Bende dün 1-2 kaşık elma suyu verdim kabızlığa iyi geldiğini duydum ancak senin dediğin gibi eğer ben yanılmıyorsam huzursuzluk verdi gibi sanki bi süre vermem artıkBen bikac gun elma suyu verdim ama gaz yapti sanirim huysuzdu zaten iyice huzursuzlandi 2 gundur vermiyorum biraz rahatladi sanirim daha gaz olayimiz duzelmedigi icin boyle oldubende ek gida olayini erteledim bebisim duzelene kadar nasilsa emiyor gec baslasin napim
elma suyu benimkide huzursuz etti. ve kv bugün elma suyu kabız yapar dedi canım ama ? sen tam tersi duymuşsun hangisi doğru acepBende dün 1-2 kaşık elma suyu verdim kabızlığa iyi geldiğini duydum ancak senin dediğin gibi eğer ben yanılmıyorsam huzursuzluk verdi gibi sanki bi süre vermem artık
benimkide mızmızlaştı uyutamıyorum bi türlü ağlayarak uyudu biraz önce mesela canım çok sıkkınKizlaaar napiyosunuz bebisler napiyor? Benim oglan iyice bir huysuzlasti yaa gunicinde surekli sallayarakda olsa 2 ser saat uyutuyordum bikac gundur istediğim kadar sallayim yarim saatten cok uyumuyor ve kalkincada surekli agliyor offf napicam ben iyice tukendim oturmaya alistirmaya calisiyorum yok hic niyeti yok hep mizmiz
Yok canim bende kabizliga iyi gelir diye biliyorum bende elma suyu verdigimde kabiz olmadi ama cok huysuzlasti offf zaten hep mizmiz bir duzelse artik havalar guzellesiyor biz hala evde yok besik yok gaz sancisi cok yipraniyorum Allah beterinden saklasin ama gunler zor geciyorelma suyu benimkide huzursuz etti. ve kv bugün elma suyu kabız yapar dedi canım ama ? sen tam tersi duymuşsun hangisi doğru acep
Tam olarak dönebiliyor diyemem ama oturuyor gayet canım destekli bi şekilde. Hatta oyuncaklarınıda önüne koyuyorum oynuyor şuan mesela. Bebekten bebeğe değişşyor demekli canım hele bi 6 ay dolsun sabret. Benimkide sesli gülemedi bi türlğ bir iki kez sadece. Kendisini sıkıyor ama beceremedi bi türlü :)Yok canim bende kabizliga iyi gelir diye biliyorum bende elma suyu verdigimde kabiz olmadi ama cok huysuzlasti offf zaten hep mizmiz bir duzelse artik havalar guzellesiyor biz hala evde yok besik yok gaz sancisi cok yipraniyorum Allah beterinden saklasin ama gunler zor geciyoryaa benim oglus hem donmuyor hemde oturtmaya calisiyorum agliyor sizinkiler yapabiliyorlarmi bunlari cok canim sıkıldı
Aynen bendeöyleyim valla nolucak nasıl başlıcaz bakalım..biz dolu dizgin emmeye devam ediyoruz ek gıda için 6yı bekliyorum bir hazırlık da yapmadım kafam o kadar rahat ki bu rahatlık nereden geliyor anlayamadım...
bu aralar popoyu havaya dikiyoruz emekleme antrenmanları hız kazandı :) bakalım ne zaman becerecek
Ben bayadır oturtuyorum canım bi sıkıntı olmadı şükür. Başlarda korkuyıdumdamaşallah.... benim oğlanda otura biliyormuş korkumdan çocuğu engelliyordum bende :)
Aynen bendeöyleyim valla nolucak nasıl başlıcaz bakalım..
En erken ne zaman becerirler acaba?
Benimkide anne diyor gibi çoğu zaman çok mutlu oluyorum ya :)
Ben bayadır oturtuyorum canım bi sıkıntı olmadı şükür. Başlarda korkuyıdumda
Oy oy oyyy masallah benimkide cani isters oturuyor ama hemen mizmizlaniyor his her zaman oyle zatende hala duzelemedi benimki ek gidaya baslamistim m.suyu dokundu bikac gun sonra 6 olacak bu ayin sonunda yogurt denicem herkes once yogurt ver diyo
Yaa evet benimkide sanki anne diyor kimse bana inanmıyor ama :)Aynen bendeöyleyim valla nolucak nasıl başlıcaz bakalım..
En erken ne zaman becerirler acaba?
Benimkide anne diyor gibi çoğu zaman çok mutlu oluyorum ya :)
Hoşgeldin canım bende 26 eylülde doğurdum kızımı :)Merhaba bende 2016 26 eylül ikiz annesiyim bende size katilayim dedim
Hoş buldum :) ilk çocuklarım . ikisinde erkek bebislerimin . Evet zor iki tane ama guzelde bir yandanHoşgeldin canım bende 26 eylülde doğurdum kızımı :)
Bebeklerin cinsiyetleri ne ? İlk çocukmu ? Ay iki tane zor olmadı mı :)
Hg canim Allah bagislasin ve Allah kolaylik versin ben bi taneyle zorlaniyorum :)Merhaba bende 2016 26 eylül ikiz annesiyim bende size katilayim dedim
Oyyy masallah canimKızlar dün farkettim benim tombalak kızımın dişi çıkmış
Amin inşallah hepimize kolaylık versinHg canim Allah bagislasin ve Allah kolaylik versin ben bi taneyle zorlaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?