hayırlı olsun melisa,çok sevindim.bende sanırım 5 yada 6 haftalık hamileyim.çarşamba kalp atışlarını duymaya gidicem nasip olursa.beklemek çok zor.sende haber ver muayeneden sonra hemen.
Kızlar günaydın!
cumartesi bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.kalbim durmadı neyseki :)
gerçekten herkese nasip olsun bu duygu tüm kalbimle diliyorum.
8mm ölçtü doktor, 6-7 haftalık görünüyor. 3 hafta sonra her şey yolunda mı diye bir daha gideceğim doktora.
bu arada çok ciddi bir problemim var ne yersem çıkarıyorum hafta sonundan beri.mide bulantım vardı ama böyle değildi.eğer her yediğimi (su dahil) kusmaya devam edersem ne olacak bilmiyorum.
benzer durumda olanınız var mı?
selam kizlar bende 2012 eylul annesiyim bende araniza girmek istiyorum,,,umarim yuce allahim heppimizin gönlune gore hayirli ve saglikli ewlatlar werir,,,,
Senınde hayırlı olsun papatya tamam canım doktprdan sonra haber verırım yarın gıtcem ben ilk defa gorecegım cok heyecanlıyım bakslım insallah bı sorun cıkmaz.son adetım 2 eyluldu senınde yakın sanırım ,))
:) kucağına almayı da nasip etsin Allah , hepimize de nasip etsin. Bulantı benim içinde sorun çıkarmıyorum ama yiyemiyorum çoğu zaman kendimi zorluyorum yiyebilmek için, normalde açlığa dayanamam ama bulantı yüzünden bütün gün yemek yemeden durabiliyorumgeçecek diye beklerken daha çok artıyor günden güne
Kızlar günaydın!
cumartesi bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.kalbim durmadı neyseki :)
gerçekten herkese nasip olsun bu duygu tüm kalbimle diliyorum.
8mm ölçtü doktor, 6-7 haftalık görünüyor. 3 hafta sonra her şey yolunda mı diye bir daha gideceğim doktora.
bu arada çok ciddi bir problemim var ne yersem çıkarıyorum hafta sonundan beri.mide bulantım vardı ama böyle değildi.eğer her yediğimi (su dahil) kusmaya devam edersem ne olacak bilmiyorum.
benzer durumda olanınız var mı?
benim adet düzensizliğim olduğu için sat doğru değil.ama benim yumurta hesabıma göre 6. haftada olmalıyım şuan.çarşamba dr kesin ölçümünü yapar heralde söylerim.bugün dr gitmiş olmalısın hadi gelde anlat merak ediyorum.
Papatya bugun doktor keseyıgoremedı cok korktum dıs gebelik dıye doktora sordum olabilir dedı o da bana 6 haftalık dedı gormemıs lazımdı dedı.kan ve detaylı ultroson verdı ama benım moral yerlerde aglıyarK kan verdım sonra ukı saat sonuc bekledım deyatlı ultrosondada once gobekten sonra vajınadan baktı yok oda goremedı ama nadıl uzgunum sınra kan sonucunu alıpdoktora cıktımki deverım 486 ilk degerde 64 du guzel artmıs doktor deger bını gecmeden kese gozukmez sen gebesın sadece buyuk ıhtımalle gec dollenme olmus dedı 31ı gıbı gel keseye yıne bskalım dedı.umarım senın carsamba gozukur canım gozukmezse benım gıbıüzulme sakın gec dollenme olabiliyomus cunku.benımde adet duzensızlıgım var pkoluyum 6 hafta denıyodu ya daha benımkı cok kucuk us ondan gozukmuyomus 23 unden sonra yumurtladım sanırsam belli olmuyoki bole duzenzızlik olunca.sende carsamba bildır durumunu em canm merak ederım ben.
yazdıklarının sonuna gelene kadar yüreğim yerinden çıktı yani:) çok korktum arkadaşım inşallah görünür sen gönlünü ferah tut,Rabbim yardımcın olsun.Benim 2 hafta önce keseyi gördüler fakat ben kalp atışı başladı zannediyodum o yoktu.bu çarşamba ona bakılcak inşallah.2 gündür adet olcak gibi bir ağrı hissediyorum.bende ona takıldımbi sorun çıkmasın istiyorum artık.evet düzensizlk olunca hesaplar karışıyo.hem her insanda beta hcg aynı hızla artmazmış,kiminde yavaş olurmuş.neyse bunları düşünmeyelim HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK.ÖPÜYORUM :)
insallah canım ya benim ilk betam 64 u hesdaba göre ikigünde bi iki kat artmıs hep ben gec dollenme olduguna inanıyorum insallah bi sorun yoktur. benim sıoa hayata gelmeden beni üzmeye basladı bile. hayırlısı 17 ay cebellestim olsun diye simdi hayırlısıysa olsun gelissin diyorum allah korusun sakat falan olmaktansa....
sanırım ayın 31 ını beklemicem haftaya baska bi doktora giderim dayanamam küçüktye olsa kese bi gözükse rahatlıcamda tam olarak.
neyse canım seninde yarınki muayenen umarım güzel gecer. haber et bana merak ederim ya bide bişi sorcam sen bi ara bebek isteyenlerin topigine geliyomuydun ordan bi tansıklıgımız var gibi ama emin olamadım.:44::44:
sende opüldün seker
canım benim 2 haftadır deli gibi bulantım var.öyle bişey ki,kusturmuyo süründürüyor.zorla kusuyorum geçsin diye.acıkıyorum,yiyorum yine başlıyor tuhaf bişey.ama normal bu haftalarda.yiyememkten korkma kilo kaybetsen bile sorun değil.çünkü bebeğinin şuan kalori ihtiyacı çok düşük senden alabilir.3 aya kadar sıkıntı etme yemesekte olur.ama direncin düşmesin diye dikkat et,dr bana muz ye bulantını keser dedi.dene işe yarıyo sanki:)
kızlar doktor bana da erken gebelik dedi benimde gebeliğimin 5.haftası ve kese çok küçük 6 gündür de kanamam var.forum da araştırdım yazan olmuş mu diye;tiroid lerinize mutlaka baktırın bebek için çok önemli ben tiroid hastasıyım ve 4-5 aydır ilaç içmiyordum gebeykende içmedim tabibebek ondan gelişmemiş (( ilacımı aldıktran sonra kanamam ve sancılarım azaldı.İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır perşembe doktora gideceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?