı jel bıttıminin 2 gunü oldum inş senın farklı bı durumdurbu arada kac gun gecıktı
çok sevindim canım bizlere umut oldun.hayırlı olsun.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Bu süreci anlatır mısın biraz sizde sorun neydi hangi ilaçlarla hamile kaldın
Canim biz 2010 temmuzdan 2011 marta kadar yani 9 ay normal yoldan denedik. Olmayınca bir terslik var sanirim diye esim sperm testi yaptirdi. Varikosel, sayı azlıgı, hareket azligi ve %2 morfoloji cikti. O donem nasin yikildigimi anlatamam. Cunku bize once ameliyat, ameliyat sonrasi 6 ay degerler yerine gelecek, o 6 aydan sonra denemeye baslayacaksiniz ve 1 yil icinde olmazsa yardımcı uereme teknikleri dediler. Ama biz bu yontemi uygulamadik. Once keciboynuzu, arisutu bal polen fındık ve güzel bir beslenme programi ile 2 ay detoks yaptik. Sonra GNC den arjinmax ve antioxidant kullandık, ek olarak efinal aldik. Sperm sayimiz 2 ayda mililitrede 7 milyondan 16 milyona cikti, morfoloji 1 den 2 ye, hareketlilik ise yerindeydi. Temmuzda ilk asilamamizi olduk. Toplam 12 milyon sperm yıkama sonrasıda 400.000 kalmisti ve o asilandi, tutmadi. Agustosta ara verdik, 4 eylulde ikinci asilamami oldum. Sperm sayımız 16, hareketlilik ise 0 dan %60 a cikmisti, yıkama sonrası 3,2 milyon sperm aşılandı bana. Ben ilkinde cok kafaya takmistim, deniz girmedim, bir yere cikmadim, sigara icki hic icmedim, ve taktigim icin psikolojik olacak hep bir yerlerim agridi. Goguslerim, karnım midem, ay cok kotu bir 14 gundu. Olmayınca yıkıldım tabi. Sonra ikinci asilamayı istemedim ben. Bir kac ay ara verelim tupe gecelim dedim asim cok istedi. Boyle olunca hic inanmadim ben. Normal hayatima oldugum gibi devam ettim, hatta asilama oldugumu unuttum bile. Hopladim zipladim, dans ettim, koltukları kaldırdım, sigara ictim iste aklınıza ne geliyorsa. Sonra mucizemizi ogrendik hala inanamıyorum. Ama su doktorların soyledigi hepimizin sinirimi bozan ''takmayın'' lafı var ya. İste onu nasil yapatim diyordum onu basardim. Herkese en buyuk tavsiyem bu. İnsallah mlegim bana sıkı sıkı tutunur da bu anlattıklarım geride kalan herkese oncu olur ise yara
Gözün aydın canım ,Allahtan umut kesilmez diye boşa dememişler. Bende 19 milyonla ilk aşılamamı oldum benimde eşimde hareketsizlik var perşembe günü test yaptırıcam umarım pozitif olur şuan hiçbir belirti yok sadece kasıklarım hafif ağrıyo o kadar pek umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı.
hayirlisi olsun canim insallah pozitif alirsin sonucunu,
yıkama sonrasi sonucu ne esinin?
canım ben 19 yazmışım ama yalnış olmuş yıkama sonrası 12 milyon aşılama için yeterli bi sonuç dedi doktorum bakalım.
kızlar,birazdan teste gidicem,hiç umudum yokkk,bugün çok kötüyüm tüm adet belirtilerim var mide bulantısı baş dönmesi halsizlik v.s Allahdan hayırlısı ,siz genedde dua edin bana lütfen...
kızlar,birazdan teste gidicem,hiç umudum yokkk,bugün çok kötüyüm tüm adet belirtilerim var mide bulantısı baş dönmesi halsizlik v.s Allahdan hayırlısı ,siz genedde dua edin bana lütfen...
ben 19 eylülde aşılma olucambu ilk tedirginim ama umudum vardı..sizin paylaşımlarınızdan sonra acaba yine mi olmayacak dedim..: allahım isteyen herkese nasip etsin...
merhaba arkadaşlarım iğnelerim bitti,perşembe günü aşılamam yapılcak bakalım ilk defa olacağı için cok heyecanlıyım.hayılırsı olsun hepimiz adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?