- 7 Ocak 2015
- 585
- 665
- 103
- 37
Evet aslinda haklisin benim bebisin bagirsaklarinda hazim sikintisi ve buna bagli gaz oldugu icin aceba diyorum ek gidaya baslayinca bagirsak hareketi duzene girermi diyorumben başlamayacağım zaten ömrünün sonuna kadar aynı şeyleri yiyip duracak ne gerek var :)
Evet aslinda haklisin benim bebisin bagirsaklarinda hazim sikintisi ve buna bagli gaz oldugu icin aceba diyorum ek gidaya baslayinca bagirsak hareketi duzene girermi diyorum
Doktorumuz 6-8 ay arası yapalım dedi siz ne zaman yaptıracaksınızof bir de sünnet işi çıktı sizler yaptırdınız mı
Bizim dr ya 6 aya kadar yada 2 yasindan sonra dedi simdi yaptirmicam zaten huzursuz bide iyice huzursuzlanir 2 den sonra olur sanirim ben oglumu kucagima oturtmaya basladim sizlerde basladinizmi yere destekli oturma ne zaman baslar biliyormusunuzDoktorumuz 6-8 ay arası yapalım dedi siz ne zaman yaptıracaksınız
Bende oyle biliyorum ama bazilari 6 aylikken kendi oturup emeklemeye cabalamali diyor dr kontrolumuzede daha 2 hafta var gidince sorarim artikBiz doktor bulunca yaptıracağız inşallah ben oturuyorum kucağıma yoksa durmuyor 5.5 6 aylıkken de destekli oturutuyorlar galiba önümüzdeki ay başlarım ona da
Canim belki biyerden ufak bir soguk almistir korkma hemen bi sıkıntisi vardirkızlar benim bebeğimde oturabiliyor ama destekli. yinede oturtmuyorum tabi sadece kucağımda oturuyor.
kızlar benim kızın ayarları bozuldu yaaaa.
dün ne beşiğinde uyutabildim ne ayağımda. 2 saati geçirdik uyuymadan tam 3 kere..
1inde ağlayarak uyudu. 2 sinde allahtan arabaya bindik öyle uyudu. gecede bağıra bağıra uyudu. bugünde 2 saati geçirdik yine. hem deli gibi uykusu var gözlerini ovuşturuyor hemde uyumuyor.. bende en sonunda dizlerimi büktüm kafası dizlerime gelecek şekilde yatırdım ayakları ağzıma girmek üzere saçma bi pozisyonda yüzünü ellerimle tutup okşaya okşaya uyuttum hemen uyuyuverdi. niye böyle yaptı bu çocuk ya huy mu değiştiriyor şimdik
olabilir bilmiyorum ben hasta oldum benden almıştır diyeceğim ama alsa oda geip olurdu bişey lmadı çok şükür. ya da mama miktarını artırmam gerek sanırım. biraz önce emerek uyudu beni hissetmek istiyor sanırım.. allahım inşallah sütüm artarda hep benimle uyur güzel güzelCanim belki biyerden ufak bir soguk almistir korkma hemen bi sıkıntisi vardir
Allah daha buyuk sıkınti vermesin canim denemisindir ama rezene iciyomusun bende hemen etkisini gosteriyor sutum hemen cogaliyorolabilir bilmiyorum ben hasta oldum benden almıştır diyeceğim ama alsa oda geip olurdu bişey lmadı çok şükür. ya da mama miktarını artırmam gerek sanırım. biraz önce emerek uyudu beni hissetmek istiyor sanırım.. allahım inşallah sütüm artarda hep benimle uyur güzel güzelhuy değiştirecek gibi inş ayakta sallamaktan kurtulurumda emerek uyur
denemedik şey brakmadım canım valla bişey değişmedi.. neyse hayırlısı. kucağımda uyumak istiyormuş onu anladım bana sarılıyor uyuyuveriyor bundan sonra böyle olacaksa gerçekten çok mutlu olurumAllah daha buyuk sıkınti vermesin canim denemisindir ama rezene iciyomusun bende hemen etkisini gosteriyor sutum hemen cogaliyor
Oyyy kuzucuk annesine sarilipda uyumak istemis :)denemedik şey brakmadım canım valla bişey değişmedi.. neyse hayırlısı. kucağımda uyumak istiyormuş onu anladım bana sarılıyor uyuyuveriyor bundan sonra böyle olacaksa gerçekten çok mutlu olurum
aynen öyle minnoşum benim :)Oyyy kuzucuk annesine sarilipda uyumak istemis :)
Ben çok uzun zamandır oturtuyorum kucağıma, oturttuğunuzda çocuk rahatsız olup ağlamıyorsa sorun yok demek ben araştırdım Yok biryeri batar filan onlar hikayeymiş eskiden d vit alınmadığı için olurmuş bazı sorunlar artık öyle bir durum yokmuşBizim dr ya 6 aya kadar yada 2 yasindan sonra dedi simdi yaptirmicam zaten huzursuz bide iyice huzursuzlanir 2 den sonra olur sanirim ben oglumu kucagima oturtmaya basladim sizlerde basladinizmi yere destekli oturma ne zaman baslar biliyormusunuz
Evet bizde geçtik dönem dönem biliyorum o atakları çok fena oluyor hiç bir düzen kalmıyor fena 3-5 gün sürüyor bazen daha fazlaaraştırdım bebekler bazı haftalarda büyüme atakları geçiriyolarmış 19 haftada var arasında biz 20 haftalık falanız işte sanırım atak yaşıyoruz bu kadar huysuz olduğunu hiç görmemiştim hep huzursuz bi açlıktan ölmüş gibi mama yiyor bi hiç yemiyor uykuya bi türlü dalamıyor hep mızmız hep huzursuz bi tuhaf oldu.. sabıırrrr
inş 3 5 gün sürer o zaman ya çok üzülüyorum ben kıyamamki bebişimeEvet bizde geçtik dönem dönem biliyorum o atakları çok fena oluyor hiç bir düzen kalmıyor fena 3-5 gün sürüyor bazen daha fazla
ben hep mama veriyorum hiç sorun yaşamadım canım önerildiğinden koyu mu yaptın ki dicem ama yapmamışsındırdaBu arada geceleri formül mama verdiğim içinmidir bilinmez iki gündür kaka sorunu yaşadık fena yapamadı şimdi yaptırdık masajlarla şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?