canım bulantılar olsun onlar bu ayların en güzel çiçeği diyelim bebişlerinin büyüdüğünün göstergesi inş yarında güzel haberlerle gelirsin canım bebişlerinin pıt pıt larını duyarsın sonra sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına alırsın rabbimin izniyle
ben iyiyim canım çok şükür
teşekkür ederim canım. inşallah senin de herşey yolundadır. güzel haberlerini paylaşırsın yarın bizimle. :)
KIZLAAR...Bu arada bana söylesenize ben yarın ne kadar daha alayım gonal-f'den. 5 gün yetmesi için 225'lik daha almam gerekiyor ama sizce pazartesi günü gittiğimde gonal-f'ye devam et der mi? tecrübeleriniz ne diyor?
Çok teşekürederim canım senin Tedavinde hayırlı olsun arkadaşım.
canım benim bu sefer öyle olacak nasipse hep bende toplanıcaz ablam yemekleri yapıcak annem çocukları bende yatıcam nasipse yani baya kalabalık olcaz
inşallah canım benimmm aminnnnnn
darısıda sana olsun inşallah sende bu tatlı şikayetleri edersin inşallah:)
ben de teşekkür ederim canım :)
valla şahaneymiş. bu defa hamile kalırsın sen bu kadar cümbüşlü tedaviden sonra. ben de mi size gelsem :)
canım benim yeterki olsunda arada söyleneyim inanki mutluluktan sevinçten anlamam heralde rabbim bizede yaşatsın hamileliği sağlıklı sıhatli gelişsin bebişlerimiz anne karnında anne kardında sağlıklı sıhatli süreçlerini tamamlayım gününde saatinde kucağımızada alalım inş rabbim sanada sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin bebişlerin anne karnında sağlıklı gelişsin inş canım
asil canım benim nasılsınnn
asil canım hoş geldin nasılsın
aminnnn havinim amin inşallah tabiki bunlara söyleniyoruz ama şükürler olsun diyoruz Rabbim hepimizi evladına kavuştursun inşallah sağlıkla sıhhatle uzun ömürle
Miragem bebeğim hayırlı olsun tedavin. İnşallah herşey yolunda gider ve bu son bekleyişin olur. Dualar seninle Rabbim gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah.
Kedi ve Bebişimolsun sizlerde inşallah bi sorunla karşılaşmadan bebişlerin ilk sesini yani kalp atışlarını duyarsınız. Sizlerde dualardasınız bizleride dualarda unutmamanız dileğiyle kocaman öpüldünüz...
Miragem bebeğim hayırlı olsun tedavin. İnşallah herşey yolunda gider ve bu son bekleyişin olur. Dualar seninle Rabbim gönlündekini en kısa zamanda versin inşallah.
Kedi ve Bebişimolsun sizlerde inşallah bi sorunla karşılaşmadan bebişlerin ilk sesini yani kalp atışlarını duyarsınız. Sizlerde dualardasınız bizleride dualarda unutmamanız dileğiyle kocaman öpüldünüz...
İyiyim kuzucum sağolasın gelen giden uğraşıyoruz işte sen nasılsın annen kardeşin geliyormuş hadi gözün Aydın
sağolasın asilcim. Allah hepinizden razı olsun. sen nasılsın? daha iyi misin?
canım iyi olmana sevindim rabbim daha da iyi eylesin seni
canım evet nasipse bu sefer böyle bir karar alındı bende tamam dedim inş herşey hakkımda hayırlı olur canım bende cumartesi ablamı almaya gideceğim ondan sonra annem gelecek nasipse işte bende toplancaz inş herşey güzel olur
İyiyim canımbenim çok şükür. Kayınvalidemler vardı onları yolladım yarında gelecekler var ortalığı toparladım falan. Gelen gidenlerle uğraşıyorum şimdilerde hiçte tahammülüm yok ama Kayseri'yi bilirsin işte. Keşke bi hevesle söylemeseydik herkese hamileyim diye. İşte böyle sende yarın kontrole gidiyomuşsun hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?