slm arkadaslar,
bu yüzük olayini benim samimi arkadasim yapiyor herzamanda tutturuyor, bende yaptiginda kiz cikti hadi bakalim hayirlisi)
merhaba kızlar, çarşamba günü heyecanla üye olup benide eylül 2013 anneleri listesine ekleyin demiştim. dün 7+3 olarak kontrole gittim kesemiz büyümüştü ama bebişimi göremedi boş gebelik riskine karşılık doktorum beni alıştırmaya başladı maalesefşimdi bir hormon ilacı verdi ve 1 hafta kullanıp haftaya perşembe tekrar kontrole gidicem buseferde göremezse sanırım kürtaja alınıcam. çok korkuyorum çok üzülüyorum geç döllenme olma ihtimalide var ben buna sarılmak istiyorum ama kötüyede kendimi alıştırmam gerek... ne biliyim konuşamıyorum kızlar konuştukça ağlıyorum maalesef tutamıyorum kendimi. onu hiç görmeden farkında olmadan benimsemişim bile..
kızlar az önce geldik dr dan şükürler olsun kese gözüktü hem de alttan bakmaya gerek kalmadan dr.umda çok iyi ilgili ve güleryüzlü sağolsun 10 gün sonra gidicem kalp atışı için Rabbim inşallah onu da duymayı nasip eder bu sefer geçen sene kürtaj olmak zorunda kalmıştım çnkü ... Allah herkese sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsin
çook sevindim canım bende bugün 4 de gideceğim zaman geçiremiyorum evde.ayyy nasıl bi duygu ki şimdiden heyecen bastı beni dua edin inşallah benımde kese görünür bugün
canım inşallah senin de görünür içini ferah tut bir de bol su içerek git idrarın sıkışık olsun accık daha rahat gözüküyo , ben de akşam uyuyamamıştım hiç tam hesapladığım gibi söyledi dr doğum tarihini seninle aynı :))
:) uykum geliyor hep ben de uyuyorum genelde, sık karnım acıkıyo , idrar sıkıntısı bende de var eşim gülüyo artık bana :) göğüs ağrısı bazen çokk felaket oluyo dayanamıyorum bi de büyüdüler biriki gündür de midem bulanıyo kokulara karşı özellikle , bu arada bi yerde okumuştum muşmula meyvesi var ya döngel de diyorlar bebeğin anne rahmine tutunmasında ve düşük tehlikesine karşı çok iyi geliyormş ben onu yiyorum ztn çok da severim sana da söliim dedim :)evet canım senınle aynı olacak büyük ihtimal allah nasip ederse ekimdede lohusalarda yazışırız:))zaten sürekli idrara çıkma hissi var korkuyorum bi yerde üstüme yapacağım die:))sende ne gibi değişiklikler oldu.mesela ilk sivilcelerim arttı benım sonra hepsi geçti.göğüslerm sızlıyo.cok sukur kasık agrıları gectı.gece bile idrara cıkma ihtiyacı basladı bnde.
:) uykum geliyor hep ben de uyuyorum genelde, sık karnım acıkıyo , idrar sıkıntısı bende de var eşim gülüyo artık bana :) göğüs ağrısı bazen çokk felaket oluyo dayanamıyorum bi de büyüdüler biriki gündür de midem bulanıyo kokulara karşı özellikle , bu arada bi yerde okumuştum muşmula meyvesi var ya döngel de diyorlar bebeğin anne rahmine tutunmasında ve düşük tehlikesine karşı çok iyi geliyormş ben onu yiyorum ztn çok da severim sana da söliim dedim :)
tsk ederm canım ılk ısım manava ugramak olacak bugun:))bana da dünden beri mutfak kokuyo özellikle bulaşıklar,kömür kokusuna karşıda hassaslastm ev kaloriferli ama dısardan gelen koku mahvediyo benı.ev temizliğini nasıl yapıyorsun ağır işler sende yapmıyorsn dimi.bn kendimi çok tuhaf hissediyorum hergün ev silip,süpürürkn 4 güne çıktı o da eşimin yardımıyla birşey olacak die çook korkuyorum.
sakın iş yapma uzanmamaya dikkat et özellikle karnın gerilmesin ,eşinden Allah razı olsun bak yardım ediyo sana, ben de yardımcı kadın alıyorum ayda bir geliyor şimdilik heryeri temizliyor haftasonları da eşimle beraber hallediyoruz ,ama ilerde 15 günde bir de çağırabilirim belki ... aynen kokular beni hasta ediyo resmen ne koklasam midem karışıyo hemen ayy çok heycanlanlı ve güzel bişey bu :) ilaç alıyo musun folik asit fln ?
evet canım folik plus kullanıyorum aslında bi ay öncesinden baslamıstım..dr.b12 vit.verdi ama almadım sebze ve meyvelerden almak daha ii bence.benm en büyük sıkıntım kırmızı ete alerjim var hiç yemedim bu yaşa kadr inş.bebişte bana çekmess.ben hamilelikte herşey nasıl kokabilir die düşünüyordum ama anladım şimdi ben iğrenç kokuyo mutfak diyorum eşim yoo kokmuyo ki dio.kese kaç cm ddiler cnm?
aa söylemeyi unuttu sanırım doktor ben de sormadım :) ama çok iyi dedi ve 18 eylül beklenen tarih dedi bol bol balık tüket dedi o kdr :) ultrason kağıdından da bişey anlamıyorum ben :)
kızlaaaar burası çok sakin yaa bizim topige gelin orası daha aktif daha güzell
valla bak hepimiz bir yerde tolanalım bak bekliyoruzzz
2013 eylül anneleri
gelin bak yan çizmeyin ama
Kızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını dinledim süperdi. 9,8 mm olmuş boyu. Herşey yolundaymış şükür
aa süper canım. aynı benim bebiş gibi. benimkide 9,8 mm. kalp atışlarını duydum.benim doğum 6 eylül. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız...
Âmin cnm inşallah. Çok güzel bir duygu. Aynı günlerde doğumumuz nasıl gidiyor gebeliğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?