merhaba kızlar hastanede 2 ün kak-ldıktan sonra bugün taburcu oldum çok şükür.Hafif kanamam oldu dr.gittim dinlendirelim seni dediler 2 ün dinlendim allah tan bebişlere bişey olmadan kanamam durdu.Dikkat etmek lazım.Bir kadın eldi dolap kapağını kaldırdığı için ve hamile olduğuu bilmediğinden kalbi durmuş bebeğin aldılar.Bn yatıp dinlncem 10 gün raporluyum.Çok şükür iyiim şimdi.Sizler nasılsınız?Test günü sonucu alan oldumu ?
tatlım baştan bu tarafa şu aletten uzak durun diye yalvarıyorum nerdeyse(( inanın çok fazla zararı var inanılmaz derecede radyasyon dağıtıyor ve bu bebeklere tutunsada tutunmasada zarar veriyor dikkat edersen eğer bi çok arkadaşımızın testi pozitif çıktıktan sonra değer düşüyor ben buna bağlıyorum halamın oğlu ecz.. kesinlikle uzak durmalı neden bunu merkezleriniz demiyor diyor şimdi sana sesleniyorum uzak dur bunca zaman sonra bebk sahibi oluyorsunuz nedeni bu olmasın lütfen girme bir süre biz zaten burdayız arada bak ve çık nolur (
slm kızlar aranızda 5. gün transferi yapan varmı? merkezden aradılar 5 tane yumurtam 5. transferi dediler.cuma ALLAHIN izniyle transfer günüm
Ne kadar güzel demek ki kaliteli hepsi 5 ün dayanmışlar.İnşallh Allah ın izniyle tutar.Dua et sadece
çok şükür rabbime tedavinin başından beridir ,her işim rast gitti.içimden geçende 5. gün transferiydi.etraftan ve netten okuduklarıma göre 5.transferinde tutunma oranı daha yüksekmiş
rabbim işallah hayırlı habererlerin sonuna kadar gitmsini nasip eder ,nerde yaptırıyrdun .bende perşem be adana balcalıda laporoskobi olacam allahın izniyle tüpler acolacak .allah yardımcımız olsun canım
ben derim ki hiç ara vermeden dondurulmuşlarını kullanmaya devam et cy. illa ki biri tutacak.
yasemincim aed arkadaşımız artık topicimizi ziyaret etmiyor bildiğim kadarıyla. ama belki uğrayıp okuyorsa görür mesajını.
seminaycım çok üzüldüm canım. inşallah bir sonrakine sağlıkla doğacak bebeğin. Allah hayırlısını nasip etsin.
blastosist transfer yapılacak inş.daha önce yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz çok mutlu olucam
kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....
kizlar sonuc belli olduuu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allhin izniylee rabbim bu mutlulugu hepmize yasatsin ya hala inanmuíyom okadr olumsuzluktan sonra hepinize cokk tesekkür edim dualrimdasiniz hpininizz bana cook yardimci olunz allah razi olsun ama ben hala soktayimmmm...rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin aminnnnnnnnnn.....
eşimin böbreğinde taş çıktı hemde kocaman ameliyat şart yani üstüne üstlük eşimin ailesinin anlayışsızlığı iki canımla ortada kaldım ne yapacağımı şaşırdım
ÇOK dUygulandırdın beni yaa çok sevindim.
tebrik ederim çok sevindim. inşallah önce sağlıklı bir gebelik sonrada sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın....hayırlı olsun, darısı tedaviye başlayan ve sonuç bekleyen diğer kızların başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?