Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya hala adetim bitmedi.normalde yumurtalar büyüdü 15*12 mm oldular ama kanama bitmezse aşılama olmayacakbitecek gibide değil diyo doktor

ya hala adetim bitmedi.normalde yumurtalar büyüdü 15*12 mm oldular ama kanama bitmezse aşılama olmayacakbitecek gibide değil diyo doktor
ilac vermiyor mu dr canim. diger basligini gordum de kendi druna sordun mu ilac kullanabilir miyim diye. bi de sen tarlusal kullanmistin ondan mi oldu acaba ben de bu gun basladim tarlusala.

bu gittiğim doktor bana kızarlar,onlar vers,in dedi.şimdi aşlama için yumurtalar tam büyümüşken adetin geçmesini beklersek,zaman geçiçcek oofff kafam allak bullak

Merhaba, her gun okuyorum yazdiklarinizi, hatta forumlari gecen aralik ayindan beri takip ediyorum, hic yazacagimi dusunmemistim. Ben yakinda 40 yasinda olacagim, 11 yil once simdi kocam olan sevgiliden hamile kalinca panikle solugu kurtajda aldik, hic dusunmedigimiz ve sartlarimizin uygun olmadigi donemdi. 5 yildir evliyiz ve gecen ocak ayinda bos gebelik gecirdim ve kendiliginden dustu. sonra cocuk istedigimizi farkettik ve doktora gittik cunku hem yas hem dusuk olayi korkuttu beni. Doktor pko var ama degerlerin yadina gore cok iyi dedi ve bir an once cocuk ysp istiyorsan dedi. Gecen ay klomen ignesiz denedik olmadi. Bu ay asilama ve ilk kez. Pazartesi sabahi asilamam olacak, 8 eylulde de gebelik testi. SAT 11 agustos. 13 unde ignelere basladim. 3 tane yumurtam olmus belki 4 . Biri dun 19 mm olmustu digerleri 12-14 gibiydi ama pztesi asilamam. Baskilama ignesi de verdi yumurtalar kendiliginden catlamasin diye. Bu gece 00:30 da catlatma ignemi olucam. Ptesi sabah 11:30da asilama. Ertesi gun oglen iliskiye girin dedi ve onu izleyen iki gunun aksamlari da iliski onerdi... durumum bu, madem sizi okuyordum benimki de ornek olsun payladayim guc vereyim istedim. Uzun oldu ama:)

Ben eylu ayında asilama yaptiricam inş... Simdi 3 gün sonra adet olmaya bekliorum) hayirlisi inş.

Kizlar bu asilamaya tedavisinde kilo alanlar varmi ya ben çok kilo aldim... 3 ayda 4 kilo aldim ... Gobegim çok fena... Hamile kalmadan göbek cikti herkes bisimi var diye soruyooo.... Hamile kalmadan kilo almaya basladim artik hamile olunca 100 kilo olurum)))

Canim al benden de o kadar. Herkes cok kilo almissin diyor. Bende 5 ayda 6 kilo aldim. Gobek cok fena. Bende birde cok sislik var. Ne olacak bizim halimiz

Iştah aldı başını gitti. Gece kalkıp dürum yapıyordum kendime dolayısıyla iki haftada 2 kilo aldım ben de

Tarlusal böyle mı yapıyor? Kanaman devam ederken yumurta büyüyor muymuş? Ilk kez karşılaşıyorum valla çok ilginç

36611882, member: 608575"]Ben eylu ayında asilama yaptiricam inş... Simdi 3 gün sonra adet olmaya bekliorum) hayirlisi inş.[/QUOTE]
Ayyy hadi hayirlisi tatli Tatlim

Slm kuşlar napionz? Doktorum bana su hali verdi. Cyclo-progynova draje bunu kullanıyorum... Aranizda kullanan varmi... Bitince hasta olcakmiyim acaba

Merhabalar bu ay asilama yapılacak benim de ama ne zaman bilmiyorum beni de ekler misiniz? Izmir irenbe kaan bozkurt hastasiyim inofolic sase premesis kullanıyordum ek olarak puregon iğne ve femara kullanıyorum ilk asilama olacak pko hastasiyim bu arada hayırlısı Allahım bi an önce bebek sahibi eylesin. Hayırlı ise tabi.

Hayirlisi olsun canim... H.g bende irenbede tedavi oluyorum... Ümit hanima gidiyorum. Benim de bu ay yapilacak ama belli değil zamani. İnş. İlimizde güzel sonuçlar aliriz...

Hayirlisi olsun canim... H.g bende irenbede tedavi oluyorum... Ümit hanima gidiyorum. Benim de bu ay yapilacak ama belli değil zamani. İnş. İlimizde güzel sonuçlar aliriz...
Aa ben 2. Gün iğnemi vuruldum ümit hanim zayıf sarı saçlı mi senin de mi 1. Asilama inşallah hayırlısı olur canım

Aa ben 2. Gün iğnemi vuruldum ümit hanim zayıf sarı saçlı mi senin de mi 1. Asilama inşallah hayırlısı olur canım
Yok canim zayif kumral... Benim de ilk asilamam olacak...inş. Ben daha ignelere baslamadim... Sali günü gidicem iste ins. Ozmn baslar. Nezamn basladiniz tedavi ye

Yok canim zayif kumral... Benim de ilk asilamam olacak...inş. Ben daha ignelere baslamadim... Sali günü gidicem iste ins. Ozmn baslar. Nezamn basladiniz tedavi ye
Cumartesi günü adetin 2. Günü başladık inş. Yumurta oluşur da uzama tedavi senin rahatsızlığı n ne canım

Cumartesi günü adetin 2. Günü başladık inş. Yumurta oluşur da uzama tedavi senin rahatsızlığı n ne canım
Bizim spermlerimizin biraz harekete ihtiyacı var canim sizde sorun ne... İnş. Canim bende adet olmaya bekliorum... Doğum kontrol hapi kullandim. Birakinca adet olmadim simdi başka bi hap kullaniyorum. İnş. Yarin irenbedeyim... Baslariz ignelere)) inş. Herşey yolunda gider canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…