kısmet canım hayırlı olsun arkadaşım sağlıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim
kızlar bugün kontrole gittim. SAT a göre 21 + 5 günlük yazıyor. ama ultrasonda 23+4 yazıyor. birde bebişimin kilosu 630 gr mış. 2 hafta önden mi gidiyoruz acaba? birde cinsiyetimiz kızmış. kızımın istediği oldu. kız kardeş istiyorum deyip duruyordu. Allah herkse sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin..
Benim doğumum 2 eylül gözüküyor ama kızım sabırsızsa ağustostada olabilir :)
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
Sizlere bişey sormak istiyorum.Öğlen Kur'an okurken ve aynı akşam evde sırtüstü uzanmış yatarken şiddetli bir ağrı saplandı karnıma.Sanki bebeğim içerden bıçakla karnımı boydan boya yırttı.2-3dk falan sürdü ama doğrulamadım bile.Besmele çekemedim nefessizlikten.Kanama yada başka bişey olmadı.Druma da gidecek fırsatım olmadı.Erken doğum yada düşük belirtisi olabilir mi bu?Çok sıkıntılı 20 gün geçirdim.Hala da atlatmış sayılmam.Yorgunluk,moralsizlik,ağlamalarım hiç kesilmedi.Derin nefesler alarak sakinleşmeye çalıştım hep.O ağrı bir daha olmadı cumadan beri.İçime bi korku düştü şimdi.Sizce sıkıntılı bi durummudur bu ağrılar
canım bnce bi doktora görün. ihmal etme. benimde sabahtan beri kusmalarım var. salgın varmış. kızımdan bana geçti. birazdan dr a gideceğim. artık serum falan ne yaparlarsa. su içsem çıkarıyorum...bence sende görün
canım gecmiş olsun bayadırda yoksun inş. sorun yoktur. umarım iyileşmişsindir.
evet bayağıdır yoktum. hastaneye gittim.serum falan taktılar. tahlil, ultrason bayağı bekledik. 4 gün sürdü midemdeki düzensizlik. ancak bugün kendime gelebilip yemek yiyebildim. yoksa bebişim vitaminsiz kalacaktı..şimdi çok şükür iyiyim. ama yinede iştahsızlık var. bebişimin tekmeleri çok sertleşmeye başladı.karnım öne doğru sivri büyüyor.nasıl kız dediler anlamadım. gören erkek bu diyor. ben pembeleri almaya başladım artık erkek çıkarsa giydiricem o pembeleri...
kızlar sızde mıde yanması var mı? Acıll
Kızlar benimde kaburga altında çok ağrım oluyor özellikle yemeklerden sonra ve çok ayakta kalınca sizlerde de oluyor mu,?
cok fazla sırt agrısı var (ayakta kalmaktan mı yorulmaktan mı denge bozuluyormus ondan mı bılmıyorum ama baya agrıyor) ve mıde yanması -eksımesı oluyor. daha once hıc olmamıstı . normal dıyor ınternette ama yasayanlara sormak lazım.
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım biraz acemiyim
benim sat 29.11.2012
muhtemel doğum tarihim 05.09.2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?