eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..


Arkadaşim nedir seni bu kadar üzen..hormonlarin da rahatsız eder şimdi seni.. Bak dediğin gibi 3 yil beklemişsin tadini çikar boşver herşey olacağina variyor cnm.. Sen artk 2canlisin bebişin moralini de düşün
 
Cok tesekkürler yanitin icin, cevabini yeni gördüm... Bu acemilik zormus, 100 mesaji doldursam da kisisel mesaj atabilsem.
Sanirim Egeye yonlenicem ben de. Universite yogundur diye biraz endiseleniyorum, ama bir deneyip goreyim bakalim.
Bu arada senin sürecin nasil gitti, hersey yolundadir umarim.
Bana çok yardimci oldun, gönlünce olsun, daha fazla bekletmeden üzülmeden kavusursun umarim bebegine.
Dualarim kendimle beraber sen ve burada hiç tanimadigi insanlara destegini esirgemeyen tüm forum üyeleri için...
Sevgiler, gorusmek dilegiyle...


 
kızlar hcg değerım düşmeye başladı
gebelığım 1 haftacık surdu
neyse vardır bı hayır
mevlam neylerse güzel eyler
turk canım senın de hayırlı olsun
senı görunce sevındım
Allah tamamına erdırsın canım
 

cnm geçmiş olsun, önce pozitifi görüp sonrası kaybetmek daha zordur, elbet olacak bir gün. bende negatifi aldım ama hayat devam ediyor.
 
Cy cim çok uzuldum ne diyebilirim ki. Rabbm sabrını da versn inş..

teşekkürler cnm, bu arada adet oldum an itibariyle, test günüm bugündü, yani acele etmeyip dün yaptırmasaymışım yine testten önce adet olmuş olacaktım. keşke öyle olsaydı çünkü test sonucunu beklemek zormuş.
 
kızlar günaydın ..... cy ve seminay ikinize de geçmiş olsun arkadaşlarım... Rabbim bizleri bir daha bu acılarla sınamasın inşallah....
 

SLM. seni merak ediyordum. çOK üzüldüm. Üzme kendini daha 4 tane dondurulmuşun var.Olcak inşallah demekki daha zamanı var bu şekilde düşünmeye çalış.Kendini üzme lütfen
 
günaydın kızlar. sabah sabah yine can sıkıcı haberler var gördüğüm kadarıyla geçmiş olsun rabbim cümlemize sabırlar versin inşallah. hepimiz gergin günler yaşıyoruz üzülsen dert üzülmesen olmuyor ne diyeyim bilmiyorum.
 

canım geçmiş olsun inşallah sıkıntılı bir durum olmaz.
üzüldüm niye böyle oluyor önce pozitif sonra negatif tüh ya
 
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine valla canım nuri bey öyle demişti hatta son günlerde benimle eşimin o kadar moralini bozmuştu ki yumurtalar istediğim gibi büyümüyor demişti ama opu da 17 yumurtayı duyunca şok olmuştuk
canım hayırdır inş. önemli bir problem yoktur ama sen artık iki canlısın kendine çok dikkat etmen lazım
10 yumurtam toplanmış,8 işleme alınmış ve 3 gün bugün arayıp transfer gününü söylicekler inş
maşallah canım 5. gün mü transfer olacak

canım çok geçmiş olsun vardır bir hayır bunda da
 

ben derim ki hiç ara vermeden dondurulmuşlarını kullanmaya devam et cy. illa ki biri tutacak.


yasemincim aed arkadaşımız artık topicimizi ziyaret etmiyor bildiğim kadarıyla. ama belki uğrayıp okuyorsa görür mesajını.


seminaycım çok üzüldüm canım. inşallah bir sonrakine sağlıkla doğacak bebeğin. Allah hayırlısını nasip etsin.
 
yanlış anlama ama komik yani 7 ile 17 iki katından da fazla.7 dersin de 8 9 olur anlarım komikmiş.senin yaşın 23 dü değilmi fsh ı nı hatırlıyormusun
 

Merhaba tubadefekti o kadar aydınlatıcı oldu ki teşekkür ederim.Bende karar veremiyorum ameliyata tüplerin açılmaz dedi doktor evet özel hastaneydi tabiki para kazanmak için tüp dediğini düşnüyorum.Bende rapor çıkaramadım allahım güç verdiği sürece özele devam edicez.Bende hsg yi özel hastanede çekildim ama hiç bir şekilde inancım yok onlara çünkü ben çok acılı kıvrana kıvrana çekildim çok canım yandı.Tabiki tüpden önce diğer yöntemleri deniyim ama bu sürecin beni yormasından korkuyorum bide çok takıntılı bir tipim var ruh halimin iyi olmaıycağını düşnüyorum.
Senin ikinci tüp denemen mi tuba eşin ile alakalı sıkıntı varmı yoksa neden tüp sonuç alamadın sorabilrmiyim??
Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah beni aydınlattığın için teşekkürler.
 
essecim benim en yakın arkadaşıma da aynı şey olmuştu. o hemen çocuk sahibi olmak istediği için, ameliyatla zaman kaybetmek istemedi, tüp bebek yaptı. şimdi bir kız bir erkek ikizleri var, 2 yaşındalar...Allah sana da doğru yolu göstersin, sana da hayırlı evlat nasip etsin inşallah.


Teşekkür ederim verdiğin cevap için mirage bende bir an önce elimden geleni yapıcam vakit kaybtmek istemiyorum.
Aminnn güzel dileklerin için allahım burda olan herkesi tezz vakitte sevindirsin inşallah:))
 
Son düzenleme:
yanlış anlama ama komik yani 7 ile 17 iki katından da fazla.7 dersin de 8 9 olur anlarım komikmiş.senin yaşın 23 dü değilmi fsh ı nı hatırlıyormusun

evt canım aynen öyle sinem hemşire odaya gelip 17 deyince şok olduk biz evt yaşım 23 fsh geçen adetimde baktırdım 6,30 du fsh
 
merhaba kızlar hastanede 2 ün kak-ldıktan sonra bugün taburcu oldum çok şükür.Hafif kanamam oldu dr.gittim dinlendirelim seni dediler 2 ün dinlendim allah tan bebişlere bişey olmadan kanamam durdu.Dikkat etmek lazım.Bir kadın eldi dolap kapağını kaldırdığı için ve hamile olduğuu bilmediğinden kalbi durmuş bebeğin aldılar.Bn yatıp dinlncem 10 gün raporluyum.Çok şükür iyiim şimdi.Sizler nasılsınız?Test günü sonucu alan oldumu ?
 

Bu mesajı yazdıktan sonra 2. tup denememi yaptım. 2. denememde Ege'de oldu ama bu sefer fikrimi bu merkez hakkında değiştirdigimi soylemeliyim. Çunku bana pko olmadıgım halde pko dendi ve e2 kitleri o gun olmadıgından test yapılamadı ve o yuzden dogru bir tedavi verilmedi ve sonuçta pko denen benden ancak ve ancak 2 yumurta elde edildi. Bus efer şansımı 9 Eylul'd edeneyecegim. Kısmet bu işler ama hatalar ne yazık ki olbailiyor. ne kadar bilinçli olursanız olun yine de bunlar başınıza gelebiliyor. Kısmet..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…