ama kaç gündür yoktu korkuyorum inan ki şimdiye kadar hep olumluydum dün gece oldu yatmadan sancım başladı gece uyandım bakalım ne olacak hayırlısı tabi inşallah tutunmaları içindir...
cansınız arkadaşlarım benim ...
ben de dün akşamdan beri bir korkak benmiyim diye üzülüyordum((
inşallah hepimizin bebişleri tutar :))
en güzel dua bu bizlere...[/QUOT
tek korkak sen değilsin canım :13:
kızlar çok fena hasta oldum,sesim kısıldı, öksürüyorum, ciğerlerim sökülüyo resmen. bu tedavimi olumsuz etkiler mi acaba, tedaviye başladığımdan beri herşey ters gidiyo, umarım bu kadar şerrin sonunda vardır bir hayır..
kızlar çok fena hasta oldum,sesim kısıldı, öksürüyorum, ciğerlerim sökülüyo resmen. bu tedavimi olumsuz etkiler mi acaba, tedaviye başladığımdan beri herşey ters gidiyo, umarım bu kadar şerrin sonunda vardır bir hayır..
bende ve eşimde hiçbir sorun yok,ama 3 senedir uğraştığımız halde kısmet olmadı evlat sahibi olmak.sonunda tüp bebeğe karar verdik,ama biraz korku var içimde ne yapmam gerek bilmiyorum ne olur yardım edin bana...
canım hoş geldin nereyegitmeyi düşünüyrsun nerde oturuyrsun
hangi aşamadasın canım
İlknur ne yapıyosun şekerim bebişin nasıl sen nasılsın
bugün 4. iğnemi yaptım canım, ama hiç geçmicek bi grip gibi geldi bu bana. bazen böyle oluyorum ve çok uzun sürüyo hastalığım. bugün misafirim var o yüzden de iyice yordum kendimi ama önümüzdeki günlerde iyice bi yatmak istiyorum opuya kadar. 1 hafta sonra falan olur heralde opu.
selam kızlar nasılsınız bugün benim opudan sonra 3. günüm ama hala çok ağrım var ölüyom ağrıdan benim gibi olan var mı aranızda?
selam kızlar nasılsınız bugün benim opudan sonra 3. günüm ama hala çok ağrım var ölüyom ağrıdan benim gibi olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?