Amin İnşallah Canım Saat 11 orda olucam. Seninde annen gelicek ne güzel anneler başka oluyor.Kaç gündür peşimde annem sürekli su iç kızım değip duruyor yaaaaaaaaaaaa
ana başta taç imiş her derde ilaç imiş evladı pir olsada anaya muhtaç imiş . bu söz boşa söylenmemiş canım ana yüreği işte analarımız bizler için her fedakarlığı yapıyo inş bizde evlatlarımıza öyle şevkatli merhametli oluruz
Amin İnşallah Canım Saat 11 orda olucam. Seninde annen gelicek ne güzel anneler başka oluyor.Kaç gündür peşimde annem sürekli su iç kızım değip duruyor yaaaaaaaaaaaa
hiç sıvaslılar gel yapalım ye demıyolar kı canım
gördum de yemedım
iyi geceler kızlar
mirage tadviye başlamışsın gözünaydın tatlım çok sevindim inşallah tedavi sürecinde herşey yolunda gider ve sonunda kavuşursun bebeğine
kızlar bende yarın kalp atışları için dr a gitcem çok heyecanlıyım inşallah iyidir meleklerim
canım benim yarın inş bebişlerin kalp atışlarını duyacaksın rabbimin izniyle sen nasılsın
çok su içme dikkat et. sonrasında yatman gerekiyor çünkü ayaağa kaldırmıyorlar şişersin valla :))) benim başıma geldi de
inşallah havincim yaa çok heyecanlıyım
ben bulantılar dışında iyiim çok şükür canım ama tüm gün bulantı beni mahvediyo okuldada rezil geçiyo saatler neyse buna şükür napalım yeterki bebişlerim iyi olsunlar
sen nasılsın canım benim
cumartesi opum oldu.Doktorumda bol bol su içeceksin dedi transferim salı yapılıcaktı perşembeye yapalım beş altı litre su tüket dedi suyuda pek seven biri değilim. sürekli lavobadayım yaaa
canım doktorun ohhs olma diye sana bol bol su tüketmeni söyledi doktorun dediğini yaparsan ohhs olmaktanda kurtulursun canım
Devam yani suya :)))))
cnm tedavin başlamış hayırlı olsun, inşallah herşey yolunda gider, bol bol kaliteli yumoşların olur.
iğnelerin içinde fazladan oluyor cnm, o nedenle mantıklı olmuş aldıkların.
Canım tedavin hayırlı olsun çok sevindim,allahım bu sefer güzel haberler almayı bizide mutluluktan uçurmayı nasip etsin.Tanıdık bir eczacın varsa ona rica etsen dpo fiyatından gtirtebilir bnm ilaçlarım çok uyguna gelmşti.Bu arada eşin karışımları içiyor mu tatlım
herkese merhaba,Arkadaşlar yarın 2.muayeneye gidem inşllh saat 3 te randevum var.Dua edin inşallh kalp atışlarını duyayım çok korkuyom bn de hiç belirti yok hala:)
yok cnm benm kistleşme değilde..her kan tahlili için gittiğimde farklı hemşire vardı..kmse işini doğru yapmıyorkii..bi gittim dosyamı açmamışlar daha.bi de 21.gün kontrolüm atlandı o yüzden bi sonraki adetin 21.gününü bekledim..birde bu hsg yüzünden 2 dir erteleniyor işte..ilk regliden 10 sonra dediler gittim başka dr.da olmaz en fazla 7.gün gelicektin dedi ekime kaldı ekimdeki adetmin 7.günüde bayrama denk geldi( işte böyle böyle ertelendi bnm hep boş şeyler yüzünden..hsg filmim olmadanda heyet raporu için dosyam tamamlanmamış oluyor ve ilaçlara başlanamıyor ( böyle işte
canımmmm çok sevindim tedavinin başlamasına o kadar heyecan yaptım ki anlatamam bu arada dikkat ettim arkadaşlar ilaç saati ile ilgili bişeyler demişler ama bu konuda sıkıntı yapma bu kişiden kişiye değişiyor benimde akşam 7 de yapıyoduk ama gündüz yapanda var
canım bu sefer annemin haberi var yanımda olcak transfer dönemimde inş
Teşekürederim cnm. daha iyiyim şükür nasipse yarın transferim heycanla bekliyorum. Umarım problem olmaz arkadaşım.
iyi geceler kızlar
mirage tadviye başlamışsın gözünaydın tatlım çok sevindim inşallah tedavi sürecinde herşey yolunda gider ve sonunda kavuşursun bebeğine
kızlar bende yarın kalp atışları için dr a gitcem çok heyecanlıyım inşallah iyidir meleklerim
süperrr. hem rahat geçer tedavi sürecin, hem de moral olur anne şefkati. ben de annemin yanına gidicem transferden sonra. kocamı da alıp gidicem.
İyi geceler kızlar çıkıyorum. Sabah erken kalkıcam. Bir kaç gün olmam sanırım iyi bakın kendinize hoşçakalın byyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?