- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Kizlaaar nerelerdesiniz kimseden ses yok bebisler nasil?
Aaa neden bebis hasta degildir insallahSorma uykusuz yorgun ve sinirliyim 
Aaa neden bebis hasta degildir insallah
Ufak bir kirginligi falan vardir yada gazi vardirakşam uykusunu 8 e aldı oğlum ama sürekli uyanıyor iki saatten fazla uyumuyor gündüz de böyle dün hele sürekli ağladı uykusu var ama derdi ne anlamadımkaç gündür doğru düzgün uyumuyorum delireceğim
Alışır hiç değiştirme saat 10-11 gibi uykusunda süt ver hiç uyanmaz 4-5 e kadarakşam uykusunu 8 e aldı oğlum ama sürekli uyanıyor iki saatten fazla uyumuyor gündüz de böyle dün hele sürekli ağladı uykusu var ama derdi ne anlamadımkaç gündür doğru düzgün uyumuyorum delireceğim
Bende öyleyim valla saat takip etmesem aç kalsa umrunda değilbenim kızda bi gün normal bi gün huzusuz aynı şekilde uykusu var uyumuyor falan yanına yatınca uyuyor öyle istiyor sanırım bazende saallayınca uyuyor nasıl istediğini anlayana kadar uyku vakti geçiyor ağlıyor. bide mamasını iki kez bölük pörçük içiyor ne zaman acıktığınıda anlayamıyorum saat takip etmesem işim zor. büyüyorlar değişiyorlar bebişlerimiz. değişmeseler tuhaf bence kızlar bugünlerde sabırlı olmalıyız stres yapmamalıyız biz streslenince bebişlerede geçer
Memede uyudugu zaman dalinca cikarmiyormusun uyanana kadarmi emiyor? Kizlar regl oldunuzmu ben bugun cok feci yakalandim hazirliksizSonsuzaskkk benimki de memede uyuyor uyusunda vallahi umurum da değil nasıl uyuduğu nasıl olsa büyüyünce vazgeçecek
Ozgemacit ayperest vallahi öyle habire huy değiştiriyor iki gün önce en azından gece iyi uyuyorduk bütün gün uyumasa da oluyordu kimle konuşsam bebek bu bir günü bir gününe tutmaz diyor hayırlısıyla büyüselerdi uyumayı özledim
dün belki aç kalıyordur dedim süt sağdım her yerine dökülmüş üstünü değiştireyim dedim uyandı gece 2,30 kadar oturduk bir de maymun ben uyutmaya çalışıyorum o agu diye sohbet etme derdindebenim oğlan cins gece uyanınca aklına sohbet etmek düşüyor
Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalkak sabah oldu diye otururMemede uyudugu zaman dalinca cikarmiyormusun uyanana kadarmi emiyor? Kizlar regl oldunuzmu ben bugun cok feci yakalandim hazirliksiz
Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalkak sabah oldu diye otururMemede uyudugu zaman dalinca cikarmiyormusun uyanana kadarmi emiyor? Kizlar regl oldunuzmu ben bugun cok feci yakalandim hazirliksiz
Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalsak sabah oldu diye otururMemede uyudugu zaman dalinca cikarmiyormusun uyanana kadarmi emiyor? Kizlar regl oldunuzmu ben bugun cok feci yakalandim hazirliksiz
Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalsak sabah oldu diye otururMemede uyudugu zaman dalinca cikarmiyormusun uyanana kadarmi emiyor? Kizlar regl oldunuzmu ben bugun cok feci yakalandim hazirliksiz
Memede uyudugu zaman dalinca cikarmiyormusun uyanana kadarmi emiyor? Kizlar regl oldunuzmu ben bugun cok feci yakalandim hazirliksiz
Bende 2aydır regl oluyorum, @uyusukkontes valla hergün değişiyor uyku olayı 5te kalkıyor hiç seslenmeden tekrar uyutuyorum zorla 7.30 u bulduruyorum öyle kalkıyorum bende yoksa 5te kalsak sabah oldu diye oturur
Dönem dönem oluyor öyle bende şuan saat 05.15 sallayarak uyutmaya çalışıyorum hiç bir sebep Yok uyanmasında ne aç ne kaka yapmış öyle keyfi ben inatla hergün 5te hiç ses çıkarmadan tekrar uyutuyorum ki biyolojik saati alışsın bu saatte uyanmamayabizimkine uyumak denmez canım bir ara ne güzel 8 de uyumaya başladı düzeldi herhalde diye sevindim erken sevinmişim
şimdi yarım saatte bir saatte bir uyanıyor gece uykusu denen şeyi unuttuk sorduğum normal olur öyle arada diyor aç değil ateşi yok ama mızmız memeye almadan da durmuyor illa emecek hayırlısıyla geçseydi yoruldum vallahi hayır bir de ağlıyor görmeyip duyan çocuğa işkence yapıyorum sanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?