Bizimde yarin 6.ay asilarimiz var 4 taneymis oofff nasil vurcaklar yaa cok aglicak kuzucum

Hoş buldum :) ilk çocuklarım . ikisinde erkek bebislerimin . Evet zor iki tane ama guzelde bir yandan

maşallah ya valla bitaneyle zor uğraşıyoruz sen ikisine nasıl bakıyorsun yalnız mısın ?
bu arada yaşın daha 21 mi ?
buraya gelenlerde hep erkek maşallah bi benimki kız :)

Oyyy masallah canim cikinca fark ettigine gore cok etkilememis kuzuyu :)

canım uyku sıkıntılarımız vardı hafiften iştahı az gibiydi ama tahmin etmemiştim bu kadar erken.. bugün ateşliydi biraz calpol verdim işte geçti. inşallah sonradan göstermez kendini..
Bizimde yarin 6.ay asilarimiz var 4 taneymis oofff nasil vurcaklar yaa cok aglicak kuzucum
bende aşılardan nefret ediyorum

Ayyy maşallah hadi bakalım büyüdülerde dişleri çıkıyor
ay demi yaaa duygulandım bak ne çabuk geçmiş zaman dimi
bu arada dün benimkini yürütece bindirdim çok hoşuna gitti ama henüz itekleyemiyor oturuyor sadece ama çok mutlu oldu bide gidebilse

maşallah ya valla bitaneyle zor uğraşıyoruz sen ikisine nasıl bakıyorsun yalnız mısın ?
bu arada yaşın daha 21 mi ?
buraya gelenlerde hep erkek maşallah bi benimki kız :)
Şimdiye kadar annemle birlikte baktik . Ama artik başka sehire tasinicaz tek bakicam maalesef . evet yaşım 21. Bende kızım olsun isterdim

Şimdiye kadar annemle birlikte baktik . Ama artik başka sehire tasinicaz tek bakicam maalesef . evet yaşım 21. Bende kızım olsun isterdim
nasip canım allah sağlık sıhhat versin. ikimizinde yaşı küçük bende 22 yaşındayım. bende annemle birlikteyim genelde canım ama iki tane daha zordur bundan sonrasında allah yardımcın olsun uykuları falan nasıl ?

ay demi yaaa duygulandım bak ne çabuk geçmiş zaman dimi
bu arada dün benimkini yürütece bindirdim çok hoşuna gitti ama henüz itekleyemiyor oturuyor sadece ama çok mutlu oldu bide gidebilse
Yakında başlar yürümeye bende ek gıdaya başladım iyice yediriyorum artık sütüm çok azaldı

Amin inşallah cumlemizin yardımcısı olsun. Uyku Durumları pek iyi değil gece uykuları çok bölünüyor. Bu aralar sallamadan uyutmaya çalışıyorum ama bayağı zorlanıyorum. Bir türlü de düzen kuramadım saatlerinde hep farklı saatlerde uyanıyorlar

Ek gıdaya geçtiniz mi neler veriyorsunuz bebislere
Biz geçtik canım sebze püresi yapıyorum balkabağı, havuç, kabak, yeşil fasulye, maydonoz bunlarla çorba yapıyorum ama katı az sulu severek yiyor, birde Armuta bayılıyor kabızlığa iyi geliyor diye bol bol veriyorum arada hipp organik kavanoz mamalarından veriyorum meyvelerini seviyor muhallebi henüz vermedim kabız diye ama yulaf unuyla başlamayı düşünüyorum lif açısından zengin olduğu için, yoğurdu sevmedi bende armutlu veriyorum ya siz başladınız mı

Bizimki iyice huysuzlasti oturmayi sevmiyor surekli oda oda geziyoruz kucakta gazida devam ediyor hala salliyoruz yani degisiklik yok
Allah sabır versin fizyolojik olarak artık gaz kalmaması gerek bir doktora görünün bence süte alerjisi filan olmasın bizim arkadaşımızın bebeği öyle oldu meğerse alerji rahatsız ediyormuş çünkü 4.aydan sonra bağırsak gelişimi tamamlanır

Maalesef kolik sorunu 6 veya 7 aya kadar kadar devam edebiliyormus hatta cok nadir olarak 1 yasa kadar bile surebiliyormus alerji oldugu zaman en buyuk belirti yuzde sivilce tarzi seyler ve kakada kan oluyormus bizde oyle seyler yok sutu hazmedemiyor bebisim ek gidaya basladik o bile gaz yapti rahatsz oldu dr nisanda tekrar deneyin dedi bu arada onumjzdeki hafta oglum sunnet oluck mecburi korkuyoruz insallah kolay atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…