günaydın kızlar,hayırlı olsun hamilelikleriniz..size tavsiyem 2013 mayıs anneleri veya 2013 haziran anneleri olarak başlık oluşturursanız daha güzel olur..çünkü bugüne kadar tüm hamilelik sayfaları bu şekilde ay ay hamilelik şeklinde açılmış..
sizlere benimki gibi kolay bir hamilelik diliyorum..karnım çıkınca anladım neredeyse hamile olduğumuhiçbir sıkıntım olmadı son ay elbetteki çok zor..yarın inşallah bebeğimi kucağıma alıyorum.. dualarınızı eksik etmeyin,tüm doğum bekleyenlerden..
Ben bu pazartesi 4+1 de öğrendim değerim 879 çıktı, tekrar ölçtürmedim bugün doktor randevum var bakalım ne çıkacak.
Son 1 haftada 2 kilo aldım anormal yemediğim halde şişkinlik çok ben de 4-5 aylık hamile gibi duruyorum
Kilo işi canımı sıkıyor yuvarlanarak doğuma gitmek istemiyorum
Ayyy allahm bizede o günleri nasip eder inş. Hayırlı doğumlar sana .
Canım senin ne kadar yüksek çıkmış değerin.Benim dün 4+3 dü akşam kan testi yaptırdık 234,97 çıktı.Bu arada son adet tarihlerimiz aynı.
İkiz mi acaba diye düşünüyorum birazda etrafın gazıyla..
Herkes senin ikizin olacak diyip duruyor, ben panikledim ufak tefeğim zaten ikiz olursa yandım :)
merhaba hanımlar...
bende katıldım aranıza.
son SAT 27.08.12
25 eylülde kesin olarak kanda öğrendik
tam 4+0 haftalıkken Beta-HCG değerim 785 ti.
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Günaydın herkese :) ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim HCG 36,48 çıktı doktora çarşamba günü gideceğim inşallah herşey yolundadır ,
hayırlı olsun canım tebriik ederim
erken değilmi oktor için daha kese gözükmez sanırım
teşekkrü ederim :) bana kalsa hemen gidicektim kan değerini alır almaz ama erken dedi herkes bende haftaya gidicem inşallah korkuyorum bir sorun çıkar diye
merhaba hanımlar...
bende katıldım aranıza.
son SAT 27.08.12
25 eylülde kesin olarak kanda öğrendik
tam 4+0 haftalıkken Beta-HCG değerim 785 ti.
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
yok canım allaha emanet bi sorun cıkmazda bence daha gözükmez kese 2 günde bir testini yaptırmaya devam et artışı gör canım
Günaydın herkese :) ben de hamile olduğumu 3 gün önce öğrendim HCG 36,48 çıktı doktora çarşamba günü gideceğim inşallah herşey yolundadır ,
canım aynı seninle değerlerimiz benimde 24 eylülde 829,55 di ve herkes aynı şeyi banada diyor fakat bence normal :26:
Hayırlı olsun, tebrikler. Ben de bugün gidiyorum doktora saat 14:00 de randevum var acayip bir stres var ben de merak ediyorum her şey yolunda mı diye..
O kadar minik ki hiçbir şey hissetmiyorsun doktordan medet umuyorsun iyi bir şey söylesin diye.
Umarım herkesin miniği için işler yolunda gider :)
Bence de normal gibi ama içimi bir şeyler kemiriyor :)
Bir an önce netleşsin istiyorum. Sen doktora gittin mi?
merhaba canım benimde son adet 29-08-2012 bende yeni yaptırdım kan testini 3 güm önce 36,48 çıkmıştı enin ki baya yüksek çıkmış maşallah:) doktora gittinmi
Hayırlı olsun, tebrik ederim :)
bende seni tebrik ederim canım. teşekkürler ayrıca. seninde geç döllenme olabilir canım doktorunla bir görüşseydin. ben doktora gittim yani kan değerimi aldığım gün gösterdim normal dedi haftaya salı da kontrole çağırdı.
teşekkürler :) kan verdiğim gün ordaki doktor gebelik var ama daha çok yeni dedi isterseniz 2 gün aralıklarla kan verin yükselmeyi kontrol edelim dedi gitmedim , ben 6 aylık evliyim kadındoğumdoktorum yok bir arkadaşımın doktoruna gideceğim çarşamba günü inşallah
pazartesi ilk rand. hayırlısı bakalım çıkıcak herşeyy ortayaönce sağlıkk bitanem bir iki hiçç farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?