Rutin oluşturmak için mi ne yaptığımı soruyorsunuz?Sevimdim adina keske benimkide uykusuzluktan agliyor olsa ama yok degil cunku uykusunu gayet iyi aldiriyorum 2 saat uyutuyorum sallayarak mutlaka tam olarak ne yaptigini soylermisin
EvetRutin oluşturmak için mi ne yaptığımı soruyorsunuz?
Şimdi bir 3saatlik birde 4 saatlik rutin var biz 3saatliği uyguluyoruz çünkü en fazla 1buçuk saat uyuyor çok basit aslında ama sağlam irade gerek ilk günler. 1buçuk saat uyursa 1buçuk saatte uyanık tutup saat dolunca hemen uyutmaya çalışacaksın eğerki 2saat uyuyorsa 2saat uyanık kalacak ama bazen 1buçuk saat sonrada uykusu gelir sorun değil uyut hemen ben ilk başladığımda saat başı uyurdu sonra 1.5 uyur 1.5 uyanır hale geldi ama 1ayı geçti oturması uyku saatini kaçırtma ısrarla uyut irade burda devreye giriyor sonra tıngır mıngır işliyor rutin arada bozulur tekrar düzelt şimdi uyanır mesela komşuya kahveye giderim saati gelir gözler küçülür kalkar eve gelirim anında uyur kesinle tavsiye ederim hayatım düzene girdi bazen huysuz olunca sekiyor evet ama artık fix akşamda 20-20.30 da uyumuş olur
Bizimki 2 saat olan sekilde zaten 2 saat uyur 2 saat uyanikkalir ama iste sallanmadan uyumuyor sallanarak uyuttugum zamanda hic sallamadan en cooook 20 dk uyuyor bu sallamadan uyutma isinide daha birakamam hala sıkıntilari devam ediyor offf offf bu sallama isi bi bitseŞimdi bir 3saatlik birde 4 saatlik rutin var biz 3saatliği uyguluyoruz çünkü en fazla 1buçuk saat uyuyor çok basit aslında ama sağlam irade gerek ilk günler. 1buçuk saat uyursa 1buçuk saatte uyanık tutup saat dolunca hemen uyutmaya çalışacaksın eğerki 2saat uyuyorsa 2saat uyanık kalacak ama bazen 1buçuk saat sonrada uykusu gelir sorun değil uyut hemen ben ilk başladığımda saat başı uyurdu sonra 1.5 uyur 1.5 uyanır hale geldi ama 1ayı geçti oturması uyku saatini kaçırtma ısrarla uyut irade burda devreye giriyor sonra tıngır mıngır işliyor rutin arada bozulur tekrar düzelt şimdi uyanır mesela komşuya kahveye giderim saati gelir gözler küçülür kalkar eve gelirim anında uyur kesinle tavsiye ederim hayatım düzene girdi bazen huysuz olunca sekiyor evet ama artık fix akşamda 20-20.30 da uyumuş olur
Yok emzik almiyor cok cabaladim almadiEmzik kullanıyor mu sizinki bilmem ama sadece uyuturken emziğe alışırsa saati gelince emziği ver anlar o uyku saatini :) ama kısa vadede düşünme bunların hiç birini düzen kolay tutmuyorSonsuzaskkk
Tesekkur ederim canim cam rende kullaniyorumda havuc sıkıntili oluyor tesekkurlercam rende kullanılacakmış facebookta falan gruplar var bir bak istersen oralara daha detaylı bilgi verirler :) hayırlı olsun bu arada
Bebisin huysuzluklari gaz sorunu tammm gazz devam etsede biraz daha iyiz sukur havalar biraz acildi disariya ciktik bikac kez cok kisa sureliginede olsa o bile mutlu etti beni sen nasilsin bebisin nasil ?Kızlar nasılsınız bebişler nasıl bu ara sessiziz
Allah kabul etsin canim mevludunuzu gecmis olsun bebisedekızlat selamlar bebişler nasıl iyidir inşallah benim prensesim birazcık hasta oldu ama atlatıyor gibi.. pazar günüde mevlüt yaptık minnoşuma
bu arada ben emzik askısı yaptım kızıma çok tatlış oldu emzik kve emzik askısı kullanıyorsanız bir göz atar mısınız ? profilimde albümlerde fotoğraf var
sağol canım sen yenisin galiba bi süredir uğrayamadım ben buraya..Allah kabul etsin canim mevludunuzu gecmis olsun bebisede
Yok canim eski Yavrucuklar bensağol canım sen yenisin galiba bi süredir uğrayamadım ben buraya..
aa öylemii tamam o zaman canım :)Yok canim eski Yavrucuklar ben
Geçmiş olsun, Allah kabul etsin canım.kızlat selamlar bebişler nasıl iyidir inşallah benim prensesim birazcık hasta oldu ama atlatıyor gibi.. pazar günüde mevlüt yaptık minnoşuma
bu arada ben emzik askısı yaptım kızıma çok tatlış oldu emzik kve emzik askısı kullanıyorsanız bir göz atar mısınız ? profilimde albümlerde fotoğraf var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?