eylül 2013 anneleri buraya....

AMİİİNNN CANIM.. Allah gönlüne göre versin zaman su gibi akıyo daha dün gibi kızımı kucağıma aldığım. bendede oluyo uyku hali. sanada hayırlı cumalar arkadaşım.

selam guzel anne adaylari.hayirli cumalar.
ben ilk bebegimi bekliyorum Allah in izniyle. ve 13.senemizde insaallah.
siz daha tecrubelisiniz, 2li testimiz yapildi.simdi 3 lu test var dedi dr.siz yaptirdinizmi?
birde(decavit) verdi dr ama yutamiyorum.siz vitamin ve balik yagi hapi iciyormusunuz?

AMİİİNNN CANIM.. Allah gönlüne göre versin zaman su gibi akıyo daha dün gibi kızımı kucağıma aldığım. bendede oluyo uyku hali. sanada hayırlı cumalar arkadaşım.

büyüdü şimdi maş.zaman geciyo dogru hiç anlamıyosun belki hiç gecmicek gibi oluyo ama öyle bi geciyoki

ben gecen hafta yaptırdım 19 haftalıkken sonuucumuz cıktı ama daha öğrenemedim. bende decavit kullanıyorum cok büyük ilaç bide kokusu cok kötü 2 haftadır decaviti sabah ac karnına alıyordum içtikten biraz sonra kusmaya basladım. bende öğleden sonra içiyorum artık sende bulantı yaptımı canım. içerken bol suyla iç belki içebilirsin canım. balık yagı kullanmıyorum canım ama bugün bi arkadaşım faydasının oldugunu söyledi doktoruma sorup kullanmaya baslamayı düşünüyorum.

buarada canım 13 sene sonra demişsin allah yavrunu sağlıklı bagıslasın sizlere hiçama hiç ayırmasın bebeklerimizin yoklugunuda aratmasın inş. hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim

ben decavit bir tane zorla yuttum birdahada icmedim haftaya druma soylicem.
test sonucunda iyi cikar ins. cinsiyeti belli oldumu? herkese saglikli bebekler versin Yaradan, amin.

ben decavit bir tane zorla yuttum birdahada icmedim haftaya druma soylicem.
test sonucunda iyi cikar ins. cinsiyeti belli oldumu? herkese saglikli bebekler versin Yaradan, amin.

inşallah canım seninde iyi cıkar cok takıyorum kafaya. cinsiyeti belli ama ben genede kesin olarak bakmıyorum sanki değişecekmiş gibi kusku var içimde inşallah bi kızım olucak rabbi,min izniyle. senin bellimi cinsiyeti

Allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün arkadaşım. ben 2li yi yaptırmadım 3lüyü yaptırdım. zaten biri yeterli oluyo niye ikinciyi önermişki. ben elevit kullanıyorum kokusu yok midede bulandırmıyo balık yağıda amway kullanıyorum kokusu yok canım. ekstra vitamine gerek kalmıyo..

o kuşku bendede var canım ya halbuki dr kesin kız demişti ama içimden bi his erkek olacak diyo. belkide kuruntudur. bebişim sen kızmı olsun istiyodun

o kuşku bendede var canım ya halbuki dr kesin kız demişti ama içimden bi his erkek olacak diyo. belkide kuruntudur. bebişim sen kızmı olsun istiyodun

yoo hiç farketmez her türlü canımın bi parçası kızda erkekte cok tatlı oluyor. ama sanki böyle bi tuhaf his var afacanım bize bi oyu n oynicak gibi bilmiyorum ama hiç farketmez ama ne yalan söylim hem kızım hem oğlum olsun isterim birer tane yeter rabbim nasip ederse

kızlar benimde sat 14.12.2012
eylül annesi gibi gözüküyorum 3 hafta sonra kayseriye gideceğim
kayseride ayrıntılı renkli ultrasona giren varmı aranızda veya bu konu hakkında bir bilginiz varmı
Allah hepimize hayırla doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…