eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

tatlım baştan bu tarafa şu aletten uzak durun diye yalvarıyorum nerdeyse (( inanın çok fazla zararı var inanılmaz derecede radyasyon dağıtıyor ve bu bebeklere tutunsada tutunmasada zarar veriyor dikkat edersen eğer bi çok arkadaşımızın testi pozitif çıktıktan sonra değer düşüyor ben buna bağlıyorum halamın oğlu ecz.. kesinlikle uzak durmalı neden bunu merkezleriniz demiyor diyor şimdi sana sesleniyorum uzak dur bunca zaman sonra bebk sahibi oluyorsunuz nedeni bu olmasın lütfen girme bir süre biz zaten burdayız arada bak ve çık nolur(

seminay geç miş olsun tatlım. sende benim durumuma düşmüşssün. bana 2 defa oldu. İnsan bir an yıkılıyor ama topla kendini. iyiy yumurta uretmen için bu onemli:) Kısmet degilmiş de bir daha ki sefere inşallah saglıklı olur ve tutar.

Miss Angel,
sende topla kendini her ne olursa olsun once bebegin oldugunu soyle kendi kendine. orada bir minik buyuyor . sana Allah'ın bir lutfu. Onu düşün ve gulumse . Gulumse ki bebeginde mutlu stressiz olsun. Saglıkla kal

ne aleti ya? benimkilerde pozitifdi sonra düştü . doktor bunun nedneinin kromozom anormalisi olabilecegini saglıklı embriyo olmadııgnı soyledi.

slm kızlar aranızda 5. gün transferi yapan varmı? merkezden aradılar 5 tane yumurtam 5. transferi dediler.cuma ALLAHIN izniyle transfer günüm

Ne kadar güzel demek ki kaliteli hepsi 5 ün dayanmışlar.İnşallh Allah ın izniyle tutar.Dua et sadece

çok şükür rabbime tedavinin başından beridir ,her işim rast gitti.içimden geçende 5. gün transferiydi.etraftan ve netten okuduklarıma göre 5.transferinde tutunma oranı daha yüksekmiş

çok şükür rabbime tedavinin başından beridir ,her işim rast gitti.içimden geçende 5. gün transferiydi.etraftan ve netten okuduklarıma göre 5.transferinde tutunma oranı daha yüksekmiş

rabbim işallah hayırlı habererlerin sonuna kadar gitmsini nasip eder ,nerde yaptırıyrdun .bende perşem be adana balcalıda laporoskobi olacam allahın izniyle tüpler acolacak .allah yardımcımız olsun canım

rabbim işallah hayırlı habererlerin sonuna kadar gitmsini nasip eder ,nerde yaptırıyrdun .bende perşem be adana balcalıda laporoskobi olacam allahın izniyle tüpler acolacak .allah yardımcımız olsun canım

brüksel tüp bebekte yaptıryorum.sana geçmiş olsun.inş ameliyattan sonra kendiliğinden hemen hamile kalırsın

canım benim bakalım doktorla görüşeceğim, ara veririm sanırım, geride kalanlara da pek güvenim kalmadı gibi. aradılar beni herşey çok güzeldi, problemi olan bir hastada değilsiniz ama bizde bir noktadan sonra olacakların önüne geçemiyoruz falan dedi.
hayırlısı artık herşeyin.

kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....

eşimin böbreğinde taş çıktı hemde kocaman ameliyat şart yani üstüne üstlük eşimin ailesinin anlayışsızlığı iki canımla ortada kaldım ne yapacağımı şaşırdım

Çok SeVİNDİM:))))))))))))))) TEBRİKEDERİM YAAAAAAAAA allah tamamını erdirsin inşallahhhhhh.Kendine ve bebişlerine çok iyi bak:))))))))))

ÇOK dUygulandırdın beni yaa çok sevindim.

tebrik ederim çok sevindim. inşallah önce sağlıklı bir gebelik sonrada sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın....hayırlı olsun, darısı tedaviye başlayan ve sonuç bekleyen diğer kızların başına...

eşimin böbreğinde taş çıktı hemde kocaman ameliyat şart yani üstüne üstlük eşimin ailesinin anlayışsızlığı iki canımla ortada kaldım ne yapacağımı şaşırdım

Lütfen kendini üzme çok geçmiş olsun.Bundada bir hayır vardır.Üstelik hamilesin bebişlerinde seninle birlikte üzülüyorlar.Kimsenin seni üzmesine izin verme lütfen umarım eşinde bir an önce amaliyatını olur. ve sağlığına kavuşur. LÜTFEN ÜZÜLME hadi gülümse bakimmmm

tebrik ederim canm ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .bizlerede dua et.

amin insallah rabbim o günleride hayirlisila gösterirr insallahh rabbim isteyen herkese nasip etsinnn aminnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…