- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
maş.yerim ben onu 2.bebiş tam güzel zamanda olmuş bende kısmet olursa aynı şekilde yada 5 yasına denk getirmeyi düşünüyorum. bendede buaralar bi uyku hali var gece sanki hiç uyumamış gibiyim gündüz akşama dogru uykum geliyo. allah göstermesin aratmasın bebişlerimizin yokluğunu korusun rabbim onları her daim. buarada hayırlı cumalar
AMİİİNNN CANIM.. Allah gönlüne göre versin zaman su gibi akıyo daha dün gibi kızımı kucağıma aldığım. bendede oluyo uyku hali. sanada hayırlı cumalar arkadaşım.
selam guzel anne adaylari.hayirli cumalar.
ben ilk bebegimi bekliyorum Allah in izniyle. ve 13.senemizde insaallah.
siz daha tecrubelisiniz, 2li testimiz yapildi.simdi 3 lu test var dedi dr.siz yaptirdinizmi?
birde(decavit) verdi dr ama yutamiyorum.siz vitamin ve balik yagi hapi iciyormusunuz?
ben gecen hafta yaptırdım 19 haftalıkken sonuucumuz cıktı ama daha öğrenemedim. bende decavit kullanıyorum cok büyük ilaç bide kokusu cok kötü 2 haftadır decaviti sabah ac karnına alıyordum içtikten biraz sonra kusmaya basladım. bende öğleden sonra içiyorum artık sende bulantı yaptımı canım. içerken bol suyla iç belki içebilirsin canım. balık yagı kullanmıyorum canım ama bugün bi arkadaşım faydasının oldugunu söyledi doktoruma sorup kullanmaya baslamayı düşünüyorum.
ben gecen hafta yaptırdım 19 haftalıkken sonuucumuz cıktı ama daha öğrenemedim. bende decavit kullanıyorum cok büyük ilaç bide kokusu cok kötü 2 haftadır decaviti sabah ac karnına alıyordum içtikten biraz sonra kusmaya basladım. bende öğleden sonra içiyorum artık sende bulantı yaptımı canım. içerken bol suyla iç belki içebilirsin canım. balık yagı kullanmıyorum canım ama bugün bi arkadaşım faydasının oldugunu söyledi doktoruma sorup kullanmaya baslamayı düşünüyorum.
ben decavit bir tane zorla yuttum birdahada icmedim haftaya druma soylicem.
test sonucunda iyi cikar ins. cinsiyeti belli oldumu? herkese saglikli bebekler versin Yaradan, amin.
selam guzel anne adaylari.hayirli cumalar.
ben ilk bebegimi bekliyorum Allah in izniyle. ve 13.senemizde insaallah.
siz daha tecrubelisiniz, 2li testimiz yapildi.simdi 3 lu test var dedi dr.siz yaptirdinizmi?
birde(decavit) verdi dr ama yutamiyorum.siz vitamin ve balik yagi hapi iciyormusunuz?
inşallah canım seninde iyi cıkar cok takıyorum kafaya. cinsiyeti belli ama ben genede kesin olarak bakmıyorum sanki değişecekmiş gibi kusku var içimde inşallah bi kızım olucak rabbi,min izniyle. senin bellimi cinsiyeti
Sagol canim benim gebelikten oncede vardi gebelik dahada artirmishamilelikte reflü oluyormuş duymustum gecmiş olsun canım daha iyi olursun inş.
merhaba benimde sat 10-12-2012 kısmetse eylül annesi olcam.....
hemen hemen aynıyız canım. benimde sat 12-12. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. cinsiyeti ne?
o kuşku bendede var canım ya halbuki dr kesin kız demişti ama içimden bi his erkek olacak diyo. belkide kuruntudur. bebişim sen kızmı olsun istiyodun
merhaba benimde sat 10-12-2012 kısmetse eylül annesi olcam.....
Sagol canim benim gebelikten oncede vardi gebelik dahada artirmis
eğer bir sürpriz yapıp erken gelmeye kalkmazsa bende eylül annesiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?