eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kısa canım

inşallah canım teşekkür ederim :) cevap için de çok teşekkür ederim. kafamız karıştı çok fena. napcamızı şaşırdık.

Haklisin CANIM ama doktorun ne dıyorsa o
Herkesin durumu rahim yapısı sperm sayısı farklı
En iyi doktorun bilir
İnsan nasıl hevesleniyo demi o yumos takibine giderken bile
İnsana öyle tatlı geliyor ki hamile kaldığın Günü'de yavrunu kucağına aldığın Günü'de göreceksin inşallah

canım kendini hiç strese sokacak şeyler yapma düşünme gerçekten etkisi var tutunmada ben ilk 2 tedavimde gergindim ve sonuç negatifti son denememde üstelik yumurta kalitesi ve döllenen yumurta sayısı diğerlerine göre daha azdı ve kötüudü ama sonuç pozitif.komedi dizleri falan izle mutluluk hormonu salgılasın vucudun birde transfer sonrası lütfen en az 4 ya da 5 gün ne tlf nede pc uzak dur 3.denemede sana söylediklerimin hepsini birebir uyguladım inşallah seninde olacak canım .. küçük bir dipnot işe yaradımı bilmiyorum ama bu sefer birsürü taze fındık yedim tabak tabak transfer sonrası yinede yazayım dedim :)

ne güsel haberler bunlar canım .. iyi haberlerine duacıyım.. Rabbim elini çekmesin üzerimizden... İnşallah herşey çok güzel olucak anne adayım yavyulara ii bak :))

sabrınıza sığınarak bugün son bir soru soruyorum :)) tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama yapıldı sizlere?
canım 31.de başladı tedavim 13 unde opu yapılmıştı benim,ilk iğnemle beraber 13 gün olmuş oluyor.
Hkere CANIM nasılsın iyi mısın nasıl geçiyor hamileliğin
canım bu aralar iyiyim çok şükür bulantılar hafifledi ama kendimi daha toplayamadım tam. ya geçen yazdığını okuduğum bebişin biri gitmiş dimi yanlış hatırlamıyorsam nasıl oldu, inşallah çok üzülmemişsindir.

güzeller napıyorsunuz..dün bir bebiş aldım kucağıma koklaya koklaya öptüm bol bol dua ettim hepimiz için ayy çok farklıydı bütün olanlardan sonra gözlerim doldu ağlayacaktım eşim anladı kalabalıktı bide hadi bana ver birazda dedi sanki benim çocuğumdu...inşallah çok güzel günler yaşayacağız bizde....

mrb kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim moralim sıfırın altında bilmiyom nerelerde bebeişim gayet iyi şükürki ama bu ara çok fazla yıprandım moral olarak bugün çok ağladım sinirimden eşimin biraz sağlık problemleri var kısaca şöyle diyim 3 yıl bekledim bebeğimi hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana doğru dürüst sevinemedim çok kötüyüm çok

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim rashelcim. dikkate alıcam. bir de ananas duymuştum. onu da yiycem.

ne güsel haberler bunlar canım .. iyi haberlerine duacıyım.. Rabbim elini çekmesin üzerimizden... İnşallah herşey çok güzel olucak anne adayım yavyulara ii bak :))

:) amiiin ilknurcuuum. özledim kız seni.

öyle deme canım ya nolur. noldu ki eşine? inşallah ciddi birşey değildir. belki hamilelik duygularını bu yönde etkilemiştir. bak ben bi kitaba başladım "iyi hissetmek" diye. orda dio ki duygularımızı düşüncelerimiz oluşturur. düşüncelerini olumlu tutarsan duyguların da olumlu yönde değişecektir. ben deniyorum, hakkaten işe yarıyor.

canım tebrik ederim allahım tamamına da erdirsin inşallah...

kızlar, eşinde sperm sorunu olanlar, yumurta toplama gününde spermler de alınıyor ya, eşleriniz kaç gün cinsel perhiz yaptı o günden önce? hatırlar mısınız?

sabrınıza sığınarak bugün son bir soru soruyorum :)) tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama yapıldı sizlere?

mirage canım 2-5 gün arası cinsel perhiz dediler bana. 12.günde toplandı benim yumoşlar 18.günde de transferim oldu. 5.gün embriyosuydu benim. zor biraz ama geçip gidiyor her zorlandığında bunu düşün geçip gidecek hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alacaksın...

canım önemli bişey yoktur inşallah.. sen kendini fazla üzmemeye çalış bebeğini düşün hayatım..

