- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Hoş buldum :) ilk çocuklarım . ikisinde erkek bebislerimin . Evet zor iki tane ama guzelde bir yandan
Oyyy masallah canimcikinca fark ettigine gore cok etkilememis kuzuyu :)
bende aşılardan nefret ediyorumBizimde yarin 6.ay asilarimiz var 4 taneymis oofff nasil vurcaklar yaa cok aglicak kuzucum
Hoşgeldiniz :))Merhaba bende 2016 26 eylül ikiz annesiyim bende size katilayim dedim
Ayyy maşallah hadi bakalım büyüdülerde dişleri çıkıyorKızlar dün farkettim benim tombalak kızımın dişi çıkmış
ay demi yaaa duygulandım bakAyyy maşallah hadi bakalım büyüdülerde dişleri çıkıyor
Şimdiye kadar annemle birlikte baktik . Ama artik başka sehire tasinicaz tek bakicam maalesef . evet yaşım 21. Bende kızım olsun isterdimmaşallah ya valla bitaneyle zor uğraşıyoruz sen ikisine nasıl bakıyorsun yalnız mısın ?
bu arada yaşın daha 21 mi ?
buraya gelenlerde hep erkek maşallah bi benimki kız :)
nasip canım allah sağlık sıhhat versin. ikimizinde yaşı küçük bende 22 yaşındayım. bende annemle birlikteyim genelde canım ama iki tane daha zordur bundan sonrasında allah yardımcın olsun uykuları falan nasıl ?Şimdiye kadar annemle birlikte baktik . Ama artik başka sehire tasinicaz tek bakicam maalesef . evet yaşım 21. Bende kızım olsun isterdim
Yakında başlar yürümeye bende ek gıdaya başladım iyice yediriyorum artık sütüm çok azaldıay demi yaaa duygulandım bakne çabuk geçmiş zaman dimi
bu arada dün benimkini yürütece bindirdim çok hoşuna gitti ama henüz itekleyemiyor oturuyor sadeceama çok mutlu oldu bide gidebilse
Amin inşallah cumlemizin yardımcısı olsun. Uyku Durumları pek iyi değil gece uykuları çok bölünüyor. Bu aralar sallamadan uyutmaya çalışıyorum ama bayağı zorlanıyorum. Bir türlü de düzen kuramadım saatlerinde hep farklı saatlerde uyanıyorlarnasip canım allah sağlık sıhhat versin. ikimizinde yaşı küçük bende 22 yaşındayım. bende annemle birlikteyim genelde canım ama iki tane daha zordur bundan sonrasında allah yardımcın olsun uykuları falan nasıl ?
Gunaydin canim hosgeldinMerhabalar ben de eylül annesiyim. Hepimize kolay gelsin
Hoşgeldiniz:)Merhabalar ben de eylül annesiyim. Hepimize kolay gelsin
Merhaba herkes yoğunlaştı iyice anlaşılanKizlaar gunaydin napiyosunuz bebisler nasilkimseden ses cikmiyor ?
Bizimki iyice huysuzlasti oturmayi sevmiyor surekli oda oda geziyoruz kucakta gazida devam ediyor hala salliyoruz yani degisiklik yokMerhaba herkes yoğunlaştı iyice anlaşılanbizimki hala kabızlık çekiyor sizinki nasıl
Biz geçtik canım sebze püresi yapıyorum balkabağı, havuç, kabak, yeşil fasulye, maydonoz bunlarla çorba yapıyorum ama katı az sulu severek yiyor, birde Armuta bayılıyor kabızlığa iyi geliyor diye bol bol veriyorum arada hipp organik kavanoz mamalarından veriyorum meyvelerini seviyor muhallebi henüz vermedim kabız diye ama yulaf unuyla başlamayı düşünüyorum lif açısından zengin olduğu için, yoğurdu sevmedi bende armutlu veriyorumEk gıdaya geçtiniz mi neler veriyorsunuz bebislere
Allah sabır versin fizyolojik olarak artık gaz kalmaması gerek bir doktora görünün bence süte alerjisi filan olmasın bizim arkadaşımızın bebeği öyle oldu meğerse alerji rahatsız ediyormuş çünkü 4.aydan sonra bağırsak gelişimi tamamlanırBizimki iyice huysuzlasti oturmayi sevmiyor surekli oda oda geziyoruz kucakta gazida devam ediyor hala salliyoruz yani degisiklik yok
Maalesef kolik sorunu 6 veya 7 aya kadar kadar devam edebiliyormus hatta cok nadir olarak 1 yasa kadar bile surebiliyormus alerji oldugu zaman en buyuk belirti yuzde sivilce tarzi seyler ve kakada kan oluyormus bizde oyle seyler yok sutu hazmedemiyor bebisim ek gidaya basladik o bile gaz yapti rahatsz oldu dr nisanda tekrar deneyin dedi bu arada onumjzdeki hafta oglum sunnet oluck mecburi korkuyoruz insallah kolay atlatirizAllah sabır versin fizyolojik olarak artık gaz kalmaması gerek bir doktora görünün bence süte alerjisi filan olmasın bizim arkadaşımızın bebeği öyle oldu meğerse alerji rahatsız ediyormuş çünkü 4.aydan sonra bağırsak gelişimi tamamlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?