Eylül 2012 Hamileleri ;)

Ayyy allahm bizede o günleri nasip eder inş. Hayırlı doğumlar sana .

Canım senin ne kadar yüksek çıkmış değerin.Benim dün 4+3 dü akşam kan testi yaptırdık 234,97 çıktı.Bu arada son adet tarihlerimiz aynı.

İkiz mi acaba diye düşünüyorum birazda etrafın gazıyla..

Herkes senin ikizin olacak diyip duruyor, ben panikledim ufak tefeğim zaten ikiz olursa yandım :)

merhaba hanımlar...
bende katıldım aranıza.

son SAT 27.08.12
25 eylülde kesin olarak kanda öğrendik
tam 4+0 haftalıkken Beta-HCG değerim 785 ti.

Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Günaydın herkese :) ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim HCG 36,48 çıktı doktora çarşamba günü gideceğim inşallah herşey yolundadır ,

İkiz mi acaba diye düşünüyorum birazda etrafın gazıyla..

Herkes senin ikizin olacak diyip duruyor, ben panikledim ufak tefeğim zaten ikiz olursa yandım :)

canım aynı seninle değerlerimiz benimde 24 eylülde 829,55 di ve herkes aynı şeyi banada diyor fakat bence normal :26:

merhaba canım benimde son adet 29-08-2012 bende yeni yaptırdım kan testini 3 güm önce 36,48 çıkmıştı enin ki baya yüksek çıkmış maşallah :) doktora gittinmi

Günaydın herkese :) ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim HCG 36,48 çıktı doktora çarşamba günü gideceğim inşallah herşey yolundadır ,

hayırlı olsun canım tebriik ederim

erken değilmi oktor için daha kese gözükmez sanırım

teşekkrü ederim :) bana kalsa hemen gidicektim kan değerini alır almaz ama erken dedi herkes bende haftaya gidicem inşallah korkuyorum bir sorun çıkar diye

yok canım allaha emanet bi sorun cıkmazda bence daha gözükmez kese 2 günde bir testini yaptırmaya devam et artışı gör canım

Hayırlı olsun, tebrikler. Ben de bugün gidiyorum doktora saat 14:00 de randevum var acayip bir stres var ben de merak ediyorum her şey yolunda mı diye..
O kadar minik ki hiçbir şey hissetmiyorsun doktordan medet umuyorsun iyi bir şey söylesin diye.
Umarım herkesin miniği için işler yolunda gider :)

teşekkür ederim :) adet geldi mi gelecekmi derken onu atlattık şimdi de herşey yolundamı bir sorun varmı ?... umarım canımumarım hepimiz için herşey yolundadır

kızlar selam bende aranıza yeni katıldım SAT 28 ağustos..hcg 25 eylülde 99 çıktı bugün tekrar yaptırıcam..yalnız bende acayip bir acıkma var yaa sizdede varmı :))))))

Bence de normal gibi ama içimi bir şeyler kemiriyor :)
Bir an önce netleşsin istiyorum. Sen doktora gittin mi?

pazartesi ilk rand. hayırlısı bakalım çıkıcak herşeyy ortaya önce sağlıkk bitanem bir iki hiçç farketmez

merhaba canım benimde son adet 29-08-2012 bende yeni yaptırdım kan testini 3 güm önce 36,48 çıkmıştı enin ki baya yüksek çıkmış maşallah :) doktora gittinmi

bende seni tebrik ederim canım. teşekkürler ayrıca. seninde geç döllenme olabilir canım doktorunla bir görüşseydin. ben doktora gittim yani kan değerimi aldığım gün gösterdim normal dedi haftaya salı da kontrole çağırdı.

Hayırlı olsun, tebrik ederim :)

çok teşekkür ederim. Bende seni tebrik ederim canım.
Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

pazartesi ilk rand. hayırlısı bakalım çıkıcak herşeyy ortaya önce sağlıkk bitanem bir iki hiçç farketmez

Bugün acaba kese görünür mü? Bir şeyler belli olur mu? Yoksa boşuna erken mi gidiyorum?
Sağlık ocağına uğradım orada ki hemşire biran önce git erken gebelik testlerini yaptır demişti.
Bu testlerle ilgili fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…