eylül 2013 anneleri buraya....

kızlar bugün kontrole gittim. SAT a göre 21 + 5 günlük yazıyor. ama ultrasonda 23+4 yazıyor. birde bebişimin kilosu 630 gr mış. 2 hafta önden mi gidiyoruz acaba? birde cinsiyetimiz kızmış. kızımın istediği oldu. kız kardeş istiyorum deyip duruyordu. Allah herkse sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin..

ölçümlere göre değişiyo canım bazı değerler veriyolar ultrason kagıdında ac,bpd,fl falan yazıyor benimde onlar değişiklik gösteriyo doktor önden gidiyosun demediği sürece düşünme bence öyle bişey olsa söyler daha bebiş tam büyücek ozaman tam belli olur 6 aydan sonra fl ölçüsü gercek gebelik haftasını veriyomuş. bakalım benimde ac ölçüsüne göre 23haftalık görünüyorum ama sata göre 22 hafta yazıyor. benimde bi kızım olucak inş. allah herkesin gönlne göre hayırlısını ve sağlıklı bebişini nasip etsin inş. kız kardeşim olmadı benim ama cok isterdim daha bi baska olurdu heralde kızın kız kardeş istemekte haklı allah kucagına almayı nasip etsin arkadaşım herkese nasip etsin inş.

Benim doğumum 2 eylül gözüküyor ama kızım sabırsızsa ağustostada olabilir :)

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bebişin. bizimde 9 eylüldü ama son kontrolde 2 eylül dendi. bende sanki agustosta dogucakmış gibime geliyo. annesine cektiyse kesin temmuzda gelir benimde kızım olucak kısmetse kızlar erken doguyormuş öyle diyorlar ama rabbim bilir tabi. yavrularımızı sag salim kucagımıza almayı nasip eder inş. rabbim

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

rabbim inşallah gönlüne göre verir canım benide say bende okudum inş kısa zamanda hayırlı haberini duyarız okuduğunu belli etmeleri için beğensinler yazını kaç kişinin okuduğunu görürsün

merhaba kızlar benimse SAT 21 aralık 2012 26 eylül gözüküyor oğlumun doğumu Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin, Allah'ım olmayanlara da versin işallah...

Sizlere bişey sormak istiyorum.Öğlen Kur'an okurken ve aynı akşam evde sırtüstü uzanmış yatarken şiddetli bir ağrı saplandı karnıma.Sanki bebeğim içerden bıçakla karnımı boydan boya yırttı.2-3dk falan sürdü ama doğrulamadım bile.Besmele çekemedim nefessizlikten.Kanama yada başka bişey olmadı.Druma da gidecek fırsatım olmadı.Erken doğum yada düşük belirtisi olabilir mi bu?Çok sıkıntılı 20 gün geçirdim.Hala da atlatmış sayılmam.Yorgunluk,moralsizlik,ağlamalarım hiç kesilmedi.Derin nefesler alarak sakinleşmeye çalıştım hep.O ağrı bir daha olmadı cumadan beri.İçime bi korku düştü şimdi.Sizce sıkıntılı bi durummudur bu ağrılar

canım bnce bi doktora görün. ihmal etme. benimde sabahtan beri kusmalarım var. salgın varmış. kızımdan bana geçti. birazdan dr a gideceğim. artık serum falan ne yaparlarsa. su içsem çıkarıyorum...bence sende görün

canım gecmiş olsun bayadırda yoksun inş. sorun yoktur. umarım iyileşmişsindir.

canım gecmiş olsun bayadırda yoksun inş. sorun yoktur. umarım iyileşmişsindir.

evet bayağıdır yoktum. hastaneye gittim.serum falan taktılar. tahlil, ultrason bayağı bekledik. 4 gün sürdü midemdeki düzensizlik. ancak bugün kendime gelebilip yemek yiyebildim. yoksa bebişim vitaminsiz kalacaktı..şimdi çok şükür iyiyim. ama yinede iştahsızlık var. bebişimin tekmeleri çok sertleşmeye başladı.karnım öne doğru sivri büyüyor.nasıl kız dediler anlamadım. gören erkek bu diyor. ben pembeleri almaya başladım artık erkek çıkarsa giydiricem o pembeleri...

ooooff hep bu tedirginlik cinsiyet sıkıntısı ya. cok gecmiş olsun canım baktım baya yoksun merakta ettim iyisin alalha şükür merak etme bebiş senin depoları kullanıyo bile sen depoyu doldurmaya bak maş. sertleşir evet yamuluyo ordan oraya geciyo bizim minikte uzakdogu sporlarının hepsini yapıyo allah nazarlar saklasın yavrularımızı saglık versin onlara amiiiiinnn.. su cinsiyet olayı sıkıntı vermeye basladı öğrensen bi dert öğrenmesen ayrı dert. bide değişse cinsiyeti bide onu anlat millete . kimseye söylemesen hem yanlıs anlasılıyo hemde sürekli soruyolar ama değişen cok cinsiyet var bilemiyorum sonumuz nolucak

Kızlar benimde kaburga altında çok ağrım oluyor özellikle yemeklerden sonra ve çok ayakta kalınca sizlerde de oluyor mu,?

cok fazla sırt agrısı var (ayakta kalmaktan mı yorulmaktan mı denge bozuluyormus ondan mı bılmıyorum ama baya agrıyor) ve mıde yanması -eksımesı oluyor. daha once hıc olmamıstı . normal dıyor ınternette ama yasayanlara sormak lazım.

Kızlar benimde kaburga altında çok ağrım oluyor özellikle yemeklerden sonra ve çok ayakta kalınca sizlerde de oluyor mu,?

böyle bi şikayetim ol olmadı canım ama ayakta cok durunca miniğim bi yere toplanıyo yatıyorum sırt üstü sanki omurgama batıyo gibi oluyo bi yere toplanınca agırlık daha fazla oluyo

bendede aynı şikayetler var canım normal heralde bende hep okuyorum artık agırlasıyoruz ya denge merkezimiz değişiyomus ama doktorluk bi durum varmıdır bilmiyorum bi dönem sırt üstü yatıp kalkınca sag ayagımın üzerine basamıyodum 5 dk falan gecti bu aralar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…