- 10 Nisan 2014
- 156
- 44
- 43
Niye canım hayırdır?ben kötüyümmmmmmmm
ilac vermiyor mu dr canim. diger basligini gordum de kendi druna sordun mu ilac kullanabilir miyim diye. bi de sen tarlusal kullanmistin ondan mi oldu acaba ben de bu gun basladim tarlusala.ya hala adetim bitmedi.normalde yumurtalar büyüdü 15*12 mm oldular ama kanama bitmezse aşılama olmayacakbitecek gibide değil diyo doktor
Canim al benden de o kadar. Herkes cok kilo almissin diyor. Bende 5 ayda 6 kilo aldim. Gobek cok fena. Bende birde cok sislik var. Ne olacak bizim halimizKizlar bu asilamaya tedavisinde kilo alanlar varmi ya ben çok kilo aldim... 3 ayda 4 kilo aldim ... Gobegim çok fena... Hamile kalmadan göbek cikti herkes bisimi var diye soruyooo.... Hamile kalmadan kilo almaya basladim artik hamile olunca 100 kilo olurum)))
Iştah aldı başını gitti. Gece kalkıp dürum yapıyordum kendimeKizlar bu asilamaya tedavisinde kilo alanlar varmi ya ben çok kilo aldim... 3 ayda 4 kilo aldim ... Gobegim çok fena... Hamile kalmadan göbek cikti herkes bisimi var diye soruyooo.... Hamile kalmadan kilo almaya basladim artik hamile olunca 100 kilo olurum)))
Tarlusal böyle mı yapıyor? Kanaman devam ederken yumurta büyüyor muymuş? Ilk kez karşılaşıyorum valla çok ilginçya hala adetim bitmedi.normalde yumurtalar büyüdü 15*12 mm oldular ama kanama bitmezse aşılama olmayacakbitecek gibide değil diyo doktor
Hayirlisi olsun canim... H.g bende irenbede tedavi oluyorum... Ümit hanima gidiyorum. Benim de bu ay yapilacak ama belli değil zamani. İnş. İlimizde güzel sonuçlar aliriz...Merhabalar bu ay asilama yapılacak benim de ama ne zaman bilmiyorum beni de ekler misiniz? Izmir irenbe kaan bozkurt hastasiyim inofolic sase premesis kullanıyordum ek olarak puregon iğne ve femara kullanıyorum ilk asilama olacak pko hastasiyim bu arada hayırlısı Allahım bi an önce bebek sahibi eylesin. Hayırlı ise tabi.
Aa ben 2. Gün iğnemi vuruldum ümit hanim zayıf sarı saçlı mi senin de mi 1. Asilama inşallah hayırlısı olur canımHayirlisi olsun canim... H.g bende irenbede tedavi oluyorum... Ümit hanima gidiyorum. Benim de bu ay yapilacak ama belli değil zamani. İnş. İlimizde güzel sonuçlar aliriz...
Yok canim zayif kumral... Benim de ilk asilamam olacak...inş. Ben daha ignelere baslamadim... Sali günü gidicem iste ins. Ozmn baslar. Nezamn basladiniz tedavi yeAa ben 2. Gün iğnemi vuruldum ümit hanim zayıf sarı saçlı mi senin de mi 1. Asilama inşallah hayırlısı olur canım
Cumartesi günü adetin 2. Günü başladık inş. Yumurta oluşur da uzama tedavi senin rahatsızlığı n ne canımYok canim zayif kumral... Benim de ilk asilamam olacak...inş. Ben daha ignelere baslamadim... Sali günü gidicem iste ins. Ozmn baslar. Nezamn basladiniz tedavi ye
Bizim spermlerimizin biraz harekete ihtiyacı var canim sizde sorun ne... İnş. Canim bende adet olmaya bekliorum... Doğum kontrol hapi kullandim. Birakinca adet olmadim simdi başka bi hap kullaniyorum. İnş. Yarin irenbedeyim... Baslariz ignelereCumartesi günü adetin 2. Günü başladık inş. Yumurta oluşur da uzama tedavi senin rahatsızlığı n ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?