akşamüzeri yazdım ama silinmiş şimdi hatırladığım kadarıyla yazıyorum canım öncelikle ben oynatmaya az kaldı herşeyi saldım çayıra mevlam gayıra güzel dileklerin için çokmersi :)

benim tedavim başlayınca 5. gün kontrole çağırır doktorum yumuş sayımı söylemez 7. gün 9. gün şeklinde gün aşırı çağırır ortalama olarak en erken 9. gün yumurta toplama yapılabilir (anladığım kadarıyla senin yumuşlar hızlı büyümüş çünkü) yanlış hatırlamıyorsam benim genelde 11. gün civarında olur çatlatma iğnesine son 3 gün kala 3 tane cetrotide kullanırım genelde 7. gün gibi senin yumuşlarının büyüklüğüne gelmiş olur ve benim hesaplama tarzım şu(hep de üç aşağı beş yukarı tutmuştur) günde 2mm büyüyor yumuşlar diye hesaplayarak tahmini yumurta toplama günümü bulurum :) yumurta sonradan gelişebilr ama sen kendini 3e hazırla çünkü olgun yumurta genelde ilk görülenler çıkar cinsel perhiz 3-4 gün yapması gerekir eşin onu da zaten senin opu gününe karar verip çatlatma iğneni yaptıracağı zaman söyler
çok yumurta biraz rezervle ilgili olsa da benim gibi polikistikoverli hastalarda olur mesela benim 25 yumurtam toplandı 15 döllendi ama sadece 3 tanesi çok iyiydi. yani çok yumurta kaliteli olduğu anlamına gelmez ki tam tersi daha önce overlerde birikmiş yumurtalarda atıldığı için çoğu kalitesiz ya da boş olur

bu sorular ilk denememde bende de vardı ama boşuna kafanı yorma bence bırak günü gelince hepsini söylüyorlar ben de merak edip çok araştırmıştım araştırdıkça kaçıncı gün olacak ne olacak nasıl olacak dedikçe bunalıyorsun 2 denemede tecrübeyle zamana bıraktım ama çalıştığım için iş yerini ayarlamak gerektiğinden yine de bilmem gerekiyor tabi ::))

imamın dediğini yap yaptığını yapma benim dondurulmuşlarla ilk ama toplamda 3. denemem olacak şimdi de sırada ne var diye ben de merak etmekten kendimi alamıyorum :)

umarım herşey iyi gider bebişlerini alırsın kucağına ben çok konuştum öptüm tatlım

kızalr bişey sorcam tüpe başlayınca bu iğne vurulma işlemi ortalama kaç gün sürüyo..bide kaç güne bi kontrole gidiyoruz acaba ??

kişiye göre değişir ama ortalama 9 ve üzeri diye düşün ilk gidşinden sonra 5. gün sonra güün aşırı yapar benim doktorum :))

benim de tek tüpüm tıkalıydı bi çok doktor tek tüp yeterli hamile kalmak için dedi sadece sıvı birikimi yani hidrosapinks olmasın yeterki ama hemen tüp değil tabi önce ilaçla yumurtlama takibi 4 ay sonra 1 aşılama ki ben polikistik overli olduğum için tek aşılamadan fazlası olmasın dedi doktorum bir tüp bebekten sonra benden bi sıvı geldiği için acaba hidrosalpinks mi var diye şüpheden laparoskopi+histeroskopi oldum tıkalı tüp de açık çıktı ya da onlar henüz kamerayı yerleştirmeden verilen gazla açıldı bilmiyorum ssıvı da görülmedi kapalı olsaydı açmak anlamlı değil tekrar tıkanır diye direkt tüpümü alacaklardı vebişey yapılmadan ameliyattan çıktım 2. tüpü denedim olmadı şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğim ama 3 sene evlilik şartına uymadığım için ben de 1,5 senelikken başladım herşeyini kendin karşılıyorsun devlet ödemiyo devletteki doktorlar bana 3 seneyi beklememi önerdiler ameliyattan sonra... laparoskopi sonraı çok beklemen gerekmiyo bi kaç ay içinde hemen tüp deneyebiliyorsun benim durumum seninkine bi örnek umarım aydınlatıcı olmuştur :))
ben ce acele etme önce ufak tedavileri bir dene benimki gibi derim sana hangi doktor söylediyse tüp için çok erken konuşmuş özelse para için olabilr başka doktorlarla da bi görüş derim çünkü hemen her doktor önce bunu öneriyor tabi troid durumu değiştirir mi onu bilemiyorum geçmiş olsun :))

tubacım çok teşekkür ederim vaktini ayırıp uzun uzun yazmışsın benim için. hakkaten bıktım bişeyleri araştırmaktan. hadi sen de başla artık bir an önceee.

kızlar sabah sabah ben de iyi haberler yok...benim dondurulmuşlarda sevmedi beni, olmadı maalesef. bir diğer kötü durumda adet olmadım hala. bugün 32.günüm. günlerdir adet ağrıları çekiyorum özellikle cuma çok fenaydı neden böyle oldu anlamış değilim. transfer günü rahim 15mm idi, yani ince falanda değildi. alınan iğne ilaç v.s. hormonlarımızın dengesini bozuyor. geride 4 dondurulmuşum daha var ama pek güvenim kalmadı diyebilirim. onlar durmaya devam etsinler. ileriki zamanda farklı bir şey düşünürsem denerim. bu topikteki son kötü sonuç olsun inşallah.

Ay evet hiç bilmezdim bende çok şaşırdm.bakalm inş ya tedaviyle bir yapsinlar birde onun düşmesini beklemiyeyim teşekkrler cnm cvbn için

Merve cnm bnde geçen seni sordum kizlara nerelerde görünmüo die:)) çok saol cnm içim rahatladi

Cnm çok tşk.ler valla iiki varsiniz dün bide btn gün buna üzüldüm. Bide bunun için mi beklicez die..heralde tedaviyle bir yuruturler.

Cy cim çok uzuldum ne diyebilirim ki. Rabbm sabrını da versn inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…