Valla kızlar ses mes kalmadı daha yeni gözümün önü açıldı hastalıktan şükür, sizler nasılsınız

Aaa neden bebis hasta degildir insallah

akşam uykusunu 8 e aldı oğlum ama sürekli uyanıyor iki saatten fazla uyumuyor gündüz de böyle dün hele sürekli ağladı uykusu var ama derdi ne anlamadım kaç gündür doğru düzgün uyumuyorum delireceğim

benim kızda bi gün normal bi gün huzusuz aynı şekilde uykusu var uyumuyor falan yanına yatınca uyuyor öyle istiyor sanırım bazende saallayınca uyuyor nasıl istediğini anlayana kadar uyku vakti geçiyor ağlıyor. bide mamasını iki kez bölük pörçük içiyor ne zaman acıktığınıda anlayamıyorum saat takip etmesem işim zor. büyüyorlar değişiyorlar bebişlerimiz. değişmeseler tuhaf bence kızlar bugünlerde sabırlı olmalıyız stres yapmamalıyız biz streslenince bebişlerede geçer

Alışır hiç değiştirme saat 10-11 gibi uykusunda süt ver hiç uyanmaz 4-5 e kadar

Bende öyleyim valla saat takip etmesem aç kalsa umrunda değil

Benim bebisde keske kendi uyusa ben 2 saatte bir kalkmasina raziyim surekli salladigim halde zaten 2 saate bir emiyor offff kizlar yaaa benimkide kendi kendine uyurmu ki butudukce sallamakta zorlaniyor kollarim bileklerim cok fena agriyor

Sonsuzaskkk benimki de memede uyuyor uyusunda vallahi umurum da değil nasıl uyuduğu nasıl olsa büyüyünce vazgeçecek
Ozgemacit ayperest vallahi öyle habire huy değiştiriyor iki gün önce en azından gece iyi uyuyorduk bütün gün uyumasa da oluyordu kimle konuşsam bebek bu bir günü bir gününe tutmaz diyor hayırlısıyla büyüselerdi uyumayı özledim
dün belki aç kalıyordur dedim süt sağdım her yerine dökülmüş üstünü değiştireyim dedim uyandı gece 2,30 kadar oturduk bir de maymun ben uyutmaya çalışıyorum o agu diye sohbet etme derdinde benim oğlan cins gece uyanınca aklına sohbet etmek düşüyor

Memede uyudugu zaman dalinca cikarmiyormusun uyanana kadarmi emiyor? Kizlar regl oldunuzmu ben bugun cok feci yakalandim hazirliksiz

Memede uyudugu zaman dalinca cikarmiyormusun uyanana kadarmi emiyor? Kizlar regl oldunuzmu ben bugun cok feci yakalandim hazirliksiz
Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalkak sabah oldu diye oturur

Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalkak sabah oldu diye oturur

Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalsak sabah oldu diye oturur

Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalsak sabah oldu diye oturur

bizimkine uyumak denmez canım bir ara ne güzel 8 de uyumaya başladı düzeldi herhalde diye sevindim erken sevinmişim
şimdi yarım saatte bir saatte bir uyanıyor gece uykusu denen şeyi unuttuk sorduğum normal olur öyle arada diyor aç değil ateşi yok ama mızmız memeye almadan da durmuyor illa emecek hayırlısıyla geçseydi yoruldum vallahi hayır bir de ağlıyor görmeyip duyan çocuğa işkence yapıyorum sanır

Dönem dönem oluyor öyle bende şuan saat 05.15 sallayarak uyutmaya çalışıyorum hiç bir sebep Yok uyanmasında ne aç ne kaka yapmış öyle keyfi ben inatla hergün 5te hiç ses çıkarmadan tekrar uyutuyorum ki biyolojik saati alışsın bu saatte uyanmamaya demekki bir sıkıntısı var ağlıyorsa ya uykuya dalamadığına ağlar ya aç doymaz yada huzursuz bir dönemdedir boşa ağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…